Bu Anneyi ne yapmalı? Ana-Evlat arasına girmeli mi girmemeli mi?

Velayet kayninda degilmi??

Uygunsuz görülseydi velayti ona vermezdi mahkeme kanimca!!benneyaptımki

küçük bir evde 6 kişi yaşıyorlar diye korkuyor

aslında ev küçük değil 6 kişiye göre biraz ufak ama şehrin merkezinde 5 kat ferah bir daire ve kızın kendisine ait özel odası var

o zaman bilirkişi olayı yoktu, şimdi iş büyüyecek çünkü annesi itiraz edecektir, eve bilirkişi gelmesi kaçınılmaz, baba bu konudan çok endişeli evde 6 kişi yaşıyorlar diye devletin kızını elinden alacağını sanıyor bence

gene bence öyle birşey olması imkansız

evet inada bineceği kesin....

ikametgahları taşımak sorun değil olabilir ama 6 kişi yaşıyor olmaları engel teşkil eder mi dersiniz?

yazıklarınız baştan beri okudum ve kanım dondu.

bu kadının annelik ve insanlık melekelerinden yoksun olduğu gibi psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum.
birkaç arkadaşımızın da dediği gibi bence kesinlikle mahkemeye başvurup yatılı kalmasını engelleyip, gündüz görüşmesinde ise yanlarında ya bir aile büyüğü ya da sosyal hizmetli olmasını talep edin. kadının çocuğun sağlıksız ortamlarda bulundurulup, yanında yapılanları ve çocuğa yaptılarını belirtin.
babası ise velayetini kaybedeceği için endişelenmesin bence. kadın zaten kendi isteyerek vermiş velayeti. mahkemede zaten kız çocuğunun sürekli yabancı erkeklerle tanıştırıldığını, alkol verildiğini belirtirseniz; bunlar hayasız davranışlara girer. görmesi bile engellenebilir.

bu kadının yokluğu varlığından daha hayırlı. sizin çabalarınız anne-çocuk arasına girmek değil 5 yaşındaki bir çocuğun hayatını kurtarmaya çalışmaktır. kendinizi bu konuda araya giriyormuş gibi görmeyin; müsterih olun bence.

ikametgahları taşımak sorun değil olabilir ama 6 kişi yaşıyor olmaları engel teşkil eder mi dersiniz?

bence sorun olmaz. sonuçta çocuğu ayrı odası var.
ama çok endişeleniyorlarsa mesela evdeki 2 genç kaynının ikametini sizin eve alsanız. böyle evde baba-çocuk-babane kalır. odayı falan da görürler hem.

tam bu konuyla ılgılı bır bılgım yok ...
ama sahıtler olsa annenın nasıl yasadıgı yada cocuga neler yaptıgıyla ılgılı..
o zaman kalabalık aıleden yasaması sorun olmaz sanırım...
ayrıca kalabalık olur sıcak bır yuva ılgılenen ınsanlar olur...
ılgısız ve dengesız bır kadından daha ıyıdır...sanırım
sevgı dolu bır yuvada yasaması...

Bencede öyle birseyin olmasi mümkün degil!!

Kizin kendine ayit odasi var, ayircada anne baba 5 cocuk 2 göz odada kalan bir sürü insan yokmu onlarin elinden aliyormu devlet cocuklari??benneyaptımki

Vallaha bu konuda endiselenmesin ama endiselenecek konu ortada!!

Umarim o yavrucak icin hayirlisi neyse o olur!! Annesinide allaha havale ediyorum yaziklar olsun

şimdi kayınvalidemle konuştum telefonda kaynım evde yokmuş ama ilk fırsatta herkesin görüşlerini okutacağım...

hepinize çok ama çok teşekkür ederim Şeniza.s.

Tüyerim diken diken oldu yaa :1shok: içki içirmişler vallahi saç boyamayı falan geçtim ama içki içirmişler 5 yaşındaki yavruya ya:1shok: bebek o dahaa :çok üzgünüm:senağlama

Böylelerine söyleyecek söz bulamıyorum... Ne desek boş çok fazla var bunlardan çokk..
Allah islah etsin hepsini , anne diyen ağzına yazık 5 yaşındaki çocuğun Çok üzgünüm çoook
Yazıklar olsun gerçekten , Allah'a havaleler:Saruboceq:

sardunyacigim konuyu anne ile evladi arasina girmek olarak düsünme bile.... sözkonusu olan bir anne yok ki ortada :sm_confused: kim bu sekilde davranan birine gönül rahatligiyla anne diyebilirki :mymeka:

ha hic tanimadigin bir yere göndermissin cocugu ha böyle birinin yanina.. güvenliginden nasil emin olunur, gözünün icine bakilarak büyütülen yavru bile bile böyle bir ortama nasil gönderilir?

güzel kizimizi gelecekteki ruhsal ve fiziki sorunlardan korumak amaciyla ne kadar az görüstürseniz o kadar iyi olur saniyorum... bir avukatla görüsüp sadece gündüz yaninda biri varken görüsmesini saglayabilirseniz minik icin en hayirlisi olur.. iyi bir avukatla ve gaaaayet ortada olan acik ve net kanitlarla bunu kolayca saglamak mümkün olmali... oda konusunu da danismak lazim ama kizin ayri odasi olduguna göre zaten sorun cikmaz herhalde.. bunu da kenara atin evde az oda var diye mahkemenin cocugu böyle bir kadina ( anne demeye dilim varmiyor ) vermeyecegi zaten apacik....

kolay gelsin... hersey yoluna girer minnos her anlamda saglikli bir genc kiz olur insallah :teselli: ooof of allah tüm cocuklari anne babaligin ne demek oldugunu bilmeyenlerden korusun

Son düzenleme:
inanamıyorum yaa o çocuğun ruhunda ne derin yaralar açar bu durum.en doğrusu mahkemeye verip annenin çocuğunu bir daha görmesine engel olmak.zaten o bayanın umrumda olsa bebeği böyle mi yapardı?
belki aklı başına gelirde kendine çeki düzen verir.
ey güzel allahım bebek hasretiyle yanan ailelere vermezsin,bebeğine sahip çıkmayan evladına resmen zulmeden kadına verirsin!!!
canım sardunyam nasıl dayanıyor babası bu duruma çok zor olmalı!!

valla canım katılıyorum dayanmaları cok ama cok zordur eminim a.s ona bayan demek bile gelmiyor içimden-tatlicadiarzu-
olan çocuğa olur eğer o yaratıkla ilişkisini tamamen kesemezlerse..
annesidir görmesi gerekir hiç diyemicem içimde o şahsa karşı en ufak bir acıma olamaz , içki içirmiş ya:mymeka:kaydirigubbakcemileyasakkelime
sinir oldum

çok zor bi durum cnım,eğer çocuğu istemiyorsa siz de göstermeyin daha ii olur 5yaşında bi kız çocuğu yazık yaamirmirmirmir
anneyle kızın arasına girilmez ama çocuğun ruhsağlığı için gerekirse suç duyurusnda bile bulunulabilir ,öyle bi anne kızını görmese daha iyi.
eşler ayrılabilir ama niye önce evlatlarını düşünmzler anlamıyorum.Allah yardımcınız olsun canım..:Saruboceq:

anne anne olsa arasına girilmez de ortada anne yok ki
Gerçekten canım Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

seldacım, kayınvalidemle ben de şaşırıyoruz nasıl dayanıyor diye ...

bize kalsa çoktan dava açmıştık....

kaygılarından sebep diye düşünüyorum ama buraya yapılan yorumlardan sonra artık adım atacağını düşünüyorum..

ya allah korusun düşünmek istemiyorum ama öyle annenin doğru arkadaşlarıda olmaz ki demek istemiyorum ama çocuk istismarı haberleri aklıma geliyor.rabbim o yavruyu korusun.içki içir röfle yap milleti elin adamını öptür yazıklar olsun o kadına!!!
benim komşum 2 yaşında kızının çıplak remini çekmiyor çocuk istismarı diye bişey var diyo gözünden sakınıyor.
öyle anne olmaz olsun !!!!!!!

valla sastim ne diycegimi bilmiyorum,sok edici bir olay da iski icirilmis olmasini falan cocuk kendi mi söylüyor siz nerden biliyorsunuz???

kesinlikle ve kesinlikle durum mahkemeye bildirilmeli
babası hiç görüşmemesi için karşı dava açmalı
böyle annei olur ya
ağzım açık kaldı
nasıl bir kadın bu
olmaz olsun onun anneliği
bu çocuğn psikolojisinide bozar bu kadın
kesinlikle yalnız göndermeyin
görecekse babasının yada sizlerden birinin yanında görüşsün canım, kızıyla

aslında Sardunyam neden bu kadar zaman beklenmiş ki :sm_confused:
adım atması için bizim sözlerimiz gerekmezdi , yani yanlış anlama sakın çok geç olabilir herşey için bunu kendileri yapmalıydı bir an önce harekete geçmeleri lazımdı
çocuk 7 yaşında alkolik olduktan sonra 10 yaşında saçları kalmadıktan sonra mı harekete geçeceklerdikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…