- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.521
sağlık olsun cnmdoktora gittin ama maalesef negatif canım .s

kaç satte bitirdiğini söyle bakalımkız ne korkutuyosun , sanki taş taşı dedik alla alala yaaa![]()
korkulcak kadar var bi çuval

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlık olsun cnmdoktora gittin ama maalesef negatif canım .s
kaç satte bitirdiğini söyle bakalımkız ne korkutuyosun , sanki taş taşı dedik alla alala yaaa![]()
kız ne korkutuyosun , sanki taş taşı dedik alla alala yaaa![]()
sağlık olsun cnm
kaç satte bitirdiğini söyle bakalım
korkulcak kadar var bi çuval![]()
farklı sıkıntılarım için gittim evet ve deneyin 1 yıl kadar gün aşırı ilişkiyle dediler
beklicez artık canımm.s
tam gazçalışmalara devam yumurtanı takip etbeklicez artık canımm.s
sen olmadın dimi halaKaren adet oldun mu az az geliyodu simdi gelmeye basladimi ?
Karen adet oldun mu az az geliyodu simdi gelmeye basladimi ?
tam gazçalışmalara devam yumurtanı takip et![]()
evet canım az geliyodu oluyorum suan ama.s.s
Eger istiyosak bi yerden baslamak gerek dimi ?
Karenim insallah canim...:18:
Anladim canim umitler diger aya insallah guzel haberler verirsin dualarim seninle ve isteyen herkesle..![]()
öyle çok yerden başladım ki .... yıllarımı aldı ..
Anladim canim umitler diger aya insallah guzel haberler verirsin dualarim seninle ve isteyen herkesle..![]()
Burasida dertlerimizi sikintilarimizi acilarimizi sevinclerimizi hayallerimizi umitlerimizi paylastigimiz bir yer umarim burada da olsa moral bulursun ben de yeni uye oldum fakat sabahin korunde kalkip buraya giriyorum icim icimi yiyo burasi beni biraz daha sakinlestiriyo.. Insallah tum dert ve sikintilarindan kurtulursun Allah yardimcin hatta yardimcimiz olsun.
öyle çok yerden başladım ki .... yıllarımı aldı ..
UUUUUfffffffff benide karamsar etme simdii Elbetteki olucak bu er yada gec ama biz simdi istiyoruz bunda da var bir hayir..![]()
amin...teşekkür ederim güzel dileklerin için burada ortak dertleri olanların paylaşımlarını okumak, paylaşmak ve her paylaşımdan bir ders çıkarmak güzel ama bazen de çok üzülüyorum yapamıyorum buradaki önerileri die. eşim beni çok üzüyo bu konuda ben de çok çalıştım çabaladım ama olmadı diyebilmek ve gereği neyse bi an önce başlamak istiyorum. ama kararımı verdim hiç kendimi üzmeyecem istemiyorsa çok ben de ona bir çocuk verebilmek için didinmeyecem, ailesi ve başkaları sorduğunda da onun istemediğini istiyorsa da gereğini yerine getirmediğini söyleyecem. çünkü ben değilim bebeğimin olmayış sorumlusu, eğer bensem elimden geleni yapmaya hazırım çünkü aylardır(
tüm bunları yazabileceğim bir yer olduğu için kk ya, sizler de burada olduğunuz için sizlere çok teşekkürler