- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #2.141
bide kendini alkışlıyo :))hep beraber canimin ici
diger maddi neydi yav unuttum...:44::44:Allahhh yarabbiii şuna bak yaaa :)))
o maddelede uymadan yinede 4 defa hamis kaldim...
doru hamile kalamayanlar bide bunlari denesin...
ama yinede ben hamile kalamayipta sonra hamile kalanlarda sunu duydum ,yumurta takibi,erken saatler iliski iliskiden sonra hemen kalkmamak hepsini yaptik ama olmadi bunlari kafaya takmayip oluruna biraktigimiz ay hamile kaldik diyenlerde cogunlukta...
bence kisiden kisiye degisiyo..yeterki rabbim ol desin gerisi hikaye bence...
cnm aynı zamanlar benmle en son 2 ay önce düşük yaptım hamile kalıyorum ama devamı gelmiyo senin bebekler ne kadarlıktıcanim benim ben 3 senedir deniyorum ve bu üc seneye 4 bebek kaybi sigdirdim.en son düsügümü iki ay önce oldu. benim sorunum hamile kalamamak degil devam ettirememek,,,
valla öyleyimhem okudum hem yazdim ama almanyada olunca biraz algilama zorlugu yasiyorum.:44::44::44:etrafim hep alman dolu.türkceyi unutacam bu gidisle
ben seni geri götürürdüm alamanyalara sonrageerdm oralardabide bu saf halimle coruma gelmeye calisacaktim senin yüzünden....evede dönemezdim yolumuda kaybederdim allaalla...
bide kendini alkışlıyo :))
bnde katılıyorum kısmet kader işte napcan elden bişey gelmez haıt suyu polen iğne fln sadece sebep olabiliraynen sana katılıyorummm
bu karının başıda şapkalarla dertteyaa yasakhayalim gel yardım et bana, kim koydu bu bamyaların üzerine bu şapkaları, çıkarıyom çıkarıyom bitmiyo yaww :26:
bu karının başıda şapkalarla dertte
ben ne yemek yapcaksam akşama
yaa yasakhayalim gel yardım et bana, kim koydu bu bamyaların üzerine bu şapkaları, çıkarıyom çıkarıyom bitmiyo yaww :26:
bu karının başıda şapkalarla dertte
ben ne yemek yapcaksam akşama
hakkaten unutmuşumkiz gumus ben safsam sende cok unutkansin yavumudumun topiginde anlattim ya hayat hikayemi tekrar anlatmam banane git ordan oku...
ediyim cn ayıp ettnheya öle oldum bgün vallagel yardımet de kurtul bu yazımdan sende
ölüyümde kurtulun emiumudum valla ben komadim,:18::18:yine gumusün isidir...
kiz gumus ben safsam sende cok unutkansin yavumudumun topiginde anlattim ya hayat hikayemi tekrar anlatmam banane git ordan oku...
okumazsan çatlarsın dimibi ayıklıyom, kim ne yazmış bakıyom, bu iş böyle olmayacak, işimden oluyom size bakacam die
amaa bende mrk etttımmmm :26::26::26:
okumazsan çatlarsın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?