- Konu Sahibi Halikarnas
-
Velayet kayninda degilmi??
Uygunsuz görülseydi velayti ona vermezdi mahkeme kanimca!!benneyaptımki
canım mahkemeye baska adres gosterılse...yanı ben bılmedıgım ıcın soruyorum..mesela senın evın adresı olsa...bılır kişi senın evde ınceleme yapsa...
o ev kalabalık dıye ..cocukta olmadık bır evde yasarsa felaket olur...
yada o kadının yasan seklı cocuga uygun degıldır dıye bır sıkayet edılse olmazmı???
bende bıraz once bunu demeye calıstım canım...
annelıgı nasıl yaptıgını bılmez..her rezıllıgı yapar.ama ınat meselesı oluncada..annelık depresır...
o anlamda dedım...bır yoluna konsa dıye..bundan oncekı yorumumda...
evet inada bineceği kesin....
ikametgahları taşımak sorun değil olabilir ama 6 kişi yaşıyor olmaları engel teşkil eder mi dersiniz?
bence sorun olmaz. sonuçta çocuğu ayrı odası var.
ama çok endişeleniyorlarsa mesela evdeki 2 genç kaynının ikametini sizin eve alsanız. böyle evde baba-çocuk-babane kalır. odayı falan da görürler hem.
evet inada bineceği kesin....
ikametgahları taşımak sorun değil olabilir ama 6 kişi yaşıyor olmaları engel teşkil eder mi dersiniz?
küçük bir evde 6 kişi yaşıyorlar diye korkuyor
aslında ev küçük değil 6 kişiye göre biraz ufak ama şehrin merkezinde 5 kat ferah bir daire ve kızın kendisine ait özel odası var
o zaman bilirkişi olayı yoktu, şimdi iş büyüyecek çünkü annesi itiraz edecektir, eve bilirkişi gelmesi kaçınılmaz, baba bu konudan çok endişeli evde 6 kişi yaşıyorlar diye devletin kızını elinden alacağını sanıyor bence
gene bence öyle birşey olması imkansız
bence de, kayınvalidem çıldırıyor ben destek vermesem üzüntüden hasta olacak
ana-evlat arasına girmekten önce Allah'dan korktuğum için sonra da çocuğun psikplojisi açısından korkarım ama bu anne nasıl bir annedir.
zaten gene tamamen görüşmesinler demiyorum, yatılı kalmasın diyorum.
inanamıyorum yaa o çocuğun ruhunda ne derin yaralar açar bu durum.en doğrusu mahkemeye verip annenin çocuğunu bir daha görmesine engel olmak.zaten o bayanın umrumda olsa bebeği böyle mi yapardı?
belki aklı başına gelirde kendine çeki düzen verir.
ey güzel allahım bebek hasretiyle yanan ailelere vermezsin,bebeğine sahip çıkmayan evladına resmen zulmeden kadına verirsin!!!
canım sardunyam nasıl dayanıyor babası bu duruma çok zor olmalı!!
arkadaşlar benim bir sorunum değil ama kaynımın bir sorununa değişik bakış açılarından çözüm aramak için sizlere danışmak istiyorum.
kaynım çok çalışkan evine düşkün karısına aşık bir adamken karısının evlilikten sıkılmasından ve bundan sebep boşanmak için intihar etmesinden ötürü 3 yaşındaki kızlarına rağmen boşanmayı istemeye istemeye kabul etti.
mahkeme kızlarını anneye verecekken, ben bakamam babası daha iyi bakar diye velayetini babasına verdi.
mahkeme de hakim azarlamış hatta sen ne biçim annesin diye ve 15 günde bir haftasonları 2 gün 1 gece görüşme hakkı vermiş.
aradan 3 yıl geçti...bu süre de anne çocuğunu düzenli görmedi bazen 1 ay telefonla bile aramadığı oldu.
ben eşimin ailesini yeni tanıdığım ilk günler de dünya tatlısı güzeller güzeli kızımızın annesi kendi ailesiyle izmire tatile gittiler ama kendi kızını yanında götürmediği için üzüntüden saatlerce ağlamıştım.(o zamanlar yaptıklarını ve yapacaklarını bilmiyordum aslında almadığı çok iyi olmuş)
bu kadın çocuğunu aldığı zaman kendi erkek arkadaşlarının yanına götürüyormuş ve zorla elini tutturup öp abiyi diyormuş...aklı sıra kızıyla sevgilisi arasında yakınlık oluşturacak...annesine sordukları zaman "ne varmış bunda" dedi...yani olay doğru...hadi tek erkek olsa neyse ama şimdiye kadar değişik birkaç erkek olmuş.
sonra bir keresin de annesi yatıya kalmak için bir arkadaşına götürmüş kızını orda başka bir çocuk daha varmış ve bu 2 çocuğu uyutmak için içki içirmişler.
kızın annesi kuaför, 5 yaşındaki kzın saçlarına röfle yaptı, çok kızdılar gene "ne varmış bunda" yanıtı geldi.
şahsen ben ana-evlat arasına girilmesine karşı olmama rağmen annenin sorumsuzluğu ve ahlak değerleri açısından gece yatısına kalmasına taraf değilim...
evet kızlar sizlerin çok değerli düşüncelerinizi bekliyorum.....
çok zor bi durum cnım,eğer çocuğu istemiyorsa siz de göstermeyin daha ii olur 5yaşında bi kız çocuğu yazık yaamirmirmirmir
anneyle kızın arasına girilmez ama çocuğun ruhsağlığı için gerekirse suç duyurusnda bile bulunulabilir ,öyle bi anne kızını görmese daha iyi.
eşler ayrılabilir ama niye önce evlatlarını düşünmzler anlamıyorum.Allah yardımcınız olsun canım..:Saruboceq:
inanamıyorum yaa o çocuğun ruhunda ne derin yaralar açar bu durum.en doğrusu mahkemeye verip annenin çocuğunu bir daha görmesine engel olmak.zaten o bayanın umrumda olsa bebeği böyle mi yapardı?
belki aklı başına gelirde kendine çeki düzen verir.
ey güzel allahım bebek hasretiyle yanan ailelere vermezsin,bebeğine sahip çıkmayan evladına resmen zulmeden kadına verirsin!!!
canım sardunyam nasıl dayanıyor babası bu duruma çok zor olmalı!!
seldacım, kayınvalidemle ben de şaşırıyoruz nasıl dayanıyor diye ...
bize kalsa çoktan dava açmıştık....
kaygılarından sebep diye düşünüyorum ama buraya yapılan yorumlardan sonra artık adım atacağını düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?