Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende iyim canım ne olsun bugun evdeyim erkenden girim bakım dedimm benımyemek var rahat rahat oturuyorumm bugunnn

Ne var yemeginde ona gore fikir aliyim bende , bugun esim le ikimizde niyetliyiz guzel briseyler hazirlamak istiyorum ..

güveç koymuştum canımm daha sonrada bi çorbayla salata yaparım yeter ben tek olsam güveç bile yeter çok severim çünküüüü akşam olsada yesemmmm

Son düzenleme:
güveç koymuştum canımm daha sonrada bi çorbayla salata yaparım yeter ben tek olsam güveç bile yeter çok severim çünküüüü akşam olsada yesemmmm

Guvec yapmayi bende bi ogrenecem cok seviyorum afiyet olsun canim size bende oyle dusunurum ne yapsam diye . Canim ben cikiyorum alisverise , aklima ne gelirse alacam.
optum canim

ahanda topik bos galibaaaa

kiz zeynebnurum nerdeydin gelmissin bu gün hosgeldin

herifinin geldigi günden itibaren baglantimiz kesilmistiiii

bende diger topikleri söyle bi gezimne var ne yok bi bakim kim nerede ne yapmis

Guvec yapmayi bende bi ogrenecem cok seviyorum afiyet olsun canim size bende oyle dusunurum ne yapsam diye . Canim ben cikiyorum alisverise , aklima ne gelirse alacam.
optum canim

AHANDA GURBETIM PARA HARCAMAYA GIDIYO...aklina gelen herseyden alllll markali kiyafetler,ayakkabilar makyaj malzemesi hepiciginden alllbenim aklima bunlar geldide

Son düzenleme:
yaw topıkte niye kimsecikler yokkk
4 saat once kahverengı akıntı gıbı iççamasırıma değdi ama kırmızılardan eser yok daha .kasıklarımda davul gıbi yaw busefer günümde olcam ben sevinçten ağlayasım var beim vallla

marim gördünmü sogan suyunun faydasiniyaw bu zamana kadar icseydin bence coktan kurtulmustunsimdik zorlaniyo yakinda bosalir kan

yaw ben ne zaman olacam daha günüm hic belli degil...

gercek habibtem kiz sen nerdesin bi begeni yapip kacmisin

yosam baska topikleremi yaziyon artikinneger böyle bisey varsa seni takip edip bulup sacindan tutup buraya getirmeliyim

bi halimizi hatrimizi sormadan cikmissinsimdik gidimde bi profiline bi bakim nerelere girmisin

sacından tut getirrkaybolmasın gözümüzün önünde dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…