- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.261
:26::26:alala kimse kalmadımı yakın zamanda bakacak onlardami tatile çıkıyo:44::44:inş bulursun kuzumsaol iyiym selencelkimm
yaw bi yakin tarihte romatizmaya bakacak dr bulamadim..
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26::26:alala kimse kalmadımı yakın zamanda bakacak onlardami tatile çıkıyo:44::44:inş bulursun kuzumsaol iyiym selencelkimm
yaw bi yakin tarihte romatizmaya bakacak dr bulamadim..
![]()
sacından tut getirrkaybolmasın gözümüzün önünde dursun
![]()
as canım hg ben yeni geldim evesen nasılsın canım
![]()
selencelkim habibtem alpinin günahini almisim baktim baska yerede girmemisyani asayis berkemal bizi aldatmiyo baska topiktekilerle
yosam sacindan tutup getirecektimm
![]()
:26::26:alala kimse kalmadımı yakın zamanda bakacak onlardami tatile çıkıyo:44::44:inş bulursun kuzum![]()
huhuuu bende yeni geldim annemle buluşmuştum dahava çok güzel dimi 4 gündürr
![]()
huhuuu bende yeni geldim annemle buluşmuştum dahava çok güzel dimi 4 gündürr
![]()
:44::44::44:3 ay çok fazla tr de olsan hemencik baktırırdınyaw koca berlinde azda romatizma dr varmis.cogunluda dolu 3 aydan önce randevu veren yokkk
![]()
paposummmmm hosgeldin hemserimnapalim sürünüp duruyozz
![]()
hg güzel anneben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr
![]()
:44::44::44:3 ay çok fazla tr de olsan hemencik baktırırdın![]()
hava güzelmikanim dondu burda valla zaten bi pihtili iyice pihtilasmistir..
![]()
ben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr
![]()
:26::26::26:kıyamam sanahava güzelmikanim dondu burda valla zaten bi pihtili iyice pihtilasmistir..
![]()
habibtem nassin hosgeldin iyi insan lafinin üstüne gelirmis senden bahsediyodukta
![]()
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:ayy inşş tesadüf bişi olur hemen kabul ederler2 üniversite hastanesinide aradim onlar randevu bile veremedi su an hasta cok yeni hasta kabul etmiyoz dediler![]()
evet canım çookk güzel bahar gelmiş sanırsın..ama kış boyleyse yazın napacağızz![]()
hg canım ben iyiyim sen nasılsın şekerimslm kızlar nasılsınız
ben geldimmmmmmmmmmmmm usaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryasakhayaalimmmm baktimki kimsecikler yok bende ciktimmmm...baska topiklere de yazmadimmmm bendee neysemmmm nasilsiniz hatunlarrr
![]()