Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet canım aynen öle kıymet bilmiyor..
bende çok etkilenirim her izledigime aglarım

evet canım aynen öle kıymet bilmiyor..
bende çok etkilenirim her izledigime aglarım

aynen valla. gecende yetenek sizsinizde bi velet cikti gordun mu? batari caldi. annem aradi o sirada izleyin demek icin. yerlere yatmislar babamla gulmekte. ben oturdum agladim. dedeme benziyorum/ rahmetli bayram sabahlarinda oyun havasi kasetini koyardi oynayalim diye. biz oynardik. bize bakar bakar aglardi. klarnet sesine dayanamazdi, aglardi hep. ben de dayanamam klarnet sesine hic. dua yerine gecsin olulerimizi andim bu gece epey. ozledimm. tespihimi aneannemin tespihi ile cektim bu gece Allah kabul etsin. ahh keske vefat ettiklerinde biraz daha buyuk olsaydim da doysaydim onlara

çok şükür nurlum kandilin mübarek olsun senınde
tek pc olunca sorun oluyor nurlumsen verme ona boşver gıtsın çuçuklaranı baksın bıraz
sen nasılsın canbonum

İyiyim bende canım hayat aynı devam ediyor bir değişiklik yok bende.
Şu pc ler ne kıymetli şey valla herkesin gözü onda .
Canım benim kızım rahatsız oluyor ben bilgisayarın başına oturunca,hemen dibimde bitiyo kalk şuna bakıcam,buna bakıcam diye çizgi film istiyor.

....................................

Son düzenleme:
Gunaydin

Hayalotum kizimi anneme gitti biz umreye gidecegiz ya o da tatili orda gecirecek

Yasakhayal canim sle lupus hastaligi var sanirim romatizmal ve sueekli cocuk dusuruyorlar tedavi olmadan olmuyor ismi yanlis soylemis olabilirim burdaki hastaliklar bolumunde romatizma kismina bak canim orda paylasim varr
Umarim oyle birsey degildir.

Beklenen bebek allah yardimcin olsun canim aile huzuru herseyden onemli.benim ikiside okumus gecirmis evli bi arkadasim vardi bes yil bitti altidalar bu yil aile danisnaniyla bissuru problemlerini astilar onlardada siddet vardi
Esin duzelmek istiyorsa maddi durumunda musaitse tavsiye ederim.

Alpinn canim annenin mekani cennet olsun ins rabbim baska acilar yasatmasin sana.

Umut nerelerde?neler yapiyor?

Ben okuldayim malum.bugun gidince temixlik yapicam sonra aksam sohbetkm var
Yarinda okul cikisi eminonune gidecegiz esimle bikac bisey alicaz
Sonra aksam iki komsum esleriyle gelecek hayirli olsuna umre icin galiba
Boyle iste optum herkesi

allah razi olsun canim benim , evet yasinimi de okudum cok sukur, 707 kerede Ya Vaarisimide cektim duamida ettim .. ama bundan sonra 3-4 defa ya mucib detim sagol icime huzur dustu bi anda
allah kabul etsin bitanem
rabbım hacılıgıda nasıp etsın selencelkimdarısı bız gıdemeyenlerın başına inşallah
oy kuzum benım yerım ben onu

anldım suedam zor olmuştur senin için rabbim kavustursun sag salım inşallahnezaman gıdıyosun peki umreye canım benimumudum da iyi diyelim daha gelmedi bende beklıyorum canım iyidir inşallah

günaydın kızçelerim
kavaltıya misafirlerim var bugün çıkıyorum hemen
akşam balımızı yıyemedık eşim yutabildi ama tovbe ettı yemın ettı daha içmem diye
bense agzıma attıgım gıbı daha yutkunamadan kendımı lavobada buldum sabaha kadarda cok kotu oldum
balıda boşu boşuna yaptırdım bıde fırca yedım benımkındenokadar para verdık buna dıye iç şimdi dedirabbımın gucune gıtmesın ama ben hayatımda boyle bır tat ne gordum ne kokusu geldı nede tattım.acaıp bişey.40 gun sabah akşam eşinle yersen 41.gun test yapıp hamıle cıkıyomusun.eşimlede böyle konusunca bide ordan fırca yedımallahın işini kim ne bilsin diye haklı ama :26::26:daha içemicez bugun bakım bı tanıdıgım var dıyodum ya hanı 17 yıl cocugu olmayan ona verım kabul ederse rabbım onun yardımcısı olurda ıcebılır belkı yoksa çöpe gitcek allah gunah yazmasın
ben cıkıyorum sımdık öpüyorum hepınızı

kızlar şimdi doktordan geldim genel bi muayne olayım dedim alltan rahim ağzında küçük bir yara var dedi ve smear testi aldı ultrasyonla baktı yumurtalıkların gayet ii kist falanda yok dedi kan tahlili idrar tahlili yaptırdım 2.30 da tekrar gdidicem..

geçmiş olsun canımmm inşallah sonuçların güzel çıkarr bi sorun olmazz

amin canım inşallah.. peki bu yara hamile kalmamı engelller mi çok korkuyorum doktor korkulcak bişy yok dedi ama..yinede endişelendim..

canım bilmiyorum ki hiç ben çok tecrubesizim bu konularda ama doktorun sorun olmaz demişse dogrudur inşallah yaa sana birşey sorsam bilirmisin acaba bu hormon testi felan diyolarya onu nasıl yapıyolar kandan mı bakıyolar

canım bilmiyorum ki hiç ben çok tecrubesizim bu konularda ama doktorun sorun olmaz demişse dogrudur inşallah yaa sana birşey sorsam bilirmisin acaba bu hormon testi felan diyolarya onu nasıl yapıyolar kandan mı bakıyolar

evet canım banada yaptılar bugün bakalım sonuca bekliyorum...

kandan bakılıyo yanıı yaaa ben alttan muayeneden çok korkuyorumm o yüzden gidemiyorum siz ne kadardır bebek istiyosunuzz

aslında 5 aydr istiyoruz bende ilk defa alttan muayne oldum yani ultrasyondan yumurtalıklarıma baktırmaya gtmiştim kadın alttan dyince aceleyle oldıum anlamadım bile korkulcak hiçbirşey yok:))biran evvel git bence evet kandan bakılıyor

slm gurbetkız burdamısın nasılsınnn :))

Selam canim telefondan bi girip cikmistim . Sukur iyiiym bende , aksamne yemek yapsam diye dusunuyoru, . sen nasilsin?

Selam keserim Nasilsin ? nasil gidiyor sogan suyu ? ben iyicene alistim , usenmeden yapiyorum artik ve iciyorum .. Ne guzel muane olmusun yara da gecer insallah ama insan ferahliyor birsey cikmayinca

Katre1989 canim nerelerdesin yaa bu saatlerde buralarda olur du özledikk senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…