Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

balkopugu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
87
93
36
kızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.

Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?

Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz :KK70:

29.10 yemek sonrası güncelleme.

Merak edenler için öncelikle sonucu söyleyeyim, ayrıntıyı aşağıda yazacağım. İş arkadaşı olarak oturduğumuz yemekten birbirini daha iyi tanımış iki dost olarak kalktık.

Öncelikle yemek için 18:30 da buluştuk, beni al demedim, ben gelirim dedim. Nezih sakin bir mekanda buluştuk. Yemeğimizi yedik, yemek yerken fazla özel hayat vs. sohbetlerine ayrıntılı girmedik, yüzeysel olarak konuştuk. İşiyle ilgili çok şey bildiğimi ama kendisiyle ilgili pek bilgi sahibi olmadığımı dile getirdim. Saat 19:30 gibi yemeğimiz bitti ve madem öğrenmek istiyorsun gel seni bir yere götüreyim dedi.

30-35 dklık yol sonrasında bir yayla gibi alana çıktık. Sürekli gittiği ve kendisine ait bir yermiş. Açık havada çoban çayı adını verdiği(daha önce bunu hiç duymadım çünkü) bir çay demledi.

Fazla ayrıntı vermeden, fazla özelini açmadan söyleceğim şu ki, 30 yaşında birisiyle sevgili olmuşlar, anlattığından belli ki çok sevmiş. Ayrıntıya girmeden, bundan 4 yıl önce ne yazık ki hastalık nedeniyle vefat etmiş.. Nişan düşündükleri ve artık tamam dedikleri esnada,

Bu arkadaş bir firma ile iş için anlaşıyor ve yüzyüze görüşmeler için Amerika'ya gidiyor. Giderken sevgilisiyle birlikte gidiyor. Görüşmeler sonrasında gelmişken bir kaç gün tatil yapalım diyorlar ve ne yazık ki orada sevgilisinin hastalığı belirtilerini veriyor. Orada hastane vs. derken, oradaki hastanelerde ciddi bir rahatsızlık olabileceği ve detaylı tetkik yapılması öneriliyor. Türkiye'ye döndüklerinde yapılıyor ve adını söylemek istemediğim rahatsızlığın teşhisi konuluyor.

Yine ayrıntı vermeden hastalıkla savaş bir süre devam ediyor ve kendisi yurt dışındaki bu işi iptal ediyor. Bİrlikte savaşıyorlar ve ne yazık ki savaşı kaybediyorlar. Onsuz kaldıktan sonra onu bırakıp gitmek istemiyor, ve kendileri birlikte yapacağımız 60 şey diye bir liste hazırlamışlar(neden 60 sormadım, soramadım) Onu kaybettikten sonra bu 60 şeyi yapmaya başlıyor. O esnada tamamen insanlardan kendisini soyutluyor ve kendisini sadece kariyerine odaklıyor.

Bir kaç kez rüyasında görüyor ve bunun yanlış olduğunu söylediğini, insanları mutlu etmesi, insanlarla sohbet etmesi gerektiği ve böylelikle onunda yerinde rahat olacağını söylediğini belirtiyor ve insanlarla arasına koyduğu mesafeleri kaldırmaya başlıyor.

Ama anlaştık onunla diyor, gündüzleri onun dediği gibi, geceleri ve hafta sonları kendi içimden geldiği gibi diyor. Yani sürekli kampa gitmesi, sürekli tek başına bir yerlere gitmesi ki sürekli geceleri buradaymış Yani gelip burada çalışma yapıp, burada çay içiyormuş.

Dedim alkol falan? Yok dedi ben o olaylardan sonra çaya müptela oldum dedi. Çay ve tasavvuf. Yani kendisini tamamen bunlara adamış. Ney çalmayı öğrenmiş ve bağlama çalmayı öğrenmiş. Burada kendince kendine özel bir hayat kurmuş.

Eğer Allah'a inancım olmasaydı, sanırım ben toparlayamazdım dedi. Bu konuda da ayrıntı vermeyeceğim.

Tekrar ziraat mühendisliği okumasının sebebini kendisi söyledi. Bunu söylemekte sorun bulmuyorum, sevdiğinin yanına ektiği çiçekler sık sık kurumuşlar. Neden kuruyorlar diye araştırırken, beni toprak tedavi eder mantığı ile okumak istemiş.

Yukarıda bahsettiğim birlikte yapılacak 60 şey listesinin bir çoğunu bitirmiş ve sadece 3 tanesi kalmış. Bunlardan bir tanesi de yurt dışında iş hayatına devam etmek. Yani Temmuz'a kadar kalan 2 yapılacağı da bitiririm ve Temmuz'da da Kanada'ya yerleşerek 3. ve son kalan yapılacak şeyi yapmış olurum diyor.

Evlenmeyi vs. ben hiç düşünmedim diyor. Ha ömür boyu evlenmem dersem yalan olur çünkü insanız beşeriz şaşarız diyor. Ama kafamdaki planlarda böyle birşey yok diyor. Tabi Kader ve zaman ne gösterir bilemem diyor. Ama benim tahminim de bu yönde ki, bunca aşkını içinde yaşayan, böyle bağlı kalan bir insan başkasıyla yapamaz..

Yani o kadar çok şey anlattı ki, saat 20:00'dan 22:00'a kadar ağzım açık ve hüngür hüngür ağlayarak dinledim. Sanırım 3 demlik çay bitti.

Haziran ayı itibariyle doktorası bitiyormuş ve Kanada'da hepimizin günde en az 1 kez karşısına çıkan bir firmada Temmuz ayı itibariyle başlamak üzere anlaşmayı yapmış.

Burada çoğu şeyi anlatamam, anlatmak istemem. Bu konu benim için kapanmıştır. Şunu anladım ki, dışarıdan o güleryüzlü eğlenceli gördüğümüz insanların içerisinde ne fırtınalar kopuyormuş da haberimiz yokmuş.

Yani anlattıklarım konuştuklarımızın ve öğrendiklerimin sadece %10 u falandır. Çünkü o anılara o insana saygısızlık yapmak istemiyorum.

Yani elimden geldiğince yalın ve o kişiyi açık etmeden ve çok fazla ayrıntıya boğmadan yazmak istedim. Konu bu.

Burada saçmalayan olur olmadık ileri geri konuşan insanlar da inşallah hatalarını anlarlar..

Son düzenleme:
kızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.

Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?

Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz :KK70:

Hisselerle ilgili danış, yardım iste. Yardım isteyen kadına çok az erkek sorun çıkarır, çoğu erkek yardım isteyen, onu dinleyen kadına bayılıyor.

Bir kamp etkinliği gidebilirsiniz beraber. Tübitak ın gökyüzü gözlem etkinlikleri oluyor. Ben ilk defa gidiyorum, sen de gelir misin diye çağırabilirsin.

Bu tarz adamlarla direkt konuya girmeniz lazım. Olta atsaniz da anlamaz. Ben şu konuya takıldım sadece. Bu kişiyi gerçekten beğeniyor musunuz, bir şeyler hissediyor musunuz? Yoksa iş yerinde tek bekar oldugu için mi değerlendiriyorsunuz?

Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi.

Valla bir gelinlik alip yanina gitmediginiz kalmis. Sizi uzmek istemem ama daha fazlasi kendinizi kucultmek olur. Yeni asklara yelken acin derim.

Hisselerle ilgili danış, yardım iste. Yardım isteyen kadına çok az erkek sorun çıkarır, çoğu erkek yardım isteyen, onu dinleyen kadına bayılıyor.

Bir kamp etkinliği gidebilirsiniz beraber. Tübitak ın gökyüzü gözlem etkinlikleri oluyor. Ben ilk defa gidiyorum, sen de gelir misin diye çağırabilirsin.
Ya kim yardım istese koşa koşa gidip ediyor. o yüzden bu ayrıcalık sağlamaz yani ekstra bi dikkat çekmez. Çünkü bu zamana kadar kimseyi geri çevirdiğini görmedim.
Kamp konusunda da işte mesele o adam tek gidiyor. Geçtiğimiz yıl bir anda 4 gün izne çıktı kimse bilmiyor ne olduğunu. Sonra öğrendik ki adam kuzey ışıklarını izlemeye Norveç'e gitmiş.

Bu tarz adamlarla direkt konuya girmeniz lazım. Olta atsaniz da anlamaz. Ben şu konuya takıldım sadece. Bu kişiyi gerçekten beğeniyor musunuz, bir şeyler hissediyor musunuz? Yoksa iş yerinde tek bekar oldugu için mi değerlendiriyorsunuz?

yani tek bekar olması değil, gerçekten güçlü bir erkek olması, güçlü bir otoritesi olması, hoş bir erkek olması, herkes tarafından seviliyor olması ve gerçekten beğendiğim, beğenilen birisi olması nedeniyle değerlendiriyorum.

Şeytan tovbe eder bizim kizlarin stalk yetenegi karşısında.

Yabanci borsalardaki hisselerini nereden ogrendiniz yahu?

Mesele para mi, adam mi?
canım erkeklerin genel muhabbeti nolur ya para olur ya araba. arkadaşımla evli olan bir erkekten alıyoruz bu bilgileri :)

Mesele adam tabi ki ama adamın da ne olduğunu bilmek gerek :)

Ya kim yardım istese koşa koşa gidip ediyor. o yüzden bu ayrıcalık sağlamaz yani ekstra bi dikkat çekmez. Çünkü bu zamana kadar kimseyi geri çevirdiğini görmedim.
Kamp konusunda da işte mesele o adam tek gidiyor. Geçtiğimiz yıl bir anda 4 gün izne çıktı kimse bilmiyor ne olduğunu. Sonra öğrendik ki adam kuzey yıldızlarını izlemeye Norveç'e gitmiş.

yani tek bekar olması değil, gerçekten güçlü bir erkek olması, güçlü bir otoritesi olması, hoş bir erkek olması, herkes tarafından seviliyor olması ve gerçekten beğendiğim, beğenilen birisi olması nedeniyle değerlendiriyorum.
Bu kişinin anladığım kadarıyla akademik başarısı da oldukça fazla. Bence karşısındaki kadında da bunu arayacaktır, hatta karşısındaki kadının çok daha iyi bir akademik başarısı olmasını isteyebilir. Ayrica sosyal hayatında çok sevilen biri de olabilir ama ikili ilişkilerinde belki de berbattır..ben açıkçası çok olumlu enerji almadim ya. Umarım hakkınızda hayirlisi olur

Bu kişinin anladığım kadarıyla akademik başarısı da oldukça fazla. Bence karşısındaki kadında da bunu arayacaktır, hatta karşısındaki kadının çok daha iyi bir akademik başarısı olmasını isteyebilir. Ayrica sosyal hayatında çok sevilen biri de olabilir ama ikili ilişkilerinde belki de berbattır..ben açıkçası çok olumlu enerji almadim ya. Umarım hakkınızda hayirlisi olur
Canım bu erkek kişisini ben 1.5 yıldır böyle yakın markaj yapıyorum. evet kendisi akademik olarak fazlasıyla başarılı ve etkin birisi ama kesin olarak bildiğim, öğrendiğim şey şu ki, asla karşısındaki kadından da böyle şeyler beklemediği. Sadece duyduğum kadarıyla kültüre çok önem verdiğiymiş. Tabi ikili sevgili ilişkilerini bilmiyorum daha önce neler yaşamış ne olmuş ama arkadaş ortamında en çok sevilen ve sürekli her yere davet edilen kişilerden birisi. Şirkette de bir şey olduğunda yada toplu organizasyon vb. şeyler yapılacak olduğunda ilk onu yazıp onu çağırıyorlar. Çünkü iş haricinde aşırı eğlenceli ve komik birisi.

canım erkeklerin genel muhabbeti nolur ya para olur ya araba. arkadaşımla evli olan bir erkekten alıyoruz bu bilgileri :)

Mesele adam tabi ki ama adamın da ne olduğunu bilmek gerek :)
Hayir ben yargilamiyorum, es seciminde herkesin kendine has kriterleri olabilir, mesele tamamen parada olabilir, yakisiklilikta, network'ude vs vs.

Ama bu adam, nasil diyeyim 35 yasina kadar bekar kaldiysa buyuk ihtimal yuksek beklentileri yuzunden bekar kalmistir. Bu kriterleri karsiladiginizi dusunuyor musunuz, belki bu sebeple dikkatini cekemiyorsunuzdur?

Hayir ben yargilamiyorum, es seciminde herkesin kendine has kriterleri olabilir, mesele tamamen parada olabilir, yakisiklilikta, network'ude vs vs.

Ama bu adam, nasil diyeyim 35 yasina kadar bekar kaldiysa buyuk ihtimal yuksek beklentileri yuzunden bekar kalmistir. Bu kriterleri karsiladiginizi dusunuyor musunuz, belki bu sebeple dikkatini cekemiyorsunuzdur?
Yani aşırı utangaç birisi. mesela kadınlarla konuşurken gözlerini kaçırır. Biz hep buna bağladık bunu

Yani aşırı utangaç birisi. mesela kadınlarla konuşurken gözlerini kaçırır. Biz hep buna bağladık bunu
Her yanasmayan utangac olmaz yalniz, belki radarina girdiniz, arastirdi ve ilgisini cekmediginiz icinde yanasmiyordur, bilemezsiniz bunu.

Kulturlu kadin seviyor demissiniz, biraz Parisien giyim tarzi deneyebilirsiniz, uzaktan kulturlu gozukup (cok duz yaziyorum anlasilir olma adina) yanasmasini sağlamak gerek once.

Ama yanastiktan sonrasi onemli, bu beklentiyi karşılayacak donanima sahip oldugunuzu dusunuyor musunuz?

Kamp konusunda da işte mesele o adam tek gidiyor. Geçtiğimiz yıl bir anda 4 gün izne çıktı kimse bilmiyor ne olduğunu. Sonra öğrendik ki adam kuzey ışıklarını izlemeye Norveç'e gitmiş.

O zaman farklı bir alanda bilgin varmış gibi ona kitap hediye et. Mesela nöroloji.

38 yaşında erkek, itü gibi birçok sosyal etkinliği okulu bitirip, hala gözlerini kaçırıyorsa aseksüel olabilir.

Adam gay belki? 1.5 yıldır dikkatini çekememişsin uğraşma bence. Yok illa yanaşıcam diyosan adamın ilgi alanları hakkında bilgilen üstte birisi gökyüzü gözlem için sor demiş iyi fikir. Kafam basmaz dersen bulaşma anlar çünkü yapmacıklığını.

Ne yazık ki katılıyorum, aynen bu tipte bir herifle beraberim valla bana her zaman sen olmasan evde kalırdım diyor :halay: Nedeni de belli beklentilerini aşırı yüksek olması, onun istediği profile uyan çok az insan var zaten. Benimkinin kriter listesini yazayım:

• Çok iyi eğitimli olsun
  • Tercihen teknik meslek yapsın, mesleğinde başarılı olsun ne kadar başarılıysa o kadar iyi
  • Akıllı olsun, pratik olsun, tuttuğunu koparan karakterde olsun
  • Yukardaki 3 maddednin toplamı olarak ticari olarak da başarılı olsun, tercihen kendi işinin sahibi olsun
  • Entel mentel olsun, boş olmasın iş dışında ilgi duyduğu okumaktan zevk aldığı bir konu olsun
  • Hayattan zevk alsın
  • Seyahat etmiş olması yeterli değil, bir süre yurtdışında yaşamış olsun
  • 1 belki 2 dili çok iyi konuşsun
  • Sağlıklı bedene sahip olsun, en az 1 sporu düzenli yapsın
  • Tercihen uzunca boylu olsun
  • Az buçuk yüzüne bakılır cinsten olsun:)))

Bunları uç uca koyunca tanıdığım sadece 3 kadın var belki, 2si evli birisi benim:hasta: Ben de zaten listenin hepsine uymuyorum uzun boylu değilim mesela. Yani öyle uçan kaçan aşırı başarılı heriflerin kriter listeleri uzuyor gidiyor sonları da evde kalıp kokuşmak oluyor :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X