- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw niye üzülüyon ne güzel sicacik bi yaz olacak...ben kisi sogugu hic sevmem
keske benim oldugum yer hep 40 derece olsa
![]()
ozaman buraya gel memleketine bana yakın ol
kız ozaman seni heçç bırakmam
![]()
yaw niye üzülüyon ne güzel sicacik bi yaz olacak...ben kisi sogugu hic sevmem
keske benim oldugum yer hep 40 derece olsa
![]()
sonrada sen cok konusuyon biktim deme ama![]()
hb canımmm..sen de de mi romatizma var yahuu..inanmayacaksın ama bende de var.benim çocukluğumdan ama hatta kalbe vurmuşmu diye kalp grafiğimi çekmişlerdi..ama bende tek etkisi bu zmanlar sadece bacaklarım ağrıyo..ayağımı üşütürsem tamam..ama aspirine o kadar alışmışım ki içtikten 15 dk sonra geçiyor.ama içmessem yukarı doğru çıkıyo yaa![]()
bende çok konuşuyom nolacak
artık sırayla konuşuruz
bıkmam merak etme çevremde çok konuşanlar var alışkınım
![]()
canım sen arabistanın neresindesin mekke yada medine:44::44::44:yada başka:44::44:hosbulduk sekerler..ne guzell herkes tatile girecek yarin ailesine sevdiklerini gormeye gidecekler...bende martta iznee gidiyorummm herkesi cok ozledimmmm
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm evet benden bahsetmissinnnnn sagol canim![]()
hosbulduk sekerler..ne guzell herkes tatile girecek yarin ailesine sevdiklerini gormeye gidecekler...bende martta iznee gidiyorummm herkesi cok ozledimmmm
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm evet benden bahsetmissinnnnn sagol canim![]()
kiz bi estefurullah ne desene alalalalallaaa![]()
yaa ben sıcağı hiç sevmem hemde 40 derece olacak hee..gecen yaz ankara da o bir haftayı nasıl geçirdik bilmiyorumm..bir de ramazandıı ..
estflh
yerim seni kızz
![]()
papom su an varmi yokmu bilmiyorum ki..hani benim düsüklerim varya dr romatizma düsüge neden olabilir diyo bi baktir ona göre tedavi olursun dedi...:26:ismi ne romatizmanin romatirit atrit düsüge neden oluyomus yani iltihapli olani seninki hangisi dr sordunmu hic düsüge neden olurmu diye...:26:yaw benim hic agrimda yok ama yinede bi baktirim...
![]()
vallahi trye gittigimde doguma kadar gelmem sanirim...dogumdan sonra aarabistana gelecem tekrar canlarimm..oradan baglanirimmm sanirim...kardeslerimde var olmazsa tlefondan baglanirimmm...bir sekilde baglanirimmm bende sizsiz kalamamm ki....
selenclkimmm ben riyada yakin bir sehirdeyimmm...mekkeye gitmeyi dusundukk ama firsat olmadi...allah kismet ederse mekke medineye gidecemmm...![]()
vallahi trye gittigimde doguma kadar gelmem sanirim...dogumdan sonra aarabistana gelecem tekrar canlarimm..oradan baglanirimmm sanirim...kardeslerimde var olmazsa tlefondan baglanirimmm...bir sekilde baglanirimmm bende sizsiz kalamamm ki....
selenclkimmm ben riyada yakin bir sehirdeyimmm...mekkeye gitmeyi dusundukk ama firsat olmadi...allah kismet ederse mekke medineye gidecemmm...![]()
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::124::124::124::124::78::78:
:76::82::86::109::109::109::109::109::111::111:
yaa ilk defa duyuyorumm benve dra gittiğim de sr bana sordu herhangi bi hastalığın,ameliyatın falan var mı dedi bende yok dedim..valla hiç bilmiyorum ne romatizmanın adı..ama oz man baan bakmalarının sebebi kalpte üfürüm var demişti.ayy ya ben de o üfürüm yüzünden ya da romatizma dan hamile kalamıyor olabılır mııym yaaa
bak korktum şimdi..be zaten bu adet doneminde gidicem dr geciktirmeyim madem.
:26::26::26:kıyamam sanakendi memleketin gelsene buraa
kanında açılır hem:26:
bendenmi bahsediyon yoksa alppnmdenmi:44:
üzerime alıncam bakk
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ayy inşş tesadüf bişi olur hemen kabul ederler![]()