• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hakkaten safmışın kızım ya okuman yazmandamı yok :9::9:

valla öyleyim:9::9::9:hem okudum hem yazdim ama almanyada olunca biraz algilama zorlugu yasiyorum.:44::44::44:etrafim hep alman dolu.türkceyi unutacam bu gidisle:52::52:

Son düzenleme:
bide bu saf halimle coruma gelmeye calisacaktim senin yüzünden:10:....evede dönemezdim yolumuda kaybederdim allaalla...:10:

Kızlar kendi tecrübemi aktarmak isityorum..Bnede sizin gibiydim.Şimdi böyle konuları gördükçe yazma ihtiyacı duyuyorum.

ocakta çalışmalara başlamıştık marrta hamiş olduğumu öğrendim.

hamiş kaldığım ay çok stratejik bir yol izledim.Şöyleki.

1.kural:Gün aşırı ilişki yaşamayacaksınız.Çünkü kocişlerinizin sperlerini zayıflatırsınız.Kaliteli sperm için çok fazla ilişki olmaması gerek.
2.kural :1 ay içinde sadece yumurtlama günlerinde ilişkiye gireceksiniz.Yani bir ayda 3 kere.Yumurtlama gününüzü internetteki yada cep telefonlarındaki takip programından yapabilirsiniz.Ayrıca gelen akıntının çokluğundanda anlayabilirsiniz.
3.kural: ayda 3 olan bu ilişki genelde sabah 6 da erkeklerin spermlerinin en kaliteli olduğu saatte olacak..Ben kocişi bi gece önceden onu kaldıracağım saati tembihlemiştim.oda hiç sesi çıkmadan tamam dedi.
4.Kural:besmele çekip içinizden bebişinizi geçirmeyi unutmayın.Strese girmeyin demiyorum.Ama bu tariflere göre olacağına inanarak ilişki yaşayın.

ve bukurallara göre davranıp hamiş kalan olursa ltüfen beni haberdar etsin::16:

Kızlar kendi tecrübemi aktarmak isityorum..Bnede sizin gibiydim.Şimdi böyle konuları gördükçe yazma ihtiyacı duyuyorum.

ocakta çalışmalara başlamıştık marrta hamiş olduğumu öğrendim.

hamiş kaldığım ay çok stratejik bir yol izledim.Şöyleki.

1.kural:Gün aşırı ilişki yaşamayacaksınız.Çünkü kocişlerinizin sperlerini zayıflatırsınız.Kaliteli sperm için çok fazla ilişki olmaması gerek.
2.kural :1 ay içinde sadece yumurtlama günlerinde ilişkiye gireceksiniz.Yani bir ayda 3 kere.Yumurtlama gününüzü internetteki yada cep telefonlarındaki takip programından yapabilirsiniz.Ayrıca gelen akıntının çokluğundanda anlayabilirsiniz.
3.kural: ayda 3 olan bu ilişki genelde sabah 6 da erkeklerin spermlerinin en kaliteli olduğu saatte olacak..Ben kocişi bi gece önceden onu kaldıracağım saati tembihlemiştim.oda hiç sesi çıkmadan tamam dedi.
4.Kural:besmele çekip içinizden bebişinizi geçirmeyi unutmayın.Strese girmeyin demiyorum.Ama bu tariflere göre olacağına inanarak ilişki yaşayın.

ve bukurallara göre davranıp hamiş kalan olursa ltüfen beni haberdar etsin::16:

gözünaydin.rabbim yavrunu sana bagislasin...:16:

hep söylediklerin doru:34:.4. kural haric digerlerinin tam tersini yaptim ben...:52:

denemek istiyorum bu hafta benim ovulasyon tarihim inşallah olur bu ay. Allah razı olsun sizden önerileriniz için

valla ben artık nası yapacağımı bilmiyorumm kızlaarrr , bide burdakileri de okuyuncaa :26::26::26:

gözünaydin.rabbim yavrunu sana bagislasin...:16:

sağol tatlım o kadar topic dolaşmıştımki...burda yazılanların ne kdr önemli olduğunu biliyorum..

hep söylediklerin doru:34:.4. kural haric digerlerinin tam tersini yaptim ben...:52:

inşallah bu kurallara göre hepiniz hamiş olursunuz.
denemek istiyorum bu hafta benim ovulasyon tarihim inşallah olur bu ay. Allah razı olsun sizden önerileriniz için

sende razı olsun arkadaşım.İnşallah hepinizin ayırlı haberlerini bekliyorum.takip edicem sizi
valla ben artık nası yapacağımı bilmiyorumm kızlaarrr , bide burdakileri de okuyuncaa :26::26::26:

bide benim dediklerimi yap.cnm Allah gönlüne göre versin.Kocişlerinizede pekmez falan yedirin kahvaltıda

inşallah bu kurallara göre hepiniz hamiş olursunuz.

sende razı olsun arkadaşım.İnşallah hepinizin ayırlı haberlerini bekliyorum.takip edicem sizi

bide benim dediklerimi yap.cnm Allah gönlüne göre versin.Kocişlerinizede pekmez falan yedirin kahvaltıda

valla artık ne yiyip, yedirceğimizi şaşırdık :26::26:

Son düzenleme:
ilahi yasakhayal, sen çok yaşa emi, :52::52::52:

hep beraber canimin ici:16::16:

cünkü digerleri benim icin cok zor,sabah 6 da olmaz hem ben uyanamam hemde esimin calisma saatleri degisiyor.yumurtlama günlerimide takip edemem hem anlayamiyorum hem de kafaya takmamak icin oluruna birakiyorum diger maddi neydi yav unuttum...:44::44::52::52::52:

o maddelede uymadan yinede 4 defa hamis kaldim...:46::46::46:

Son düzenleme:
hep beraber canimin ici:16::16:

cünkü digerleri benim icin cok zor,sabah 6 da olmaz hem ben uyanamam hemde esimin calisma saatleri degisiyor.yumurtlama günlerimide takip edemem hem anlayamiyorum hem de kafaya takmamak icin oluruna birakiyorum diger maddi neydi yav unuttum...:44::44::52::52::52:

o maddelede uymadan yinede 4 defa hamis kaldim...:46::46::46:

tatlım zaten önerilerim hamile kalamayanlar için.

Back
X