Bu adama güvenilir mi, ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bütün herkesin kocasını deniyorum. En büyük hobim. Bak kadınlar boşanırken delil arıyor ya kocalarının telinde ben önden o delilleri onların adına topluyorum ne güzel iş ama
Başkalarının hayatına kendinizi o kadar adamışsınız ki (amacınızı ikimiz de biliyoruz) düştüğünüz durumun farkında bile değilsiniz. Yazık gerçekten. Kadın erkek, evli bekar hiç fark etmez, böyle dolambaçlı ilişkiler, deneme amaçlı gösterilen çabalar, her gelene atlayan insanlar... Gerçekten bu kadar mı boş, umursamaz yaşıyorsunuz hayatı? Hiç mi isminizin kıymeti yok? Hayretle izliyorum sizleri.
 
Herhangi bir duruma düştüğümü düşünmüyorum. Hayretle izlemeye devam edin. Keyifli seyirler.
 
bana cok garip geldi ya. yani aklima gelmez arkadasimin esiyle konusup onu oynatmak. alemin iyisi ben miyim, en fazla arkadasima hatta esine atarim “galiba fake hesabini acmislar senin” diye. ayagini denk alsin. ne bir de onu oynatacagim yani.

olay cok garip ama en garip olan sizsiniz bence. gereksiz bir maceraya atilmissiniz. adamla kac gun konustunuz? hemen bulusma ayarlamissiniz? arada flortlesme olmadan adam bulusmak istemez bence. baska biri gibi davranip arkadasinizin esiyle mi flortlestiniz?
 
Gayet de istedi. Evet çok garibimdir.
 
Tabii ki de hayır! Böyle bir ithamda bulunamazsınız.
bulunur niye bulunamasin yasak mi? isteyen istedigini yazar hakaret yok bir sey yok.

ay insan biraz utanir of. arkadasimin kocasiyla flortlestim ama onun iyiligi icinbbnnnnnnn sjsjzhsjxhsjzhsjshsjhss
 
Fake in fake i
 
Hıı öyle yaptım evet
sasirtmadin issizlikten guzellik yarismasina katilip bir umut unlu olmayi dusunen beybi. cidden baya aglamistin issizim diye ama ben bu kadar issiz olacagini dusunmemistim. get a life tavsiyemi tekrarliyorum.
 
sasirtmadin issizlikten guzellik yarismasina katilip bir umut unlu olmayi dusunen beybi. cidden baya aglamistin issizim diye ama ben bu kadar issiz olacagini dusunmemistim. get a life tavsiyemi tekrarliyorum.
Ne alakası var güzellik yarışmasının bununla? İşsizliğimin de ne alakası var? Haydi canım haydi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.