Bu Anneyi ne yapmalı? Ana-Evlat arasına girmeli mi girmemeli mi?

nasıl anne dersın ki bu kadına.ya nebileyım bu olayları kanıtlayarak yasal yollardan birşeyler yapmaya çalışın.böyledevam etmemelı bence.bir avukatla görüşün.
oyavrucak için inş bundan sonra güsel olur.Allah ıslah etsin o kadını.

Bende bunu önerecektim,
yapmak istedikden sonra , yol cok , sizde aile olarak yardimci olursaniz problem cikmaz, ayrica kizin o ailede yani baba vs yaninda ne kadar mutlu oldugunu görünce sanirim , kizi babadan alam gibi bi olaya kalkismaz devlet, umarim yani.

Bence bu kadin harbi manyak,
hem cocgunu görmek istemiyor, yani cocugu isteyerek babaya birakti, kalifki gömek istegen bir anne olsa, onun yaptiklarini yapmazdi, gece disari cikmalar , icki vs.

hemde sizi kötülüyor kiziyla sizi yüz göz yapiyor,
manyak dua etsin ki kizina sahip cikan bir aile var, neden kizinin psikolojisini allak bullak ediyorki manyak aptalll sey.

Ne kötü bir insan ya, cocuga yaptigina bak, cok sinir oldum ya.
Yazik kiza simdiden icin allak bullak, umarim bu yaralari bir gün kapanir.

Canim ya, kac yasinda bu kiz?

Kaynin bu kadini hala seviyor olabilirmi, bana tavirlarindan biraz öyle geldi sanki.

canım, kadının bu yaptıkları inan bizi de çok anlamsız saçma ve bir o kadar da sinir bozucu geliyor....

elimizden gelen ise şimdilik sadece mahkemenin verdiği günlerde üzüle üzüle vermek oluyor....

hayır sevmiyor evet doğru çok seviyordu boşanırken ama artık sevmediğine eminim

dediğim gibi tek korkusu kızını elinden kaybetmek, kafayı evde yaşayan insan sayısına takmış durumda ama bakalım bu öneriye ne diyecek, burda yazılanları kendine okutacağım

şeker, şimdi 6 yaşında boşandıkların da 3 yaşındaydı

kaynım tam bir ev erkeği, Allah eski karısa öyle bir koca versin ki diyorum , hergün dayak, küfür, hakaret, aldatma.

böyle kayınvalide de aranmak bulunmaz ama kadın minicik yavrusunun kıymetini bilmiyor diğerlerinin mi bilecek.

sardunasıdayazakkum gercekten cok uzuldum canım ıns bır cozum bulursunun yegenınızın yasıda herseyı kapma ogrenme cagı elınızden geldıgı kadar uzak tutun o kadından kaynında yatıp kalkıp kurtulduguna dua etsın

Nasil bir anneliktir bu boyle yaaaaa:1no2:uvey anneden daha betermis Allah akil fikir versin..evet maalesef herkez anne olamaz.......yazik,yazikkkkk.........Arkadasim sen ne yapabilirsinki bu durumda:uhm:babasi ne diyor bu duruma peki :jeyyarfff ya cok kotu durumlar bunlar:mymeka:

Bu ne biçim insanlık bırak anneyi...bunu bir insan yapabilirmi.. bu kadının ar damarı çatlamış. Vermesinler çocuğu anne değil o sevgiden yoksun bir yaratık....bence sizde bir insan olarak müdahale edin olaya olurmu canım öyle şey alkol,erkek,her halt var kadında pesss yani pesssss.....

Böyle bir insana anne kelimesini tasimak hic yakismiyor. Cok sinirlendim kötükedihüso En iyisi hic birsey demiyeyim...

biz bunlara cici anne diyoruz zannedersin komuşunu çocuğuna bakıyor
töbe töbe siz çocuk için elinizden geleni yapın gerekirse uzmandan yardım alın ama kadına karışmayın
bırakın kendi haline sonra siz kötü olursunuz
Böylelerinden insana iyilik gelmez

canım benim, sonuçta biz dava açsak bile son sözü uzmanlar ve hakim söyleyecek...

tatlım, zaten uzmanlar çocuğu psikolojik olarak çözmeye anlamaya çalışıyorlarmış...

ben şekere alt yapısını oluşturuyorum onun anlayacağı dilden ki zamane çocukları çok bilmiş bizim şeker çok çok çok bilmiş her boşanmış aile çocuğu olarak çaresiz bizim şeker de erken olgunlaşmak zorunda olduğundan inanılmaz derece de çok bilmiş...

ilerde bunu babasına babaannesine karşı kullanacağını hiç sanmıyorum fakat duruma müdahale edilmezse tam tersi olabilir yani babasına neden beni yolladın böyle yaptıklarını bile bile deme ihtimali daha kuvvetli gibi geliyor çünkü tatlış annesine giderken kriz geçirircesine ağlıyor...

bu duruma sessiz kalmak bana göre çok yanlış

benim kızım olmuş olsaydı mahkeme kararını bile beklemeden kesinlikle görüştürmezdim,
bunun için mahkeme sonuçlanıncaya kadar tedbir kararı çıkarttırırdım.

yazık o yavrucağa kıyamam ben Allahım yardım etsın hepinize.inş en kısa zamanda bir çözüm yolu bulunur.o melek kızımız için en doğrusu yapılır.dualarım onun için...

Baştan sona kadar okumaya çalıştım. Çok üzüldüm. Ne bicim anne bu. Çocuk anne konusunda şansız ama en azından babası ve sizler destek oluyorsunuz. Buna çok sevindim.
Bende katılıyorum arkadaşlara Sardunya'cım kesinlikle tedbir çıkarılmalı mahkeme açılıp sonuçlanana kadar. Çocuk zaten annesine giderken ağlıyormuş. Kalma olmamalı en azından

bahsettiğiniz bayan değil anne kişilik sahibi bir insan sıfatına bile girmiyor benim nazarımda....tamam kaynınızdan sıkılmış boşanmış amenna....zorla güzellik olmaz tamam babası baksın demiş evladıda hiçe saymış tamam en azından yanına alıp sürekli bu eziyeti de çektirebilirdi....amaa zaten kırk yılda bir aradığı kızını yanına alıp sapkın insanların yanına götürüp bu tür ortamlara sokuyorsa ben afedersin ama kayınvalidesi olsam yolarım .....afedersiniz ama mecburen bazı ortamlarda çalışan bayanlar bile çocuklarını bakıcıya bırakıp kendi ortamına sokmuyor....onlara hissettirmiyor...onlarda bile ben annelik vasfını buldum ama bahsettiğiniz bayan hiç görmesin evladını....ya alkollü ortamda kızına bir şey yapsalar...bir çözüm varsa bir avukata danışın bu olanları belgeleyin......o anne olacak şahsiyeti cocuktan uzak tutun

canim cildirircasina agliyorsa inan orada mutlu degil ve cocuga bir kotuluk yapiliyor. yani kotulukm derken, ya korkuyor, ya kendini yabanci hissediyor, guvende hissetmiyor.
gondermeyin cocugu ne olur?

Inan anneyi gectim, baba ne bicim babaymis diyecegim artik?

Ağzım açık kaldı YUH diyorum bu anne müsfettesine.Zaten evlilikten sıkıldım diye ayrılmak isteyen,cocuguna babası daha iyi bakar diye istemeyen bir kadından ne beklenir.Zaten hepimiz edebimizden ve forum kuralları geregi onun için yazılması gereken kelimeyi yazmnıyoruz ama kısacası içinde var bu kadının.Yatıya kalmasın hatta bu kadınla görüşmesin zaten görüşmek için de yalvarmıyordur.aklına gelirse yanında babası veya sizlerden birileri varken görebilsin.Onunla yalnız basına bırakmayın asla.o cocugun basına hersey gelebilir.yasal olarak kadının uygunsuz davranıslarından dolayı mahkeme kararı ile bunu sağlayabilirsiniz.sağlamalısınız...!!! ortalık sapık dolu.cocuga br şey yapılacak olsa o travmadan ömür boyu kurtaramazsınız sonra.keşke dememek için şimdiden işi ciddiye alın karsınızda masum bir anne yok.kendisinin gidişatnıda hiç iyi görmedim açıkçası.

uygunsuz görüldüğü takdirde dediklerin olur

hatta her 2 taraf da uygunsuz görülürse devlet çocuğu kendi korumasına alır

sanırım kaynım bundan endişe ediyor olabilir

sacma bir düşünceye kapılmıssınız.uygunsuz durum değil ki kaynınızın yasadıgı ev,durum.turkiye standartlarında gayet normal bir durum.amcalarıyla,dedesiyle,ninesiyle,babasıyla sevgiyle buyuyor.korkulacak hiç bir şey yok.devlet korumaya falan almaz.korumaya alması için babasının evinde de futursuz işler donmesi lazım.babama sordum avukat kendisi.cinsel istismata ugramıs cocugu bile yakın akrabaların gözetimine verirler ancak hiç bir akrabası yoksa devlet korumaya alır korkmaları için hiç bir neden yok diyor.cocugun velyeti direkt babaya verilirmiş ki onda zaten.

Annecimmmmmmmm bu nasıl bir annedir?!?!? Boşanan çiftlerde genelde hep erkeği suçlu bilirdik, böyle kadınlar da varmış demek. Güzelim Sardunyam Zakkumum, seni konulara verdiğin cevaplardan takip ediyorum. sen zaten doğrusunu biliyorsundur ama ben de destek olayım sana. Bence de bu kadının kızıyla görüşmelerini mümkün olduğu kadar azaltmak lazım. Yatılı görüşmeleri kesinlikle kesmek lazım. Bi sefer uyusun diye alkol içiren başka sefer uyku hapı verir. bunun sonunun nereye gideceği belli olmaz. Bunları kadının yüzüne vurup böyle bakacaksa çocuğa hiç bakmamasını söylemek lazım. Kızın böyle kötü bir anneyi görerek büyümesindense , çok az göreceğini kendisini sevdiğini bildiği uzaktaki bir annesinin olması daha iyi gibi..

sardunyacım okurken inanamadım yazdıklarına
bu kadın diye bahsedeyim anne kelimesini haketmiyor çünkü,
tamamen bencil biri sırf kendi lüksünün ve rahatının derdine düşmüş,kaynın güçlü olup bırakmasın bu çocuğu valla...
ben bakayım dicem yani o kadar sıkıldım bu duruma
biz ki-bi çocuğumuz olsun diye bu kadar uğraşırken içim sızlıyor böyle durumlara
kıyamam yaa bu yavru allaha emanet, gelininizede yazıklar olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…