Bu Anneyi ne yapmalı? Ana-Evlat arasına girmeli mi girmemeli mi?

Ah yavrum..içinde ne fırtınalar kopmuştur onun,o küçük kafasında nelere düşündü bütün bunları yaşarken...gelip babanın yanında görüp gitsin ..bence...Çocukların anne babadan çok mutlu,güvenli bir ortama ihtiyacı var demişti bir uzman bana...

Olay tabii ki çok kötü de, sizin yapabileceğiniz birşey yok ki..
Yani bizden nasıl bir yardım istediğinizi pek anlayamadım..

Bana göre de yatıya kalması doğru değil bu şartlarda ama siz biraz uzak konumda olduğunuz için, karşı tarafın, sizin fikirlerinizi dikkate alınacağını sanmam..

Konuya birşey yazmayalı bayağı olmuş Sardunya Zakkum bende atlamışım daha doğrusu...Son gelişmeler neler...Biraz bilgi verir misin?5 aydır yazılmamış konuya kötü birşey olmadı umarım?

bende merak ettim .noldu acaba.
anne aynıdır eminim,değişeceğini hiç sanmam.
kadın kendi hayatını yaşamak istiyor anladım kadarıyla.ne kadar yanlış olursa olsun,mechul bir hayat onu mutlu ediyor demekki.
çocuğu olmasına rağmen kendini bulamamış,kişilik isaline yakalanamış biri,ne yazıkki.
çocuğun geleceği için kesinlikle ona verilmemiştir inşallah.bir kaç saatliğine bile olsa verilmesin.zaten istememişte.:çok üzgünüm:
insan çocuğunu sigara dumanından bile uzak tutarken,nasıl içki içirir aklım almıyor.bugün içkiyle başlayan yavrucağa,yarın uyuşturucuda verir.klava:
ayy allah korusun yaa.öfff neler düşünüyorm.

sadist kadınn klava:
ne biçim bi anne... onun yaptığını hayvanlar yapmaz çocuğuna
içki içirmiş dövmüş daha şimdiden röfle yapmış kızına elalemin erkeklerinin elini öptürmüş
bence hiç görüştürmesinler kızını onla :mymeka:
çocuğunda karakteri ona benzer allah korusun
anneyi rol model almasın kendine yavrucak
ben olsam babaının yerinde mahkemeye başvurur görüştürmezdim :enbuyukkk:

kızlar gelişmeleri aktarmak istiyorum....

icraya verilen dilekçeden sonra ne bir kağıt ne bir yazı gelmedi....biz bekledik ki karşı bir itiraz gelir...ama en ufak bir haber çıkmadı...

bu arada kadın kızını 2 hafta da bir düzenli olarak görmeye başladı....

her ayın 1. ve 3. cumartesi pazar günleri için cumartesi sabahı saat 10 da alıp pazar akşamlar 6-7 gibi bırakmaya başladı...

çocuğu çaktırmadan sorguladığım zamanlarda anladık ki kadın çocuğu annesinin yani kendi yaşadığı eve götürüyor ve orda hiç ilgilenmeyerek tv izliyor....

neyse alıp dışarlarda abuk subuk işler yaparak çocuğa zarar vermesin de ilgilenmemesine razıyız...

baba dava açmayı düşünmüyor artık...kadın kendine oldukça çeki düzen verdi fakat gelecek günler ne gösterir bilemeyiz....

eğer eski durumlar tekrarlanacak olursa kadını ben şikayet etsem ne olur onu düşünmeye başladım...

bir de baba neden takip etmiyor diye kızı devlet alırsa kahrolurum o zaman...tek endişem o.

bencede babanın takip etmesi gerekiyor.sizinde dediginiz gibi baba takip etmiyor diye devlet yavruyu alabilir.anne zaten sorumsuz

Anneye ßak sen...Sözde Değil Özde Anne oLmalı ßir anne...

madem çocuğa bakamıcanı düşünyorsunda neden doguruyorsun neden hamile kalıyorsun be kadınkötükedihüso
ben onun babanesi olucam vallahi yolarım o kadını çocuguda asla göstermezdim kadın adam olaana kadar..

eş olmaya hazır olmadan evlenmiş farkında olmadan hamile kalmış anlayamadan anne oluvermiş gibi geldi bana.. sanki kadının dışında gelişmiş herşey dışardan biri gibi izlemiş macera sanmış hayatı...
en ufak bir sorumluluk yok.. oh ne ala.. öp abilei yavrum. evde otur anne gezecek yavrum.. mahkeme de de babası baksın..de.. ohh..

kız çocuklar çok daha hisli ve hassas oluyorlar. 5 yaşında herşeyi anlayabildiği yaşlarda...
sürekli gözetim altında olmalı...takip edilmeli...
şu son dönemler de yaşanan çocuk taciz ve tecavüzlerinden sonra sürekli çocuklarımızı kontrol etmeliyiz. ve alkolün olduğu ortama çocuk götürüyorsa düşünülüp üzerinde durulması gerekir.

Çok da sevindirici haberler gelmedi :sm_confused: Anladığım kadarıyla çocuğa iyi örnek olarak babannesi ve siz varsınız.İnşallah kızımız genç kız olduğunda bu örnekleri değerlendirir.Sizin şahsi olarak yapacağınız herşeyin sonucunda bir risk var gibi...bence uzaktan takip şu an en sağlıklısı gözüküyor.Birdaha abuk birşey öğrenirsen bence babayı yönlendir artık ciddi ciddi kendine gel desin eski eşine...evet anlatmaya çalıştığınıda anladım baba pek aktif değil ama herhalde bir daha kızının alkol almasını,yabancı erkeklerle zorla diyaloğa sokulmasını,ilgisizlikten dolayı başına iş gelmesini de önemsemeyecek derecede ilgisiz alakasız değildir.Mutlaka aktif olacaktır o zaman diye düşünüyorum.Ama inanır mısın kızımız şimdi değil ama ileride iyice aklı başına geldiğinde genç kızlığa doğru daha çok zarar görecek.Şimdi bildiği düzen bu ,muhtemelen bu işler böyle olur zannediyordur masum...ama o zaman bunun hiç normal olmadığını daha çok farkedecek...
Sen ara ara bilgi ver ama daha çok aklımız kalmasın.Çok madur olursan biz bile aktif oluruz merak etme...Göz göre göre bir meleğin zarar görmesine razı olmaz kimse...Elbet vardır bu çocuğun zarar görmeden büyümesinin kanunda yeri...

Bana biraz abartı geldi hiç bir anne bu kadar kötü olamaz kolay kolay.. Anlattığın gibiyse zaten akli dengesi yerin de olmadığı belli intiharlar falan bence kabahat sizinkiler de vermesinler çocuğu akli dengesi yerinde mi değil mi diye rapor istesinler...

Kadınla görüştürmesinler kızı. ki sanırım oda bi sorun cıkarmayacaktır illa kızım diye.
işte annelik tuhaf bişi. Ben anne olmadım ama gözlemleyebiliyorum.

Kimisi kanından kan,canından can katarak içinde o spermi yavru yapar.benliğine katar.
kimiside işte 5 dk lık zevkte bi anda fırtlatı verir bacak arasından.

çocuğa yazık. gelecekte o çocuğun psikolojisi ne hale gelcek düşünmüyomu. gerçekten her bayan anneliğin sorumluluğunu beceremiyo demekki.

:1shok: abartılı mı:1shok: neden böyle birşey yapayım ki? üstelik eksiği var fazlası yok ....

istanbul ümraniye icrasında yaptığımız itiraz dilekçesin de yazıyor herşey...yarın kayınvalidemden öğrenip size özelden tarih ve dosya numarası vereceğim ...

biliyorsunuz icra daireleri herkese açık gidip ordan kendi gözlerinizle okuyun.

evet canım biliyorum sevindirici gelişmeler değil ama kötünün iyisi diyerek şimdilik teselli bulduk...

fakat aklımız hep meleğimizde....bakalım nereye kadar böyle devam edecek bu durum bu sakinlik...nedense fırtına öncesi sessizliği hatırlatıyor bu sakinlik çünkü anne cidden çok şirret ve sorumsuz uzun süre uslu duracağına ''kafam basmıyor'' deyimi tam uyar...

Allah razı olsun tatlım...çok teşekkürler...mutlaka paylaşacağım buna emin ol tatlım...

sizler bu kadar destek verdiniz habersiz bırakmam...hepiniz sağolun varoluna.s.

Kaynınız dava açarak ve bunları ispatlayarak çocuğun anne de gece yatıya kalmasına engel olmalı.
Eğer gece yatıya kalmasını mahkeme kararı olmadan engellmeye kalkarsanız daha da çirkinleşecektir annenin yaptıkları. Bir anne olarak böyle bir sebeple intihara kalkışmasından belliymiş zaten ne karakterde olduğu. Allah o yavruya yardım etsin ve korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…