Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosbulduk sekerler..ne guzell herkes tatile girecek yarin ailesine sevdiklerini gormeye gidecekler...bende martta iznee gidiyorummm herkesi cok ozledimmmm

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm evet benden bahsetmissinnnnn sagol canim :52::52::52::52::52::52::52:

hb canımmm..sen de de mi romatizma var yahuu..inanmayacaksın ama bende de var.benim çocukluğumdan ama hatta kalbe vurmuşmu diye kalp grafiğimi çekmişlerdi..ama bende tek etkisi bu zmanlar sadece bacaklarım ağrıyo..ayağımı üşütürsem tamam..ama aspirine o kadar alışmışım ki içtikten 15 dk sonra geçiyor.ama içmessem yukarı doğru çıkıyo yaa:50::50:

papom su an varmi yokmu bilmiyorum ki..hani benim düsüklerim varya dr romatizma düsüge neden olabilir diyo bi baktir ona göre tedavi olursun dedi...:26::4::4::4::4::4:ismi ne romatizmanin romatirit atrit düsüge neden oluyomus yani iltihapli olani seninki hangisi dr sordunmu hic düsüge neden olurmu diye...:26:yaw benim hic agrimda yok ama yinede bi baktirim...:27:

hosbulduk sekerler..ne guzell herkes tatile girecek yarin ailesine sevdiklerini gormeye gidecekler...bende martta iznee gidiyorummm herkesi cok ozledimmmm

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm evet benden bahsetmissinnnnn sagol canim :52::52::52::52::52::52::52:
canım sen arabistanın neresindesin mekke yada medine:44::44::44:yada başka:44::44:

habbitem sen nekadar kalacan tr de:6::6::6::6:ordan baglana bilecenmi bize biz sensiz napacazz:26::4::4:

vallahi trye gittigimde doguma kadar gelmem sanirim...dogumdan sonra aarabistana gelecem tekrar canlarimm..oradan baglanirimmm sanirim...kardeslerimde var olmazsa tlefondan baglanirimmm...bir sekilde baglanirimmm bende sizsiz kalamamm ki....:16::16::16::16::16:

selenclkimmm ben riyada yakin bir sehirdeyimmm...mekkeye gitmeyi dusundukk ama firsat olmadi...allah kismet ederse mekke medineye gidecemmm...:16::16::16::16::16:

papom su an varmi yokmu bilmiyorum ki..hani benim düsüklerim varya dr romatizma düsüge neden olabilir diyo bi baktir ona göre tedavi olursun dedi...:26::4::4::4::4::4:ismi ne romatizmanin romatirit atrit düsüge neden oluyomus yani iltihapli olani seninki hangisi dr sordunmu hic düsüge neden olurmu diye...:26:yaw benim hic agrimda yok ama yinede bi baktirim...:27:

yaa ilk defa duyuyorumm ben:53::53::53:ve dra gittiğim de sr bana sordu herhangi bi hastalığın,ameliyatın falan var mı dedi bende yok dedim..valla hiç bilmiyorum ne romatizmanın adı..ama oz man baan bakmalarının sebebi kalpte üfürüm var demişti.ayy ya ben de o üfürüm yüzünden ya da romatizma dan hamile kalamıyor olabılır mııym yaaa:53::53:bak korktum şimdi..be zaten bu adet doneminde gidicem dr geciktirmeyim madem.

vallahi trye gittigimde doguma kadar gelmem sanirim...dogumdan sonra aarabistana gelecem tekrar canlarimm..oradan baglanirimmm sanirim...kardeslerimde var olmazsa tlefondan baglanirimmm...bir sekilde baglanirimmm bende sizsiz kalamamm ki....:16::16::16::16::16:

selenclkimmm ben riyada yakin bir sehirdeyimmm...mekkeye gitmeyi dusundukk ama firsat olmadi...allah kismet ederse mekke medineye gidecemmm...:16::16::16::16::16:
:46::46::46::46::46:ne güzel baya bi trdesin:46::46::46:tekrardan kucagın dolu gelecen inşşş:29::29:inş gidersin canım mekke medineye:16::16::16:

gercektenmi habibtem:14::14:yani 9 .aya kadar yoksunnn:50:orda bizi unutma sakin ama :6::6::6::6::6:

yaa ilk defa duyuyorumm ben:53::53::53:ve dra gittiğim de sr bana sordu herhangi bi hastalığın,ameliyatın falan var mı dedi bende yok dedim..valla hiç bilmiyorum ne romatizmanın adı..ama oz man baan bakmalarının sebebi kalpte üfürüm var demişti.ayy ya ben de o üfürüm yüzünden ya da romatizma dan hamile kalamıyor olabılır mııym yaaa:53::53:bak korktum şimdi..be zaten bu adet doneminde gidicem dr geciktirmeyim madem.

papom bende düsüklerimden sonra dr uyardi bende bilmiyodum:6:romatizma hamilelige engel yada gec hamile kalmaya engel oldugunu nette okudum 2 gün önce..sen bi konus doktorunla:29:ama ben hamile kalmakta zorlanmadim ama düsük oluyo bende ..bende tedbir amacla bi baktiracam varmi yokmu diyeeee:26:

:26::26::26:kıyamam sana:29::29:kendi memleketin gelsene buraa:4::4::4:kanında açılır hem:26::54:

:4::4::4:bendenmi bahsediyon yoksa alppnmdenmi:44::9::9::9:üzerime alıncam bakk:9::9::9::9:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ayy inşş tesadüf bişi olur hemen kabul ederler:29:

aknimi bi acmaliyim doru :27::27::27::27:ahretligim orda alpinn gercek habibteye demistim..biz sahte o gercek habibte cünkü arabistanda olan o..:9::9::9::9:gercek habibte dersem anlaki alpin habibteyi kasdediyorum temmemmiii:27::27::27::27::27:

Back
X