Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru hamile kalamayanlar bide bunlari denesin...

ama yinede ben hamile kalamayipta sonra hamile kalanlarda sunu duydum ,yumurta takibi,erken saatlerde iliski, iliskiden sonra hemen kalkmamak hepsini yaptik ama olmadi bunlari kafaya takmayip oluruna biraktigimiz ay hamile kaldik diyenlerde cogunlukta...

bence kisiden kisiye degisiyo..yeterki rabbim ol desin gerisi hikaye bence...

Son düzenleme:

aynen sana katılıyorummm

canim benim ben 3 senedir deniyorum ve bu üc seneye 4 bebek kaybi sigdirdim.en son düsügümü iki ay önce oldu.benim sorunum hamile kalamamak degil devam ettirememek,,,
cnm aynı zamanlar benmle en son 2 ay önce düşük yaptım hamile kalıyorum ama devamı gelmiyo senin bebekler ne kadarlıktı
valla öyleyimhem okudum hem yazdim ama almanyada olunca biraz algilama zorlugu yasiyorum.:44::44::44:etrafim hep alman dolu.türkceyi unutacam bu gidisle

bide bu saf halimle coruma gelmeye calisacaktim senin yüzünden....evede dönemezdim yolumuda kaybederdim allaalla...
ben seni geri götürürdüm alamanyalara sonrageerdm oralarda

kiz gumus ben safsam sende cok unutkansin yavumudumun topiginde anlattim ya hayat hikayemi tekrar anlatmam bananegit ordan oku...

düsünün bakim bu gün ne yapilacak diye...:44:benim endise etmeme gerek yok temizlenmis balik var sadece kizartilacak...

bi ayıklıyom, kim ne yazmış bakıyom, bu iş böyle olmayacak, işimden oluyom size bakacam die

Son düzenleme:
amaa bende mrk etttımmmm :26::26::26:

ayendecim senin icin son kez anlatim bakim...iyi dinleyin....

bizim maceramiz 3 yil önce bebis istememizle basladi.denemeye basladiktan sonra 3.ayda hamis kaldim...8.haftada kaybettim.sonuc mol gebelik

sonra 6 ay ara sonra denemeler 3.ayda tekrar bi gebelik.7.haftada kaybettim.sonucu yok.gec inceledikleri icin anlayamamislar...3 ay korunma bu sirada testler yapildi kan pihtilasmasi cikti .ücüncü hamilelikte igne olacaktim.her neyse korunmayi biraktiktan sonra bebegim bu sefer 10.ayda geldi..malesefki yeterince beslenemeyip plasentasinda sorun ciktigi icin 15.haftada oglumu evde düsük yaparak kaybettim.kendimde gördüm ama soktan hatirlamiyorum.sonra rahme falan bakildi kromozomlara bakildi bisey cikmadi tek sorun kan pihtilasmasiydi..neyse yine 4 ay korundum korunmayi birakir birakmaz hemen 8.ayda hamile kaldim ama daha keseyi bile göremeden erken düsük oldu..bu sefer igne dozum artilacakti ama hemen düstügü icin bisey yapilamadi.simdi ise testler tekrarlaniyo .ama doktorlar deneyeceksiniz diyo.

off iste cok uzun oldugu icin tekrar yazmak istemiyodum ama her neyse yazdim iste hepsini....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…