Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim uzun uzun yorma kendini, kopyala... snrada yapıstır

yasakhayal... hem bak ne hamaratım... beni olmayan oğluna alcan mı he alcan mı doru söle bak hem tatlıymışım, oğlun da sever belki beni ...
valla sıyırdık anacım napalım

yasakhayal... hem bak ne hamaratım... beni olmayan oğluna alcan mı he alcan mı doru söle bak hem tatlıymışım, oğlun da sever belki beni ...
valla sıyırdık anacım napalım

kiz alirimda ya kocacigin:18::18::18::18::18: bak ama henüz 15.haftalikti büyütecenmi ama..

cnm cok cok gecmıs olsunnn uzuldumm bendede kan pıhtılasması varrr ben sadece mthfr1298 heterozıgotum senın sonuclar ne?? ınsallahh bebeklerımıze kavuscass yaaa bızımm cok ınsan ıgneyle doguruyorrr :26::26::26:

cnm cok cok gecmıs olsunnn uzuldumm bendede kan pıhtılasması varrr ben sadece mthfr1298 heterozıgotum senın sonuclar ne?? ınsallahh bebeklerımıze kavuscass yaaa bızımm cok ınsan ıgneyle doguruyorrr :26::26::26:

saol cnim benim..benimkide faktor 2 herezigot...biliyorum cok kisi igne sayesinde yavrusunu kucagina aliyor ama su igne konusu kafami cok karistiriyo.az gelirsede kaybediyoruz dozu cok gelincede kaybediyoruz,allah yardimcimiz olsun...

yasakhayal... yeni topiğim... ekim ayında kafayı sıyıranlar topiği açmak lazım

valla bu yaştan sonra büyütmeyle uğrasamıycam, büyümüs olaydı iyiydi

ana bide hazirini istiyo napim kadar karnimda tutabildim,yavrum cok aceleciydi bekleyemedi...

kabul edersen böyle ,baska yok cünkü....:44:

yasakhayal... yeni topiğim... ekim ayında kafayı sıyıranlar topiği açmak lazım

anam bi dur hele demin de söyle diyodum topikleri gezdimde .umudum da amma topik acmis diyodum ki :44::44::44:simdi bi daha acacam diyosun...valla hizina yetisemeyecegim bu gidisle...

Son düzenleme:
anam bi dur hele demin de söyle diydum topikleri gezdimde .umudum da amma topik acmis diyodum ki :44::44::44:simdi bi daha acacam diysun...valla hizina yetisemeyecegim bu gidisle...

snde çalıs ne oturuyon, hazırına konuyon, hazır açılmış topikk ohh ne ala çal çeneyi otur aşşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…