• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Anneyi ne yapmalı? Ana-Evlat arasına girmeli mi girmemeli mi?

sardunyacığım eski bir konu ama yorum yapmadan geçemicem,bence annenin uygunsuz tavırlarını ispat edecek delillerle yeniden dava açılsın ve kızın velayeti tamamen babaya verilsin.illede görmesi lazımsa babanın yakınlarının yanında kısıtlı saatlerde görsün.en uygunu bu bence..ona çocuk lazım değil zaten,sinir oldum..mesajlara göz atmadan yazmıştım sanırım sorununuz hafiflemiş.bende yeni ruh arkadaşımıza katılıyorum,genç kızlığında daha annenin daha zararı olur bencede..

Son düzenleme:
sardunyacığım eski bir konu ama yorum yapmadan geçemicem,bence annenin uygunsuz tavırlarını ispat edecek delillerle yeniden dava açılsın ve kızın velayeti tamamen babaya verilsin.illede görmesi lazımsa babanın yakınlarının yanında kısıtlı saatlerde görsün.en uygunu bu bence..ona çocuk lazım değil zaten,sinir oldum..mesajlara göz atmadan yazmıştım sanırım sorununuz hafiflemiş.bende yeni ruh arkadaşımıza katılıyorum,genç kızlığında daha annenin daha zararı olur bencede..

mavicim ilgin alakan için çok teşekkür ederim....

kaynımı kayınvalidemi dava açmaya ikna etmişken...( icraya itirazımızı yaptıktan sonra kayınvalidem ece erken in babasından alır ilaçlarını çok değerli bir insandır ve eşi de öyledir aktif siyasetçidir kendisi...kayınvalidem o zaman durumu olduğu gibi anlatıp danışmış ne yapsak diye "hemen hemen tedbir koydurarak dava açın görüştürmeyin" demişler...) kaynım annecik kendine çeki düzen verince vazgeçti dava açmaktan...

hatta kayınvaldem oğluna çok kızdı " ne halin varsa gör bundan sonra senin hiç bir işine karışmıyorum" diye öfkesini belirttiyse bile kaynım bir türlü ikna olmadı...

yapacak birşey yok...takip halindeyiz...

inanmıyorum yaaaaa şok oldum
çocuğu hiç görüştürmeyin bence zaten kadının umurunda olduğunuda pek sanmıyorum kızın psikolojisi daha fazla bozulmamış olur

Back