arkadaşlar benim bir sorunum değil ama kaynımın bir sorununa değişik bakış açılarından çözüm aramak için sizlere danışmak istiyorum.
kaynım çok çalışkan evine düşkün karısına aşık bir adamken karısının evlilikten sıkılmasından ve bundan sebep boşanmak için intihar etmesinden ötürü 3 yaşındaki kızlarına rağmen boşanmayı istemeye istemeye kabul etti.
mahkeme kızlarını anneye verecekken, ben bakamam babası daha iyi bakar diye velayetini babasına verdi.
mahkeme de hakim azarlamış hatta sen ne biçim annesin diye ve 15 günde bir haftasonları 2 gün 1 gece görüşme hakkı vermiş.
aradan 3 yıl geçti...bu süre de anne çocuğunu düzenli görmedi bazen 1 ay telefonla bile aramadığı oldu.
ben eşimin ailesini yeni tanıdığım ilk günler de dünya tatlısı güzeller güzeli kızımızın annesi kendi ailesiyle izmire tatile gittiler ama kendi kızını yanında götürmediği için üzüntüden saatlerce ağlamıştım.(o zamanlar yaptıklarını ve yapacaklarını bilmiyordum aslında almadığı çok iyi olmuş)
bu kadın çocuğunu aldığı zaman kendi erkek arkadaşlarının yanına götürüyormuş ve zorla elini tutturup öp abiyi diyormuş...aklı sıra kızıyla sevgilisi arasında yakınlık oluşturacak...annesine sordukları zaman "ne varmış bunda" dedi...yani olay doğru...hadi tek erkek olsa neyse ama şimdiye kadar değişik birkaç erkek olmuş.
sonra bir keresin de annesi yatıya kalmak için bir arkadaşına götürmüş kızını orda başka bir çocuk daha varmış ve bu 2 çocuğu uyutmak için içki içirmişler.
kızın annesi kuaför, 5 yaşındaki kzın saçlarına röfle yaptı, çok kızdılar gene "ne varmış bunda" yanıtı geldi.
şahsen ben ana-evlat arasına girilmesine karşı olmama rağmen annenin sorumsuzluğu ve ahlak değerleri açısından gece yatısına kalmasına taraf değilim...
evet kızlar sizlerin çok değerli düşüncelerinizi bekliyorum.....