• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahhhh ahhhh nerde o günler :(
allahtan ev dublex üst kat benim iki oda bir banyo wc
birtek mutfak ortak alan

ay canım ya sen beni şimdi can damarımdan vurdun kız:50:bende yaşadım tam 2.5 sene bizimde dublexti alt kat benım onunki ust kat ortak alanlar aynı benım 1 odam 1 banyom vardı.zordur yaşamak.bide ben 15 ay eşimi bekledim kayınvalımdelerle beraber:50:ama çok şükür sonra kiraya çıktım şimdi son bır senedır dublexi böldük .huzurumuz yerinde:16:darısı senin başına canım

geçmişi okumadım umarım sataşan fln olmamıştır karılar cok açım sizlen uğraşamam kavga etcek enerjim yok o bakımdan yani:23::23::23:

yaaaa sümeyye, hayalot, yasakhayal, rose_1903 nerdesinizzzz çok özledimmmmm:84:

daha bıdahakı ay olur cnm bız bı sure ara verdık :1::1: sızlerdn hayrlı haberler beklıyorummm ona goreeeeeeeeeeeee:46::46::46::46::46:

tatlım ara verme..akışına bırak sadece..olur olmaz diye bekleme..ama dinlenmek istiyorsan o ayrı..1 ay beklersin..sonra yola devammm:17::17:olmazmııı:34::34:
bizde başladık bakalım bu ay ne olacak..batım tam arefe yada bayram..bayram müjdesi bekliyorum Rabbimden hem kendim hem tüm arkadaşlarım için:49::49:

yaa kızlar ben geliyorum siz yoksunuz..ben çıkıyorum geliyorsunuz off yaaa ağlıycam haaaa:43::43::43::43::43::43::43:
çok bahtsızım ama..neyse gelirseniz okursanız herkese selamlarr..ben yine arada gelicemmmm..
bu arada çılgınsınız..öğlenki muhabbetiniz süpermişşş:52::52:tam okuyamadım ama şimdi nooldu o zavallı bamyalara:56::56::56:

tatlım ara verme..akışına bırak sadece..olur olmaz diye bekleme..ama dinlenmek istiyorsan o ayrı..1 ay beklersin..sonra yola devammm:17::17:olmazmııı:34::34:
bizde başladık bakalım bu ay ne olacak..batım tam arefe yada bayram..bayram müjdesi bekliyorum Rabbimden hem kendim hem tüm arkadaşlarım için:49::49:

ınsallahhh Bayram şekerın sennle olur tatLımmmmm :))))))))))))))))) eşim bu sefer korktu daha once dıs gebelık gecırmıstım ya dun benden kahverengı lekeler gorunce yıne tekrarmı aynı selerı yasıcaz dıe korktu :) bı sure ıstemıom dedı. ama benm saqm solm bellı olmaz :D:D ama buyuk sozume tovbe bıdaha kafama hayatta takmam :D olursa olur olmassa olmaz :D rabbım bılır artık ben karısmıcam :PPPPP:52:

yaa kızlar ben geliyorum siz yoksunuz..ben çıkıyorum geliyorsunuz off yaaa ağlıycam haaaa:43::43::43::43::43::43::43:
çok bahtsızım ama..neyse gelirseniz okursanız herkese selamlarr..ben yine arada gelicemmmm..
bu arada çılgınsınız..öğlenki muhabbetiniz süpermişşş:52::52:tam okuyamadım ama şimdi nooldu o zavallı bamyalara:56::56::56:

hepsi tahtali köye gitti:5::5::5::5:

engel olamadik:51::51::51:

ahh cnm 1,5 yılda ben yaşadım ayrı ev gibisi yok dublex yine iyi biz 2 oda evde yaşadık sürekli dipdibe allahtan çalışıyodumda akşamdan akşama beraberdik:24::24:

bak şimdi oldumu bu :53::53:

ne öpecekmiymis:53:ben o bölümü kacirmisim....:27::27::27::27:

bize sapka temizletti hayalotu öpecek demek:52::52::52:

olmadi umudum bak simdi...:33::33::33:

Back
X