• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızım benm kocam melektir asla yapmaz dünden öğrendmki fabrikada müdür hıvardalık yapmaya gelmş bnm kocamda hemen adamı satıp evne geldi
şimdi bu adam melek değilde ne söyle:kkk::kkk:

zaten artik bende öyle diyorum adamin sucu yok ....:33:bi da kocanla ilgili bi sey söyle inanamam artik:27::27::27:

bak sennnn... çabuk hanhgi topikti söyleyin , hepinizi furucammm :D

umudum söyleyecem ama bak hayalotla benim hic sucumuz:17::17::17::30::30::30::30:faturayi gumuse kesecen...:27:

hani ya kaybolan umutlarimiz topigi varya orasi iste....:52:

Son düzenleme:
umudum söyleyecem ama bak hayalotla benim hic sucumuz:17::17::17::30::30::30::30:faturayi gumuse kesecen...:27:

hani ya kaybolan umutlarimiz topigi varya orasi iste....:52:

Hepsini gördümmm.... ula ne çenesi düşük şeylersiniz... benim zavallı topiğimi ne hale getirmişsiniz.. sakız la dondurmayla ... o sakız yapışsın da şişirkene patlasın size emi, benim yerime :27::52::52::52:

Son düzenleme:
Hepsini gördümmm.... ula ne çenesi düşük şeylersiniz... benim zavallı topiğimi ne hale getirmişsiniz.. sakız la dondurmayla ... o sakız yapışsın da şişirkene patlasın size emi, benim yerime :27::52::52::52:

o sakiz olayida söyle oldu.bu gumus varya koltuga corba döktü bende hadi temizle dedim o siradada sakiz patlatiyodumda....:51::51::52:

o sakiz olayida söyle oldu.bu gumus varya koltuga corba döktü bende hadi temizle dedim o siradada sakiz patlatiyodumda....:51::51::52:
bak ben corba dökünce sakız patlatmsaydın şimdi suçlu olmıycaktık :19:
valla ben yokken atıp tutmuşunuz... kedinin olmadığı yerde :27::27::27: :52::52:
geçin sıraya bakim suçlular... yasakhayal, gümüs, bska sıradaki :27::52:
ceamız ne hakim abla :18::18:

umudum aslinda siyiranlar topigi acacaktim senin yerini isgal etmeyelim dedim:18::18: ama gumus ne dedi biliyomusun baska topige gerek yok burdan devam edelim dedi .:52::4:yav olmaz umuda sormadik dedim ama dinlemediler...:27::27::27:yani sonucta yine gumus suclu:1::1::9::9::52:

umudum aslinda siyiranlar topigi acacaktim senin yerini isgal etmeyelim dedim:18::18: ama gumus ne dedi biliyomusun baska topige gerek yok burdan devam edelim dedi .:52::4:yav olmaz umuda sormadik dedim ama dinlemediler...:27::27::27:yani sonucta yine gumus suclu:1::1::9::9::52:

ben bilmemmm, dinlemek istemiyorummm.... hepiniz suçlusunuz. hepiniz elbirliği yapıp topiğimi işgal etmediniz mi sonuçta :27::27::51:

ne sucumuz bamya ayiklamami :52:.....sagol gumus önce anlamamistim:44::44: yav cezamizi senin mesajindan sonra anladim:53::52:...ben bu saflikla napacam :26::26:

Back
X