- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
-
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
valla bence söylemeyle degil baya cam bardak kır fırlat ne demek sen karına eski karına cicek alıcam gecen senede olsa aöa simdi yeni dogmus cicegi burnunda bi anneye cicek yada hediye almıcam bence cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sabırlısın esin senden yüz bulmus canm kusura bakma esime öyle bi bakarım ki gözlerimden ates cıkar kosa kosa gider alır cicek ayrıca barıstıgındada bunu ona ödet yoksa hep yapar pahalı bi hediye sevMerhaba arkadaşlar.. Artık o kadar konu açtım ki eşimle ilgili hatırlıyorsunuzdur belki de beni.. Eşime öküz demek , öküze hakaret olacağı için ne diyeceğimi bilmiyorum?!
Gelelim konuya... Geçen sene anneler gününde eski eşine benden HABERSİZ , çocuğunu eski eşine bırakırken çiçek yollamıştı. Çocuk istemiş eşimde almış anneler günü için. Benim haberim yoktu. Bir süre sonra çocukla çiçekçiden geçerken çocuk söylemişti abla anneme çiçek aldık babamla diye. Bende iyi yapmışsınız dedim. Sonra eşime neden benden gizlediğini sorduğumda ise kıskanacağımı , çocuk istediği için aldığını vs söyleyip anne olduğun zaman sanada alırım demişti. Bu sene doğum yaptım. Şuan 38 günlük bebeğim var. Eşimle önceki konumu okuyanlar bilirler , kırgındık. Sabahtan beri beklediğim halde anneler günümü kutlamadı hediyede almadı. Oysa bu benim ilk anneler günümdü. Çok zoruma gitti... Kendi annesini aradı kutladı hediyesini önceden almıştık zaten. Bende aradım kutladım. Belkide çocuğu annesine bıraktı geldi bugün yine almıştır eski eşine birşey BİLEMİYORUM ARTIK. HAFTAYA ÇOCUKTAN ÖĞRENİRİM NE DE OLSA... Sizce anneler günümü kutlamadığı için eşime kırgın olduğumu söylemeli miyim? Eve geldi öylece oturuyor çünkü suratsızca... Yemin ederim en ufak bir hediye dahi istemiyorum. Ama ilk anneler günümde kutlamaması gerçekten üzdü beni çokta sinirliyim...
Benim için hediye önemli değil... Ama beni anne olarak görmemesi kutlamaması gerçekten çok zoruma gitti.. Ben babalar gününde çocugum olmasa dahi ona öyle yapmamıştım.. Tabiki karşılıklı değil herşey ama gerçekten sinirliyim..valla bence söylemeyle degil baya cam bardak kır fırlat ne demek sen karına eski karına cicek alıcam gecen senede olsa aöa simdi yeni dogmus cicegi burnunda bi anneye cicek yada hediye almıcam bence cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sabırlısın esin senden yüz bulmus canm kusura bakma esime öyle bi bakarım ki gözlerimden ates cıkar kosa kosa gider alır cicek ayrıca barıstıgındada bunu ona ödet yoksa hep yapar pahalı bi hediye sev
iş hediye degildi zaten en basına kutlasaydı ama sonucta eski karısına bile cice almıs cocuk bu deyıp almadan gecebilirdi ufacık cocugu dinliyo aglamasın diye senin gibi cicegi burnunda anneyi dinlemiyo valla bu son ve ilk fırsarın simdi cıngar cıkardın cıkarın yoksa bidaha asla almaz umursamazda seni senin alındıgını kırıldıgını en önemlisi insan yerine konulmadıgı hissettir ona senBenim için hediye önemli değil... Ama beni anne olarak görmemesi kutlamaması gerçekten çok zoruma gitti.. Ben babalar gününde çocugum olmasa dahi ona öyle yapmamıştım.. Tabiki karşılıklı değil herşey ama gerçekten sinirliyim..
Eski karısına değil, çocuğunun annesine almış çiçeği. Bundan daha doğal bir şey olamaz.valla bence söylemeyle degil baya cam bardak kır fırlat ne demek sen karına eski karına cicek alıcam gecen senede olsa aöa simdi yeni dogmus cicegi burnunda bi anneye cicek yada hediye almıcam bence cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sabırlısın esin senden yüz bulmus canm kusura bakma esime öyle bi bakarım ki gözlerimden ates cıkar kosa kosa gider alır cicek ayrıca barıstıgındada bunu ona ödet yoksa hep yapar pahalı bi hediye sev
valla canm esi esine cok asıktı madem bosanmıcaktı cocuk icin cicek alan adam evlliginide sürdürücekti burdaki anne cok pasif kalmıs yazık üzüldüm bu adama 2 cocuk bir melek daha vermis ama adam karısına bi insalık yapmamıs konu sahibi ailen le aran nasıl ablan yada annen yokmu biraz dag göstersinler kızım üzüldü sütüm kesilcek falan yap bakalım birazEski karısına değil, çocuğunun annesine almış çiçeği. Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Bugüne gelirsek, annesinin,kızkardeşinin vs. gününü kutlayıp da 38 günlük yeni annenin anneler gününü kutlamamışsa eşler birbirine çok kırgın demektir. Başka bir açıklaması yok. Üzücü...
Bu arada konu sahibi, eski eş mevzusunu fazla abartıyorsunuz bence. Sonuçta çocuğunun annesi.
Merhaba arkadaşlar.. Artık o kadar konu açtım ki eşimle ilgili hatırlıyorsunuzdur belki de beni.. Eşime öküz demek , öküze hakaret olacağı için ne diyeceğimi bilmiyorum?!
Gelelim konuya... Geçen sene anneler gününde eski eşine benden HABERSİZ , çocuğunu eski eşine bırakırken çiçek yollamıştı. Çocuk istemiş eşimde almış anneler günü için. Benim haberim yoktu. Bir süre sonra çocukla çiçekçiden geçerken çocuk söylemişti abla anneme çiçek aldık babamla diye. Bende iyi yapmışsınız dedim. Sonra eşime neden benden gizlediğini sorduğumda ise kıskanacağımı , çocuk istediği için aldığını vs söyleyip anne olduğun zaman sanada alırım demişti. Bu sene doğum yaptım. Şuan 38 günlük bebeğim var. Eşimle önceki konumu okuyanlar bilirler , kırgındık. Sabahtan beri beklediğim halde anneler günümü kutlamadı hediyede almadı. Oysa bu benim ilk anneler günümdü. Çok zoruma gitti... Kendi annesini aradı kutladı hediyesini önceden almıştık zaten. Bende aradım kutladım. Belkide çocuğu annesine bıraktı geldi bugün yine almıştır eski eşine birşey BİLEMİYORUM ARTIK. HAFTAYA ÇOCUKTAN ÖĞRENİRİM NE DE OLSA... Sizce anneler günümü kutlamadığı için eşime kırgın olduğumu söylemeli miyim? Eve geldi öylece oturuyor çünkü suratsızca... Yemin ederim en ufak bir hediye dahi istemiyorum. Ama ilk anneler günümde kutlamaması gerçekten üzdü beni çokta sinirliyim...