• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayendecim senin icin son kez anlatim bakim.:16:..iyi dinleyin....:52::52::52:

bizim maceramiz 3 yil önce bebis istememizle basladi.denemeye basladiktan sonra 3.ayha hamis kaldim...8.haftada kaybettim.sonuc mol gebelik

sonra 6 ay ara sonra denemeler 3.ayda tekrar bi gebelik.7.haftada kaybettim.sonucu yok.gec inceledikleri icin anlayamamislar...3 y korunma bu sirada testler yapildi kan pihtilasmasi cikti .ücüncü hamilelikte igne olacaktim.her neyse korunmayi biraktiktan sonra bebegim bu sefer 10.ayda geldi..malesefki yeterince beslenemeyip plasentasinda sorun ciktigi icin 15.haftada oglumu evde düsük yaparak kaybettim.kensimde gördüm ama soktan hatirlamiyorum.sonra rahme falan bakildi kromozomlara bakildi bisey cikmadi tek sorun kan pihtilasmasiydi..neyse yine 4 ay korundum korunmayi birakir birakmaz yine 8.ayda hamile kaldim ama daha keseyi bile göremeden erken düsük oldu..bu sefer igne dozum artilacakti ama hemen düstügü icin bisey yapilamadi.simdi ise testler tekrarlaniyo .ama doktorlar deneyeceksiniz diyo.

off iste cok uzun oldugu icin tekrar yazmak istemiyodum ama her neyse yazdim iste hepsini....:52::52:

canım benim uzun uzun yorma kendini, kopyala... snrada yapıstır :52::52::52:

yasakhayal... hem bak ne hamaratım... beni olmayan oğluna alcan mı he alcan mı doru söle bak hem tatlıymışım, oğlun da sever belki beni ...
valla sıyırdık anacım napalım :52::52::52::52:

yasakhayal... hem bak ne hamaratım... beni olmayan oğluna alcan mı he alcan mı doru söle bak hem tatlıymışım, oğlun da sever belki beni ...
valla sıyırdık anacım napalım :52::52::52::52:

kiz alirimda ya kocacigin:18::18::18::18::18: bak ama henüz 15.haftalikti büyütecenmi ama..:52:

ayendecim senin icin son kez anlatim bakim.:16:..iyi dinleyin....:52::52::52:

bizim maceramiz 3 yil önce bebis istememizle basladi.denemeye basladiktan sonra 3.ayda hamis kaldim...8.haftada kaybettim.sonuc mol gebelik

sonra 6 ay ara sonra denemeler 3.ayda tekrar bi gebelik.7.haftada kaybettim.sonucu yok.gec inceledikleri icin anlayamamislar...3 ay korunma bu sirada testler yapildi kan pihtilasmasi cikti .ücüncü hamilelikte igne olacaktim.her neyse korunmayi biraktiktan sonra bebegim bu sefer 10.ayda geldi..malesefki yeterince beslenemeyip plasentasinda sorun ciktigi icin 15.haftada oglumu evde düsük yaparak kaybettim.kendimde gördüm ama soktan hatirlamiyorum.sonra rahme falan bakildi kromozomlara bakildi bisey cikmadi tek sorun kan pihtilasmasiydi..neyse yine 4 ay korundum korunmayi birakir birakmaz hemen 8.ayda hamile kaldim ama daha keseyi bile göremeden erken düsük oldu..bu sefer igne dozum artilacakti ama hemen düstügü icin bisey yapilamadi.simdi ise testler tekrarlaniyo .ama doktorlar deneyeceksiniz diyo.

off iste cok uzun oldugu icin tekrar yazmak istemiyodum ama her neyse yazdim iste hepsini....:52::52:

cnm cok cok gecmıs olsunnn uzuldumm :5::5: bendede kan pıhtılasması varrr ben sadece mthfr1298 heterozıgotum senın sonuclar ne?? ınsallahh bebeklerımıze kavuscass yaaa bızımm cok ınsan ıgneyle doguruyorrr :26::26::26:

cnm cok cok gecmıs olsunnn uzuldumm :5::5: bendede kan pıhtılasması varrr ben sadece mthfr1298 heterozıgotum senın sonuclar ne?? ınsallahh bebeklerımıze kavuscass yaaa bızımm cok ınsan ıgneyle doguruyorrr :26::26::26:

saol cnim benim..:16:benimkide faktor 2 herezigot...biliyorum cok kisi igne sayesinde yavrusunu kucagina aliyor ama su igne konusu kafami cok karistiriyo.az gelirsede kaybediyoruz dozu cok gelincede kaybediyoruz,allah yardimcimiz olsun...:50:

yasakhayal... yeni topiğim... ekim ayında kafayı sıyıranlar topiği açmak lazım :52:

yasakhayal... yeni topiğim... ekim ayında kafayı sıyıranlar topiği açmak lazım :52:

anam bi dur hele:53: demin de söyle diyodum topikleri gezdimde :10:.umudum da amma topik acmis diyodum ki :44::44::44:simdi bi daha acacam diyosun...valla hizina yetisemeyecegim bu gidisle...:10::10:

Son düzenleme:
anam bi dur hele:53: demin de söyle diydum topikleri gezdimde :10:.umudum da amma topik acmis diyodum ki :44::44::44:simdi bi daha acacam diysun...valla hizina yetisemeyecegim bu gidisle...:10::10:

snde çalıs ne oturuyon, hazırına konuyon, hazır açılmış topikk ohh ne ala çal çeneyi otur aşşa :52::52::52:

Back
X