- Konu Sahibi Halikarnas
-
valla sastim ne diycegimi bilmiyorum,sok edici bir olay da iski icirilmis olmasini falan cocuk kendi mi söylüyor siz nerden biliyorsunuz???
zaten UZMAN pedagoglar çocuğu her yönüyle uzun uzun araştırıp konuşup çok ayrıntılı bir rapor hazırlıyorlarmış.
uzman psikolog ve kişiye özel rapor bir tek çocuk davalarında varmış.
TC mahkemelerin de üzerinde en çok hassasiyetle durulan konulardan biriside çocuk konusuymuş, buna çok güveniyorum hele çocuk istismarı patlaması yaşanan bu günlerde annenin hiç şansı olmadığını düşünüyorum
Böyle annelerin olduguna inanamiyorum, cok üzüldüm.
Bence anne olmayi hak etmemis bu kadin,
zaaten görmekde istemiyordur, bu hakki ellinden alinsin diye yapiyordur bu sacmaliklari.
Görme hakki varken görmese ilerde annen seni istemedi denilir diye, aliyor kizini görüyor ama annelik vazifesini yerine getirmiyorki,
onun da ümüdü bilsinler ve cocugu görme yasagi koysunlar bende kurtulayim och, diyordur.
Ilerdede eeee baban görmeme izin vermedi ayaklari yapariz falan , kadin simdiden senaryo kuruyor resmen.
Yoksa 2 haftada bir kizini alan bir anne deli divane olmasi gerekir, cikmasi bir gece, ne yasiyorsa yasiyordur ama kizi varken seven bir anne tüm zamanini ona ayirir.
Bunun istedigi kizdan uzak olmak, hayatini rahatca istedigi gibi yasamak.
Kiza yazik, gercekden cok üzüldüm.
zaten UZMAN pedagoglar çocuğu her yönüyle uzun uzun araştırıp konuşup çok ayrıntılı bir rapor hazırlıyorlarmış.
uzman psikolog ve kişiye özel rapor bir tek çocuk davalarında varmış.
TC mahkemelerin de üzerinde en çok hassasiyetle durulan konulardan biriside çocuk konusuymuş, buna çok güveniyorum hele çocuk istismarı patlaması yaşanan bu günlerde annenin hiç şansı olmadığını düşünüyorum
her kadın anne olamaz gerckten.canım benced yatılı kalmasına izin verilmemeli.hatta birçok önlem alınmlı.o dünyalar güzeli günahsız kızın geleceği için.mutlaka hafızasında olacak bu olaylar ve psikolojisi bozulacak.canım bir avukatl görüştünüzmü?
nasıl bir kadın ya anlamadım.dünyanın sonuna mı gelıyoruz ne?
iyi ki babaya verilmiş.annenın yanında nasıl yetişecekti kmbilir.
Allah yardımcınız olsun.peki baba konuşmuyor mu anneyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?