- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür edeim. Dava açıyoruz. Aramadilar geri. Tutan ücreti talep ediyoruz, babası yüzünden iyice bilendim kaskoyu bozmuyorum.samantha ne yaptınız var mı bir gelişme merak ettim.
Teşekkür edeim. Dava açıyoruz. Aramadilar geri. Tutan ücreti talep ediyoruz, babası yüzünden iyice bilendim kaskoyu bozmuyorum.
Teşekkür edeim. Dava açıyoruz. Aramadilar geri. Tutan ücreti talep ediyoruz, babası yüzünden iyice bilendim kaskoyu bozmuyorum.
İnşallah hakkınızı alırsınız. En başında keşke savcılığa gitseydiniz. Bir de neden ben parasında değilim diye düşünüyorsunuz? Yanlışlıkla yapmamış ki. Emek emek almışsınız belki de arabanızı bir tane andaval gelip zarar verecek üstelik tanıdığınız biri siz de parasında olmayacaksınız. Hayır kurumu musunuz? Oğlan sorunlu. Hatası bir değil iki değil. Hırsızlık var(hesabı ödememek için kaçmış, izin kağıdını muhtemelen saklamış), yalan var, başkasının malına zarar verme var, var oğlu var. Baştan bunların cezası kesilmezse dur durak bilmeden daha kötülerini yapıyorlar.Teşekkür edeim. Dava açıyoruz. Aramadilar geri. Tutan ücreti talep ediyoruz, babası yüzünden iyice bilendim kaskoyu bozmuyorum.
adamıın tavrı oyle terbıyesızceydı kı ıyı bıle dayandınız.Teşekkür edeim. Dava açıyoruz. Aramadilar geri. Tutan ücreti talep ediyoruz, babası yüzünden iyice bilendim kaskoyu bozmuyorum.
Maddi durumu yoksa ona göre haraket edecekti kimsenin arabasina zarar vermeyecekti.Üniversite öğrencisi daha maddi zararı karşılayabilcek durumu yok. Ailenin de yok dediğim gibi durumları iyi değil. Yani çıkarıp parayı verse ne değişecek insan dostum dediği kişiye şunu yapar mı onu aklım almıyor. Dostuna böyle yapıosan durduk yerde, kinlendiğin tanımadığın insana neler yaparsın. Cezasız kalınca hepten kendinde zıvanadan çıkma hakkı bulacak diye endişe ettim.