Yalana devam, güya hal hatır soruyor. Akıllıya(!) bak "Ortaya çıktı mı acaba benim yaptığım?" diye yokluyor, bi de sizin zekanızı küçümsüyor.
Biz de olduk Samantha 20 yaşında.
Alkol de aldık, ot da denedik, gençlik işte.
Ama kalkıp da arkadaş dediğimiz insanlara, ki onu bırak tanımadığımız bilmediğimiz insanların malına, bile göre zarar vermedik, kazara birinin canını yaktıysak da "Benden oldu, özür dilerim" dedik konuştuk ettik. Valla canım bu genç en hazzetmediğim tiplerden. Sorumsuz, zararlı, bi de yüzsüz kendini akıllı sanan samimiyetsiz. İlk mesajımda da dedim, hiç uğraşamam elin sorunlu tipleriyle, beni bağlamaz ne psikolojide yaptığı. Ben benim ailemden olana, onun aldığı darbeye bakarım. İnsanın arkadaşım dediği biri bunu yapıyorsa, Erdem'in aldığı duygusal hasarı düşünemiyorum. Veririm savcılığa, öyle arabanın aynalarını kırmak, üzerine yüzsüz yüzsüz sormak, hesabı ödemeden kaçmayı planlayıp Erdem'in durumunu sallamamak (Ki Erdem'de yeterli para olmasaydı, gittikleri restoranda bela çıksaydı tanıdık restoran çıkmasaydı, Erdem dayak yeseydi vs her şey olabilirdi) neymiş bi görür.