Allah bir ömür mutlu etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)) yalnız şok oldum... Durumum tam da anlattığınız gibi. Onlar da doğulu biz de ve herkesin baskısı üzerimde.. sevemiyorum diyorum zaman ver diyorlar. Uyuşmuyoruz diyorum neyi var çocuğun ne dedi diyorlar. Anlamıyorlar.Canım bende senin gibiydim içimden hep bi huzursuzluk vardı hele işler ciddiye bindikçe o dıyguyu anlatamam mesela istemeye gelmek hazırlık yapmak her şey bana irrite geliyordu bitirdikten sonra en çok bunu fark ettim eşim beni istemeye gelecek diye mutluluktan ölüyordum o heyecanı Allah herkese yaşatsın :) neyse diğerine gelirsek hep bi içimi bir şey sıkıyordu ağlıyordum uyumuyordum üzerimde çok baskı vardı ailem onun iyi bi seçenek olduğunu söylüyordu ve o kişide inanılmaz Baskı yapıyodu. Bende kültür farkı olduğunu hissediyordum. Doğu kültüründen bi aileydi annesi falan çok baskındı halbuki benim hayal ettiğim kişi evlilik daha modern bakış açısı olmalıydı. Ya ne bileyim çok uzun detay var ama o kişinin her şeyi bana batıyordu rahatsız ediyordu. Benim ailemde öyle ha istemiyorsan tamam saygı duyuyoruz diyecek bir aile değildi asla ama işte bu huzursuzluğu yenemedim 26 yaşındaydım bu arada. Evlenemezsin kalacaksın dediler. Evlenmiycem dedim oturdum kpss çalıştım diğer kişiye de istemiyorum dedim. Sonra canım kocam zorla girdi hayatıma evlilik fobisi oluşmuştu güya. Yerler o fobiyi :) o kadar güzeldi ki onunla her şey hiç bir şeyi rahatsız etmedi beni hiç yormadı ilk buluşmada biz evlenelim ya dedik ikimizde şimdi bebek bekliyoruz :) güçlü ol ömür boyu yaşayacaksın aynı yatağa gireceksin kolay değil
İnanır mısınız yüzük seçerken, kıyafet denerken hep bir hevessizlik, iç sıkıntısı hakimdi. Ben heyecanlı olmak, hevesli olmak kıpır kıpır olmak isterdim... Yoktu, olmadı. Zorladım kendimi ama en sonunda dayanamadım ve her gün ağlamaya başladım, ailem fark etti durumu anlattım fakat beklediğimden daha ağır tepkiler aldım, kendşme zarar vermek bile makul bir seçenek gibi geliyor zaman zaman. Hâlâ ikna çabasındalar pişman olacağımı söyleyip duruyorlar