• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet evet

:7:

zaten 2 kilo almışım kendimi protesto ediyorum :D

herkes böyle güzel diyo ama.. keşke hamilelikten olsaydı oooyyyy

evet bende bu ay onun sayesinde 27. gün hastalandım:))
zaten cok düzenlidir Adetlerim maşallah
28-29 günde bir olurum..
bakalım ya kısmet bide onu deniyelim..
preeseed bende isterim aslında ama cok pahalı yaaaaa

hakikaten pahalıymış.ama bir sitede onu alınca yanında istiridye inci kolye hediye ediyorlarmış.belki açığı kapatır :)

okadar sey denıyoruz cnmm her ayy halay kırıklıgı yasamaktansaa bıkere alıp denemekta fayda varr zaten bır ayda bıtmıyorr kalıyorr :26: 130 tl sanırımm

hım anladım bu ay alamam malesef..
daha bal alcam....
neyse artık o da eksik kalsın....

kısmet belki başka ay alırız...

evet evet

:7:

zaten 2 kilo almışım kendimi protesto ediyorum :D

herkes böyle güzel diyo ama.. keşke hamilelikten olsaydı oooyyyy

evet bende bu ay onun sayesinde 27. gün hastalandım:))
zaten cok düzenlidir Adetlerim maşallah
28-29 günde bir olurum..
bakalım ya kısmet bide onu deniyelim..
preeseed bende isterim aslında ama cok pahalı yaaaaa
inş davul gibi göbeklerimiz olur bigün:49:
bugünden sonra kendim, sıfırlasam hamile görünce umursamadan gecsem yapabilirim inş

yok canım göremedim onuda:50:çatlıyacağım meraktan:31:
bnde merak ettm :31::31:

hakikaten pahalıymış.ama bir sitede onu alınca yanında istiridye inci kolye hediye ediyorlarmış.belki açığı kapatır :)

hehhe
yok aslındq130 tl b cok da alınamayacak gibi değilde bu ay cok masraf yaptık ondan dolayı....

artık sadece bal tarcın işe yarasın yaaa

ben rahim filmi cektirmek istiyorum ama devlet hastanesinde nasıl yapıyorlar bu işi hiç bilmiyorum
ne zaman doktora gideyim.....

bilen var mıı???????

hehhe
yok aslındq130 tl b cok da alınamayacak gibi değilde bu ay cok masraf yaptık ondan dolayı....

ben rahim filmi cektirmek istiyorum ama devlet hastanesinde nasıl yapıyorlar bu işi hiç bilmiyorum

bilen var mıı???????

ben de istiyorum rahim filmi çektirmeyi.doktorumla görüşmüştüm bu konuyu.adetin 7-8-9. günlerinde çekildiğini söyledi.bu üç günden birinde çektirebilirsin.

ya bu arada ben sanırım artık kasım anne adayı oluyorum:D yanlış yere mi demir attık :))))

Son düzenleme:
kızlar yasakhayal dan haberi olan var mı ? bu saate olması lazımdı sanki, sen biliyo musun hayalot , haftasonu olmayınca ben :)

hehhe

bilen var mıı???????
ben ankarada zekai tahirde çektirdim rahim flmini randevu veriyolar 5 dk sürüyo dayanılmıycak derecede bi acıda değildi yani aslında bnde cok dayanıklıyım cok şey atlattık dayanıklı olmakda zorundayım aslında neyse ara bi çektirceğin hastaneyi bakalım ne diycek onlar :ssz::ssz:
:9::9::9::9::9: eevet ıyı hatırlattın bnaada yolamıslardı unuttum kutuya bakmamıstım hıcc bı bakımm :1::1::1:
kız kanka bayılırım hediyeli bişeyler almaya gecen fırın kağıdı aldım baktım yanında fırca hediyeli olanı var hemen değiştirdim fırcalıyı aldım :1::1:

kızlar bana müsaade.yarın doktor randevum var güzellik salonuna doğru yola çıkmam lazım.mazoşistmiyim neyim bana işkence ediyorlar ben de onlara para veriyorum.neyse kadın olmak zor.görüşmek üzere.kendinize iyi bakın.öpüldünüz :)

kızlar bana müsaade.yarın doktor randevum var güzellik salonuna doğru yola çıkmam lazım.mazoşistmiyim neyim bana işkence ediyorlar ben de onlara para veriyorum.neyse kadın olmak zor.görüşmek üzere.kendinize iyi bakın.öpüldünüz :)

güle güle kızçemm.. yolun açık olsun :)

hehhe

bilen var mıı???????

canım benim de doktorum rahim filmi istedi..devlette yapıyolar ama uyuşturmdan..ben bununla ilgili bazı araştırmalar yaptım kimisi çok acılı oluyo diyo kimisi de hiç acımda korkma diyo..özelde narkozla 300-350 tl arası yapıyolar...heralde ben de özele gidecm.. çünkü hiç dayanamam acıya, alttan muayene olurken bile kasım kasım kasılıyorum...narkozda iyi bişey değil ama ne yapayım :50:

Back
X