Bu Anneyi ne yapmalı? Ana-Evlat arasına girmeli mi girmemeli mi?

içkiden eylül ayının 5 inde haberim oldu..
o gün kaynımla beraber babamı somaya götürdük yolda anlattı ve öyle sarsıldım ki anlatamam

evet ben de aynı şeyi söyledim, neden hala görüşmelerine izin veriyorsun

benim oğlumu küçükkken analığı kollarından sarstı diye babaannesi veya anneannesi olmadan tek başına babasının yanına gitmesine asla izin vermedim. kabul etmeseydi oğlunu göremezdi.

böyle içki içerecekler, saçını boyayacaklar, abiyi amcayı öp diyecekler dava sonuçlanmasına kadar bile bekleyemeyeceğimden derhal tedbir koydurur dava açardım.

valla sastim ne diycegimi bilmiyorum,sok edici bir olay da iski icirilmis olmasini falan cocuk kendi mi söylüyor siz nerden biliyorsunuz???

çok haklısın ama ben bir psikolog gibi sorguladım....

tadını rengini kokusunu ve olayın nasıl geliştiğini sohbet eder gibi sordum(sanırım bira)

sonra çapraz sorgulama yaptım

başka günlerde de sorguladım tabiki sorgulandığını hissettirmeden, hep aynı anlatıyor ....kanaatim çok azda olsa içki içirmiş ...

az veya çok olması önemli değil kötü kalpli bakıcılar ancak yaparlar bunu

çok acı gerçekten ya...
mutlaka birşeylerin yapılması lazım..çocuğun annede kalmasının engellenmesi ya da bir akraba veya bir görevli eşliğinde görüştrülmesinin sağlanması gerekiyor gerçekten...
annenin uygunsuz davranışlarının da kanıtlanması lazım sanırım bunun için..
keşke buradaki avukat arkadaşlar konuyu görüp neler yapılabileceğini anlatsalar..
biz yasaları tam olarak bilmiyoruz,kendi vicdanımız ve adalet anlayışımızla kısıtlı yorumlar yapabiliyoruz malesef

zaten UZMAN pedagoglar çocuğu her yönüyle uzun uzun araştırıp konuşup çok ayrıntılı bir rapor hazırlıyorlarmış.

uzman psikolog ve kişiye özel rapor bir tek çocuk davalarında varmış.

TC mahkemelerin de üzerinde en çok hassasiyetle durulan konulardan biriside çocuk konusuymuş, buna çok güveniyorum hele çocuk istismarı patlaması yaşanan bu günlerde annenin hiç şansı olmadığını düşünüyorum

ayy inşallah böyle gider de kurtulursunuz o kadından ... :Saruboceq:

tiksindim ben bu kadından ya...
nasıl bir anne bence göerüştürmeyin.
kızı ergenlik çağına ulaştıktan kızını da kendi tarafına çekmeye çalışır mazallah

bunu çok kereler düşündüm ve kayınvalideme de dile getirdim...

evet ilerde kızına bak bana yasak koydular seni göremedim demek istiyor bence de öyle

bunları hesaba katarak icra kağıdına karşı itiraz dilekçesi yazarken minik şekeri oturttum karşıma, (annesi sayesinde çocukla yüzgöz olmuş durumdayız, sürekli bizlere küfürler edip bizleri kötülüyormuş) "bak bebeğim bunları ilerde çözeceksin anne ile evladını ayırmak çok günahtır, biz sadece annenin yaptığı sana zararlı davranışlarını düzeltmeye çalışıyoruz, baban söylemekle başedemediği için hakimlere savcılara anlatıyoruz durumu, zaten eğer biz haksızsak koskaca hakimler bize kızarlar hatta babanı yalan söylemekten iftira atmaktan cezaevine atarlar" dedim.

ilerde bunu aleyhimize çevirmemesi için şimdiden önlem almaya çalışıyorum...

itiraz dilekçesine anne müsveddesinin bütün yaptıklarını anlattık ama sanırım başka dava açmak gerekiyor, biz sadece itiraz ettik.

kaynım itiraz dilekçesi yazarken dava açmaya çok kararlıydı ama sonradan durdu:1no2:

ıns hıc sansı olmaz bu kadının cocuk ve sızde kurtulursunuz.ben babasının yerınde olsam bır dakka yalnız bırakmazdım annesıyle eger gorusmelerı gerekıyorsa ılla cocugun tek gıtmemesı ve gece yatısı asla aman neler okuyoruz gazetelerden bu konuda sapık dolu etraf

ay ya cok kötü böyle olmamasi gerekiyo bence cocuk cok kücük birkere kadin demekki gece hayati yasamak rahat olmak icin bosanmis yani evlenirkende o vardi belkide aklinda nerden bilecegiz ki rahat rahat gezip tozmak icin düstügü durumlara bak ya kendi kizna eziyet ediyo

bahsedilen kadın anne diil...
özde bir anne diil...sıfat olarak anne sadece..
bence çocuğun uzak tutulmasında bile fayda var..
kadın pervasız,başıboş, özgür ve bencil,zaten annelik diil dadılık bile yapamaz ki o...

ayy canimya bosuna dememisler herkes cocuk dogurur ama anne olamaz diye vijdansiz kadin kucucuk cocuga ickimi icirilir allahim ne dusuncesiz insanlar var su hayatta kendi keyfi icin ufacik cocugu kullaniyorlar sanki cocuk dedi beni dogur diye allah yardimciniz olsun cnm zor uzuldum kucucuk cocuga yazik.

çok iyi düşünmüşsün bencede kesinlikle yatılı kalmaması lazım, insan bari çocuğunun yanında uslu durur dimi,hap mı kullanıyodur nedir bu kadar saçmalıyo bu kadın ttttt,hatta mümkünse dahada az görüştürmek lazım

Canim ben olsam cocugu kesinlikle annesiyle gorusturmezdim. Biraz gormesin bakalim cocugunu gercekten cok uzulurse de, sartlar dahilinde gormesine izin verirdim.

Ama malesef benim elimde degil.yasalar geregi gormesi lazim. Ne yapilabilir bilmiyorum ama cocuk icin zararli.

maalesef her anne baba, çocuğuna sonsuz sevgi ve şefkati veremiyor.
çocuğun saygı ve sevgi gösterme huyunu bile yokedecek kadar insafsız ana-babaların olduğu bir gerçek.
canım, kaynın için çok büyük bir şanssızlık olmuş, bu bayanla evliliği.
ve maalesef daha büyük darbeyi yiyecek olan çocuk bu durumda asıl şanssız.
bence kayınvaliden ve kaynın çocuğu sonuna kadar ondan korumalı ve gözetmeli.
annesidir tabii görecek ama gözetimleri altında görüştürsünler bence.
zaten aklı erince kendi de gerekeni yapacaktır o anne müsvettesine.....

Sardunya konuyu hukuk köşesinde de dile getirsen, şimdi biz böyle duygusal yorumlar yapıyoruz ama yasal anlamda ne, ne şekilde gerçekleştirilir, birbirini izleyen prosedürler neler, önemli olan işin hukuki kısmı...

böyle kadınlara anne safatını layık görmüyorum bunlar çocuk doğurmamalı..

Canim bir de baba neden bu kadar cekingen anlamiyorum? Her sey cok gec oldugunda mi akli basina gelecek? yani Allah gostermesin anne zaten anne degil. su tv de sevgilisine cocugunu dovduiren, oldurten, tecavuz ettiren annelerden farki yok. sifati anne.
cocuk cinsel tacize maruz kalinca mi, ya da Allah gostermesin psikolojisinde agir yaralar acilinca mi baba ataga gececek? zaten o durumda gec oluyor.

Basimiza ne gelirse inan ihmalden geliyor. Bana burada ihmal ediyor demiyorum. YApilmasi asikar olan bir is var ve onu yapmiyorsa bu bir ihmaldir.

Cok gec olmadan ya gozu korkacak bu annenin, ya kendine ceki duzen verecek ya da cocugunu goremeyecek. Ama siz bence avukati iyice dinleyin. belki kanit gerekir. ne bileyim resim falan cekebilirsiniz sevgilileri ile. eve giren cikanin belirsiz olmasi. bebege kucucuk yasinda rofleli olmasi ne bileyim kanit gerektiren seyler. lafla olmayabilir. o da sizin hakkinizda olur olmadik sey soyler hatta yalanci sahit bulur. yani o birseyler cakmadan once elinizde saglam deliller olmali bence.

bence su ikamet isini de bir an once halledin. evdeki kayinlar simdiden yer degistirsin bence zarari olmaz kimseye. cunku obur tarafin avukati armuit toplamiyor. ikametin sadece gostermelik degistigini yeni olan bir sey oldugunu ispat edebilir.

her kadın anne olamaz gerckten.canım benced yatılı kalmasına izin verilmemeli.hatta birçok önlem alınmlı.o dünyalar güzeli günahsız kızın geleceği için.mutlaka hafızasında olacak bu olaylar ve psikolojisi bozulacak.canım bir avukatl görüştünüzmü?
nasıl bir kadın ya anlamadım.dünyanın sonuna mı gelıyoruz ne?
iyi ki babaya verilmiş.annenın yanında nasıl yetişecekti kmbilir.
Allah yardımcınız olsun.peki baba konuşmuyor mu anneyle.

canım, kadınla konuşulmuyor ağzı çok pis hemen hakaretlere küfürlere başlıyor...
artık ipler iyice kopmuş durum da
iki tarafta birbirleriyle konuşmuyor

şekere bakıyorum bakıyorum nasıl içim sızlıyor anlatamam:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…