- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.301
papom bende düsüklerimden sonra dr uyardi bende bilmiyodumromatizma hamilelige engel yada gec hamile kalmaya engel oldugunu nette okudum 2 gün önce..sen bi konus doktorunla ama ben hamile kalmakta zorlanmadim ama düsük oluyo bende ..bende tedbir amacla bi baktiracam varmi yokmu diyeeee:26:
hg canım ben iyiyim sen nasılsın şekerim
kln em hosgeldinnsoganla aran nasilll [/QUOTE
hoşbulduk canım nasılsın iyiymisin
soğana gelince içiorm5.gün zayıflatıor güzelde bazen umutsuzluga kapılıorm yine olmicakk die
ama aklıma sen geliosn ya tutarsa misali
bide yasak haylim benim yumurtlama akıntım gelmio soğandan mı sence
gercektenmi habibtemyani 9 .aya kadar yoksunnn orda bizi unutma sakin ama
aknimi bi acmaliyim doruahretligim orda alpinn gercek habibteye demistim..biz sahte o gercek habibte cünkü arabistanda olan o.. gercek habibte dersem anlaki alpin habibteyi kasdediyorum temmemmiii
pekii bişey soracam ayıp olmasın ama ..onalrda kolay hamıle kaldın mı??bacaklarını yukarı falan kaldırıyormuydun??ya da hep yumurtlamam donemine mi denk getiriyordun??
pekii bişey soracam ayıp olmasın ama ..onalrda kolay hamıle kaldın mı??bacaklarını yukarı falan kaldırıyormuydun??ya da hep yumurtlamam donemine mi denk getiriyordun??
bide yastık koyyolar çalışma sırasında belinin altına belkim duymuşsundur:26:
tatlimm burada dogumu dusunmuyorummm...evimde kalacamm kaynanamla ayni apt oturuyoruz esas oglanda evlenecek...16likladaha belli degil bakalim ne olack...allahim hayirlisini versin...esim zaten agistosta gelir buyuk ihtiaml yanima...kaynanamlarda internet yok ama vin alirim bir sekilde baglanirim habibtelerimmmm
senin bat nezaman canım:44:inş bu ay tutturursunbnde iyiyim canım ne olsn aslında hamile kalırmıyım die düşünmekten kafayı yiyeceğim ne zormuş bu iş yaaaaaa
soğana gelince içiorm5.gün zayıflatıor güzelde bazen umutsuzluga kapılıorm yine olmicakk die
hımm tamam anladım canım
zati anlamıştımdagenede sorum dedim
sor papom ayip olmazkuzum mesala ben hic ovulasyon testi kulanmadim....ilk iki hamileligimde regl biter bitmez 20 güne kadar hergün calisiyoduk 3.ayda hemen hamile kalmistim..ikincisindede 3 .ayda hamile kaldim....3.10 ayda hamile kaldim bazi aylar hergün bazi aylar günasiri calismistik....4.sünde ilk ay hamile kaldim gün asiri calisiyoduk regl bitiminden 20 .güne kadar..5.sinde ise 2.ayda hamile kaldim sadece o ay 3 kez calisma olmustu demekki yumurtlama gününe denk gelmis....evet calismadan sonra en az 20 dk hic kalkmadan yatiyodum.ama bacagimi kaldirmiyodum sadece sirt üstü yatiyodum..bide yastik koyuyodum belime..baskada bisey yapmadim..bide 3 hamileligimde sogan suyu ictim baskada bisey yapmamistim....
bnde iyiyim canım ne olsn aslında hamile kalırmıyım die düşünmekten kafayı yiyeceğim ne zormuş bu iş yaaaaaa
kln em hosgeldinnsoganla aran nasilll [/QUOTE
yaw ne güzel senidemi zayiflatiyo bende öyle bi etki yapmiyo yawwwkln em aslinda sogandan oldugunu sanmiyorum....o zaman daha yumurtlama olmamistir bence bekle ve takip et.....
senin bat nezaman canım:44:inş bu ay tutturursunsanırım sogan suyu içiyosun
hayırlısı olsun canım demekki hayırlı bir günü bekliyo sabredecezevet duydum canımm ..aman ne bilim yaa 10 ay olacak daha tık yok ..adet olacağımı hissediyorum zatenn..
hg canımmSlm kızlar ben geldim sonuçlarımı aldım hepsi temiz şükür şuan için tek sorun rahim ağzında küçücük bir yara var onun içinde ilaç tedavisi uyguluycak doktor adetin olunca ilaçlara başla dedi aslnda hemen başlıycaktım ama bu ay bebek çalışmaları yaptık dedim oyzden adetn olursa başla yoksa tekrar gel dedi...
ben dr gittim 4.ayım da.alttan muayne oldum hormonlarıma baktı herşey iiy bi sıkıntı yok dedi..illee diyo ki bir sene bekle..yaa sorun varsa nıye bir sene bekliyim boşuna??bu ay adetken gidicem eşimle de konuştum onu da götürecem..Allah ım inş bı sıkıntımız yokturr
Evet ya her ay kendime stres yapmayacağım rahat olacağım düşünmeyeceğim diyorum ama elde değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?