Bu adamın sorunu ne?

Siz beni bu adamdan ayırmadan rahat edemeyeceksiniz. :KK70:
Niyetim o değil tabiiki :)))
Yaa canim size yazık değil mi? Insanlar çocuklarına bakmıyor sizin kadar. Genceciksiniz, öğrencisiniz en güzel zamanlarınızda bi köşe yastığının bulaşıklarını yıkıyorsunuz.
Siz değersiz misiniz? Hayır. Peki ona muhtaç mısınız? Tabiiki hayır. Ben olsam ilişkinin şartlarını kendim belirler, canı isteyen uyum sağlar istemeyene de kapı orada derdim. Ki dedim de :)

Bence siz hatayı ona annesiymiş gibi davranarak yapmışsınız o da her insan gibi şımarmış ve ondaki yeriniz mana olarak kaymış. Bu saatten sonra o istemedikce bunu değiştiremezsiniz gibi. İnsan sevdiğini köstek değil destek gibi görür. Sevgi bir olumlamadır sevgi yoksa veya azaldıysa negatif ne varsa su yüzüne çıkar malesef.

Siz suanda zaten evli gibisiniz ama nikah yok hayatinizi fazla kaptirmissiniz erkek arkadaasiniza

Niyetim o değil tabiiki :)))
Yaa canim size yazık değil mi? Insanlar çocuklarına bakmıyor sizin kadar. Genceciksiniz, öğrencisiniz en güzel zamanlarınızda bi köşe yastığının bulaşıklarını yıkıyorsunuz.
Siz değersiz misiniz? Hayır. Peki ona muhtaç mısınız? Tabiiki hayır. Ben olsam ilişkinin şartlarını kendim belirler, canı isteyen uyum sağlar istemeyene de kapı orada derdim. Ki dedim de :)

İnanın ben kendime sizin bana acıdığınızdan çok acıyorum ilişkimde böyle pürüzler oldukça. Siz mantığınızla haraket eden bir kadınsınız, ben duygularımla hareket eden bir kadınım. Önceki konumda da anlatmştım, hakikaten ikimiz de sorunlu insanlarınız. Hayata bakışımızın inanılmaz zıt düştüğü durumlar oluyor. İlişkimizdeki problemlerin yüzeysel ve gündelik sorunlardan daha derin olduğunun da farkındayım elbette, her ne kadar duygularımın esiri olsam da aptal değilim. :KK70: Ama ilişkimizi bitirmemek için kendimce geçerli sebeplerim var. Siz de takdir edersiniz ki son iki sene benim son iki konumdan ibaret değildi, çok güzel şeyler de yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Burada yazmıyorum onları, uyum sorunlarımızı aşmak için sevgi yetmiyor fakat sevildiğime de inanıyorum. Birbirimiz için çok fazla şeyden vazgeçtik. Bu da yanlış, madem sevgiliyiz birbirimizin hayallerini mi baltalayacağız sevgili kalmak için? Ama kazın ayağı öyle değil işte, vermeden alamıyorsunuz. Yani kıssadan hisse; kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Olmazsa olmaz, dediğiniz çok doğru, her açıdan ayaklarımın üzerindeyim. Ama gerçekten aşığım, elimden geleni yapmadan kapıyı gösteremem. Gerçekten gücüm tükendiğinde, son çarem bu yol. Umarım böyle bir şey olmaz, her şey düzelir fakat düzelmezse o zamana dek kendimden şüpheye düştüğüm zamanlarda, haklı mıyım, haksız mıyım, abartıyor muyum bilemediğim zamanlarda tarafsız olduğuna inandığım bu platformda yazıp akıl almaya çalışacağım. Kendi çevrem ister istemez taraflı yaklaşıyor çünkü.

Sevgiliniz felsefik dusuncelere iliskin calismalara yonelik biri degil miydi?
Ne zaman serbest piyasa ekonomisine geçiş yapip köşeyi dönme hayalleri kurmaya başladi?:KK64:

Aslinda normal bir iliskide olanlar olmus size de.
Hersey iyi hoş baslar guzel zamanlar gecirilir arada ufak surtusmeler vs tolere edilir zaman gecer...
Tekduzelik baslar hersey göze batmaya baslar tasinilan yūk agirlasir vs.
Sizin sorununuz iliskinize fazlaca anlam yuklemis olmaniz ve hala vazgecilmez kılmak icin epey bir tepe noktada tutmaniz.
Yapilan delilikleri çözūmlemeye calismaniz vs. iyi guzel de bir dönūp baksaniza hayatiniza:

Bu iliski hayatiniza nasil bir anlam katiyor
Bireysel ya da sosyal yasantinin neresindesiniz
Beyninizde ya da yureginizde nasil bir yansimasi nasil bir anlami var.

Yillara yayilan içi boş kof bir iliski mi yoksa nitelikli hayata anlam katan bir iliski mi?

Burdan bakinca ilk görünen sey fazlasiyla Yorucu bir iliski.

Anladim erkek arkadasinuz evlilik istiyormu ilerde hic soyledimi

Yani açıkçası ben şartlar bebek sahibi olmak için olgunlaşana dek sizin anladığınız şekilde nikahlanmayı düşünmüyorum. Erkek arkadaşım da böyle düşünüyor. Nikahlanmayı bir gereklilik olarak görmedik şimdiye dek. Sorunlarımızın çözümü bu olmaz bence.

İleride evlendiğinizde zaten sorumluluğunuz artacak.
Hiç değilse öğrenciliğinizin tadını çıkarın.
Sadece kendi sorumluluklarınızla ilgilenin ve okulunuza odaklanın.
Bir süre ayrı eve çıkın.
Belki bu süreçte arkadaşınız hatasını anlar.

Sevgiliniz felsefik dusuncelere iliskin calismalara yonelik biri degil miydi?
Ne zaman serbest piyasa ekonomisine geçiş yapip köşeyi dönme hayalleri kurmaya başladi?:KK64:

Aslinda normal bir iliskide olanlar olmus size de.
Hersey iyi hoş baslar guzel zamanlar gecirilir arada ufak surtusmeler vs tolere edilir zaman gecer...
Tekduzelik baslar hersey göze batmaya baslar tasinilan yūk agirlasir vs.
Sizin sorununuz iliskinize fazlaca anlam yuklemis olmaniz ve hala vazgecilmez kılmak icin epey bir tepe noktada tutmaniz.
Yapilan delilikleri çözūmlemeye calismaniz vs. iyi guzel de bir dönūp baksaniza hayatiniza:

Bu iliski hayatiniza nasil bir anlam katiyor
Bireysel ya da sosyal yasantinin neresindesiniz
Beyninizde ya da yureginizde nasil bir yansimasi nasil bir anlami var.

Yillara yayilan içi boş kof bir iliski mi yoksa nitelikli hayata anlam katan bir iliski mi?

Burdan bakinca ilk görünen sey fazlasiyla Yorucu bir iliski.

Yorucu olduğu doğru. Sizin mesajınızın üstünde konuyu açıkladım aslına bakarsanız. Şu köşeyi dönme hayali her zaman gündemimizin bir parçasıydı. En kısa sürede olabildiğince fazla para kazanıp yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapmak istiyor. Spor gibi, felsefe gibi, marangozluk işleri gibi.

Yani açıkçası ben şartlar bebek sahibi olmak için olgunlaşana dek sizin anladığınız şekilde nikahlanmayı düşünmüyorum. Erkek arkadaşım da böyle düşünüyor. Nikahlanmayı bir gereklilik olarak görmedik şimdiye dek. Sorunlarımızın çözümü bu olmaz bence.
Sorunlarin cozumu bu olmaz ama erkek arladasiniz sizi yıldırmak ister gibi bi hal gordum

Evlilik de boyle birsey. Ilk zaman yataga gelen kahvaltilar sonradan tersine doner.
Bu kisiyle evlilik dusunuyorsan yurumeyecegi asikar, belki kiziyorsun bana ama tecrube ile soyluyirum. Ayrilmak istemiyorum demissin tamam ayrilma ama ayni evin icinde de yasama. Evini ayir. Kafan cok rahat olur, hem de baskadinin islerine ayiracagin zamani kendine harcarsin. Daha verimli yasantin olur.

Yorucu olduğu doğru. Sizin mesajınızın üstünde konuyu açıkladım aslına bakarsanız. Şu köşeyi dönme hayali her zaman gündemimizin bir parçasıydı. En kısa sürede olabildiğince fazla para kazanıp yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapmak istiyor. Spor gibi, felsefe gibi, marangozluk işleri gibi.
Iyi de aslinda fazlasiyla emek harciyor zaten gunde 18 saat kim calisiyor ki:KK64:
Milletin emeklilikteki planlarini simdiden kurmak istiyor demek.

Sizin icin cok yorucu ve yipratici oluyor ve olmaya devam edecek.
O amacina ulasmak icin önūne ardina bakmadan hedefe kitlenmisken geri kalan hersey yani hayatin butun o siradan isleri sizin omuzlarinizda olacak.
Muhtemelen ona göre siradan basit olan bu isler:
Temizlik Yemek Alisveris vs..
Ve tabi ki siz yaninda yokken hep aklinizda olacak ne yedi ne icti dusuncesi sanki anne rolūne girmek zorunda kalmissiniz.
Cunku adam dunyevi siradan isleri umursamiyor:KK57:
Muhtemelen ardini toplayan birinin rahatligiyla.

Evleri ayırın. Aileniz sizi üniversite okutmak için gönderiyor başka şehire bir erkeğin kölesi olmak için değil. Aynı evde yaşamayın lütfen tabakları değil evleri ayırma kararı verdim de olsun bitsin

Bir buyugun olarak sunu soylemek istiyorum. Calismak istemeyip oturdugu yerden zengin olmak hayalleriyle yasayan biri hic bir zaman calismak istemeyecektir. Dolayisiyla ileride evlenirseniz ise gidip iste calisacaksin, eve gelip evde de calisacaksin ve cocuk olursa onunla da sen ilgileneceksin ve muhtemelen o calismayacagi icin evin gecim yukunu de sen omuzlarina alacaksin. Bu ilk baslarda cok zoruna gitmese de zamanla neden bu adami besliyorum diye dusunmene sebep olacaktir. Aslinda simdiden gelecek ile ilgili sinyaller vermis hayat sana, umarim bunlari dusunursun ve bu acidan da degerlendirirsin. Bu adamdan ayril demiyorum, flort etmeye devam et ama ileride evlilik dusunuyorsan en az 10 kez bu durumu tekrar degerlendir. Ve mumkunse evlenme. Cunku cok fazla yuk binecek uzerine eger bu kisiyle evlenirsen. Hem erkek hem de kadin rollerini ustlenmek durumunda kalabilirsin.

Bir buyugun olarak sunu soylemek istiyorum. Calismak istemeyip oturdugu yerden zengin olmak hayalleriyle yasayan biri hic bir zaman calismak istemeyecektir. Dolayisiyla ileride evlenirseniz ise gidip iste calisacaksin, eve gelip evde de calisacaksin ve cocuk olursa onunla da sen ilgileneceksin ve muhtemelen o calismayacagi icin evin gecim yukunu de sen omuzlarina alacaksin. Bu ilk baslarda cok zoruna gitmese de zamanla neden bu adami besliyorum diye dusunmene sebep olacaktir. Aslinda simdiden gelecek ile ilgili sinyaller vermis hayat sana, umarim bunlari dusunursun ve bu acidan da degerlendirirsin. Bu adamdan ayril demiyorum, flort etmeye devam et ama ileride evlilik dusunuyorsan en az 10 kez bu durumu tekrar degerlendir. Ve mumkunse evlenme. Cunku cok fazla yuk binecek uzerine eger bu kisiyle evlenirsen. Hem erkek hem de kadin rollerini ustlenmek durumunda kalabilirsin.

Ben de böyle hissediyorum ve korkuyorum. Benim de sorumluluklarla aram iyi sayılmaz, altından kalkamayabilirim. Umarım dediğiniz gibi ilerlemez işler, zaman gösterecek.

Mis gibi gençlik yaşamak varken niye bir erkeğin kahrını çekmeye bu kadar meraklıyız neden acele ediyoruz kadınlar olarak anlayamıyorum!!!
üniversite de gezip eğlenip konserler söyleşiler sinema gezi takılmak varken evde afedersiniz bir öküz beslemek tencere tencere yemek yapmak yok yaa bu haksızlık!!!

Iyi de aslinda fazlasiyla emek harciyor zaten gunde 18 saat kim calisiyor ki:KK64:
Milletin emeklilikteki planlarini simdiden kurmak istiyor demek.

Sizin icin cok yorucu ve yipratici oluyor ve olmaya devam edecek.
O amacina ulasmak icin önūne ardina bakmadan hedefe kitlenmisken geri kalan hersey yani hayatin butun o siradan isleri sizin omuzlarinizda olacak.
Muhtemelen ona göre siradan basit olan bu isler:
Temizlik Yemek Alisveris vs..
Ve tabi ki siz yaninda yokken hep aklinizda olacak ne yedi ne icti dusuncesi sanki anne rolūne girmek zorunda kalmissiniz.
Cunku adam dunyevi siradan isleri umursamiyor:KK57:
Muhtemelen ardini toplayan birinin rahatligiyla.

İşte sorun bu, tam üzerine bastınız. Neden umursamıyor, nasıl umursamasını sağlayabilirim? Kavganın üzerine sakince konuşurken ona derli toplu, sıcak yemeği olan güzel bir evde mi daha mutlu olur olur yoksa bok götüren, hep makarna yediği bir hayatımı tercih der diye sordum. İlkini seçti. Bir an için umutlandım ikna olacak diye. Ama gerekçesi ilk seçenekte benim daha mutlu olacağımı düşünmesiymiş. Ben daha mutlu olursam kavga etmezmişiz. Yoksa yaşadığı ortamın kalitesiyle pek ilgilenmiyor. Ya annesi de temiz bir kadındır. Gerçi yılmış artık hem eşinin manyaklıklarından hem temizlediği yerin iki dakikada pisletilmesinden, pek dip bucak yapmıyor artık. Ama asgari düzeyde temiz bir insan yani. Bu niye böyle olmuş anlayamıyorum.

Mis gibi gençlik yaşamak varken niye bir erkeğin kahrını çekmeye bu kadar meraklıyız neden acele ediyoruz kadınlar olarak anlayamıyorum!!!
üniversite de gezip eğlenip konserler söyleşiler sinema gezi takılmak varken evde afedersiniz bir öküz beslemek tencere tencere yemek yapmak yok yaa bu haksızlık!!!

Valla 24 yaşındayım, annemden çok derdim var. :KK70:

X