- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #2.161
ayendecim senin icin son kez anlatim bakim...iyi dinleyin....
bizim maceramiz 3 yil önce bebis istememizle basladi.denemeye basladiktan sonra 3.ayha hamis kaldim...8.haftada kaybettim.sonuc mol gebelik
sonra 6 ay ara sonra denemeler 3.ayda tekrar bi gebelik.7.haftada kaybettim.sonucu yok.gec inceledikleri icin anlayamamislar...3 y korunma bu sirada testler yapildi kan pihtilasmasi cikti .ücüncü hamilelikte igne olacaktim.her neyse korunmayi biraktiktan sonra bebegim bu sefer 10.ayda geldi..malesefki yeterince beslenemeyip plasentasinda sorun ciktigi icin 15.haftada oglumu evde düsük yaparak kaybettim.kensimde gördüm ama soktan hatirlamiyorum.sonra rahme falan bakildi kromozomlara bakildi bisey cikmadi tek sorun kan pihtilasmasiydi..neyse yine 4 ay korundum korunmayi birakir birakmaz yine 8.ayda hamile kaldim ama daha keseyi bile göremeden erken düsük oldu..bu sefer igne dozum artilacakti ama hemen düstügü icin bisey yapilamadi.simdi ise testler tekrarlaniyo .ama doktorlar deneyeceksiniz diyo.
off iste cok uzun oldugu icin tekrar yazmak istemiyodum ama her neyse yazdim iste hepsini....![]()
canım benim uzun uzun yorma kendini, kopyala... snrada yapıstır