Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosbulduk sekerler..ne guzell herkes tatile girecek yarin ailesine sevdiklerini gormeye gidecekler...bende martta iznee gidiyorummm herkesi cok ozledimmmm

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm evet benden bahsetmissinnnnn sagol canim

papom su an varmi yokmu bilmiyorum ki..hani benim düsüklerim varya dr romatizma düsüge neden olabilir diyo bi baktir ona göre tedavi olursun dedi...:26:ismi ne romatizmanin romatirit atrit düsüge neden oluyomus yani iltihapli olani seninki hangisi dr sordunmu hic düsüge neden olurmu diye...:26:yaw benim hic agrimda yok ama yinede bi baktirim...

hosbulduk sekerler..ne guzell herkes tatile girecek yarin ailesine sevdiklerini gormeye gidecekler...bende martta iznee gidiyorummm herkesi cok ozledimmmm

canım sen arabistanın neresindesin mekke yada medine:44::44::44:yada başka:44::44:

habbitem sen nekadar kalacan tr deordan baglana bilecenmi bize biz sensiz napacazz:26:

vallahi trye gittigimde doguma kadar gelmem sanirim...dogumdan sonra aarabistana gelecem tekrar canlarimm..oradan baglanirimmm sanirim...kardeslerimde var olmazsa tlefondan baglanirimmm...bir sekilde baglanirimmm bende sizsiz kalamamm ki....

selenclkimmm ben riyada yakin bir sehirdeyimmm...mekkeye gitmeyi dusundukk ama firsat olmadi...allah kismet ederse mekke medineye gidecemmm...

yaa ilk defa duyuyorumm benve dra gittiğim de sr bana sordu herhangi bi hastalığın,ameliyatın falan var mı dedi bende yok dedim..valla hiç bilmiyorum ne romatizmanın adı..ama oz man baan bakmalarının sebebi kalpte üfürüm var demişti.ayy ya ben de o üfürüm yüzünden ya da romatizma dan hamile kalamıyor olabılır mııym yaaabak korktum şimdi..be zaten bu adet doneminde gidicem dr geciktirmeyim madem.

ne güzel baya bi trdesintekrardan kucagın dolu gelecen inşşşinş gidersin canım mekke medineye

gercektenmi habibtemyani 9 .aya kadar yoksunnnorda bizi unutma sakin ama

papom bende düsüklerimden sonra dr uyardi bende bilmiyodumromatizma hamilelige engel yada gec hamile kalmaya engel oldugunu nette okudum 2 gün önce..sen bi konus doktorunlaama ben hamile kalmakta zorlanmadim ama düsük oluyo bende ..bende tedbir amacla bi baktiracam varmi yokmu diyeeee:26:

aknimi bi acmaliyim doru ahretligim orda alpinn gercek habibteye demistim..biz sahte o gercek habibte cünkü arabistanda olan o..gercek habibte dersem anlaki alpin habibteyi kasdediyorum temmemmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…