Bu adama güvenilir mi, ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına verdiğiniz akıl git şu işi hallet mi oldu? Ne biçim arkadaşsız siz. Seninle yattıktan sonra hala yazarsa bu adam her şeyi yapar demek nasıl mükemmel bir tespit Allah’ım. Vuhuuu.

Kesin öyledir evet. Boş zamanlarınızda böyle uygulamalar yükleyip arkadaşlarınızın eşlerini denemek vatani göreviniz falan mı? Ne saçmalık! Eşi de siz de gerçekten yakışıksız bir şey yapmışsınız.

Evet bütün herkesin kocasını deniyorum. En büyük hobim. Bak kadınlar boşanırken delil arıyor ya kocalarının telinde ben önden o delilleri onların adına topluyorum ne güzel iş ama

Vajinismusu doktorsuz, ekstra çabaya gerek duymadan yenmenin formülünü mü buldunuz yani?
Siz git bu akşam o işi hallet deyince birden tüm sorun çözülmüş.

Siz en fazla arkadaşınıza eşinin uygulamada aktif olduğunu söyleyebilirdiniz, yazışmaniza ne gerek var?

Arkadaşınız da akıl tutulması falan yaşamış, yanında mantıklı düşünen kimse yokmuş iyice saçmalamıs.

Konunun neresinden tutsak elde kalır.

Evet bütün herkesin kocasını deniyorum. En büyük hobim. Bak kadınlar boşanırken delil arıyor ya kocalarının telinde ben önden o delilleri onların adına topluyorum ne güzel iş ama
Bravo size. Kamu yararına yapılan bu hizmetten dolayı ödül de almanız lazım. Bu yapılan eylemin asıl amacı ne sizce? Gerçekten adamı "neden denediniz?". Ben sizin de güvenilir bir insan olduğunuza inanmıyorum. Ama görüyorum ki ilgili erkekle aynı pencereden bakıyorsunuz. Siz ve eşi değil ama uygulama, eşleştirme konusunda gerçekten güvenilirmiş.

Evet buldum

Teşekkürler

İlişki olmadı diye hemen başka arayışlara giren bir adamdan hayır beklemeyin bence. Belki ilişkiyle bile alakası yoktur adamın huyunda vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…