- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.221
evet canım aynen öle kıymet bilmiyor..insanoglu boyle iste. sahip olduklarinin kiymetini bilmiyor kimi zaman. hac yolunda diye bir program izlemistim kurban bayrami arefe gecesi. bedensel engelli bir kiz annesiyle gidiyordu. o ana kizini tekerlekli sandalyesi ile her yere goturdu. o kiz da Allahim burda al canimi diye dua etti hep. butun gece aglamistim. sabah kalktim gozler sis. bayram sabahi bi de kotu olmustum baya
evet canım aynen öle kıymet bilmiyor..
bende çok etkilenirim her izledigime aglarım
canım bende çıkıyorum uykum geldi ..
iyi geceler ALLAH rahatlık versin..canımm
çok şükür nurlum kandilin mübarek olsun senınde
tek pc olunca sorun oluyor nurlumsen verme ona boşver gıtsın çuçuklaranı baksın bıraz
sen nasılsın canbonum
allah kabul etsin bitanemallah razi olsun canim benim , evet yasinimi de okudum cok sukur, 707 kerede Ya Vaarisimide cektim duamida ettim .. ama bundan sonra 3-4 defa ya mucib detim sagolicime huzur dustu bi anda
rabbım hacılıgıda nasıp etsın selencelkimizle canımm içim yanıyo benimm
evet bitanem gittim 2010da gittim canımm çocuklar durmaz die 15 günlügüne gittim annemlerle şimdi baktıkca içim yanıyoooo orası anlatılmaz yaşanır rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşşş medine benim için bi hüzünlü oraya vardıgımızda sadece 2 kez ravzaya girdim sonrasında adet gördümm hep şu ilahiyi dinledigmde aglarım mediye varamamadım gül kokusu alamadım kabenin bir kokusu varr ben ömrümde öle koku duymadım medinede bir koku var tarifi yokk
oy kuzum benım yerım ben onuİyiyim bende canım hayat aynı devam ediyor bir değişiklik yok bende.
Şu pc ler ne kıymetli şey valla herkesin gözü onda .
Canım benim kızım rahatsız oluyor ben bilgisayarın başına oturunca,hemen dibimde bitiyo kalk şuna bakıcam,buna bakıcam diye çizgi film istiyor.
Gunaydin
Hayalotum kizimi anneme gitti biz umreye gidecegiz ya o da tatili orda gecirecek
Yasakhayal canim sle lupus hastaligi var sanirim romatizmal ve sueekli cocuk dusuruyorlar tedavi olmadan olmuyor ismi yanlis soylemis olabilirim burdaki hastaliklar bolumunde romatizma kismina bak canim orda paylasim varr
Umarim oyle birsey degildir.
Beklenen bebek allah yardimcin olsun canim aile huzuru herseyden onemli.benim ikiside okumus gecirmis evli bi arkadasim vardi bes yil bitti altidalar bu yil aile danisnaniyla bissuru problemlerini astilar onlardada siddet vardi
Esin duzelmek istiyorsa maddi durumunda musaitse tavsiye ederim.
Alpinn canim annenin mekani cennet olsun ins rabbim baska acilar yasatmasin sana.
Umut nerelerde?neler yapiyor?
Ben okuldayim malum.bugun gidince temixlik yapicam sonra aksam sohbetkm var
Yarinda okul cikisi eminonune gidecegiz esimle bikac bisey alicaz
Sonra aksam iki komsum esleriyle gelecek hayirli olsuna umre icin galiba
Boyle iste optum herkesi
kızlar şimdi doktordan geldim genel bi muayne olayım dedim alltan rahim ağzında küçük bir yara var dedi ve smear testi aldı ultrasyonla baktı yumurtalıkların gayet ii kist falanda yok dedi kan tahlili idrar tahlili yaptırdım 2.30 da tekrar gdidicem..
geçmiş olsun canımmm inşallah sonuçların güzel çıkarr bi sorun olmazz
amin canım inşallah.. peki bu yara hamile kalmamı engelller mi çok korkuyorum doktor korkulcak bişy yok dedi ama..yinede endişelendim..
canım bilmiyorum ki hiç ben çok tecrubesizim bu konularda ama doktorun sorun olmaz demişse dogrudur inşallah yaa sana birşey sorsam bilirmisin acaba bu hormon testi felan diyolarya onu nasıl yapıyolar kandan mı bakıyolar
evet canım banada yaptılar bugün bakalım sonuca bekliyorum...
kandan bakılıyo yanıı yaaa ben alttan muayeneden çok korkuyorumm o yüzden gidemiyorum siz ne kadardır bebek istiyosunuzz
slm gurbetkız burdamısın nasılsınnn :))
kızlar şimdi doktordan geldim genel bi muayne olayım dedim alltan rahim ağzında küçük bir yara var dedi ve smear testi aldı ultrasyonla baktı yumurtalıkların gayet ii kist falanda yok dedi kan tahlili idrar tahlili yaptırdım 2.30 da tekrar gdidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?