Bu adama güvenilir mi, ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.426
6.571
158
İstanbul
Merhabalar Kadınlar Kulübünün çiçekleri!
Uzun zamandır buralarda değildim. Dönüşümü nahoş bir konuyla taçlandırıyorum. Çok ama çoook sevdiğim candan bir dostum evlendi. Yaklaşık 6-7 ay oldu evleneli. Uzun bir ilişkiden sonra bu kişiyle tanıştı ve 1-1,5 sene içerisinde de evlendi. Çocuk iyi, hoş, ağırbaşlı, merhametli biri diye ben de arkadaşım adına mutlu oldum. Her neyse yaklaşık üç hafta önce bir uygulama yüklemiştim. Maksat zaman geçirmek olsun. Ki bu uygulamada zaten erkeklerin yüzde doksanı başka şeyler istiyor. Neden indirdiysem! Sonra arkadaşımın kocasını gördüm! Son zamanlarda aktif yazıyordu. Hemen fotomu değiştirdim, ismim zaten sahteydi. Nedir ne değildir anlamak için beğeni attım o da beni beğendi ve eşleştik! İkinci şok! Belki eskidir diye bir umut vardı içimde. Gerçi açık açık son zamanlarda aktif diye yazıyordu. Ne umuduysa bendeki! Bu başladı yazmaya. Nasılsın neler yapıyorsun nerede yaşıyorsunlar filan. Ben de sahte biri olarak davranıyorum tabii. Bakalım ne kadar ileri gidecek diyorum. Benimle görüşmek istediğini uygulamadan beklentisinin hoş vakit geçirmek olduğunu ama zamanın neler getireceğini bilemediğini söyledi. Hatta yer zaman bile belirledi. Ertesi gün arkadaşımı çağırdım. Bir bir anlattım. Onun bu şekilde aldatılmasına göz yumamazdım. Dondu kaldı. Mesajları okumadan hızlı hızlı geçti. Ve dedi ki bunu hiç beklemiyordum ondan. Söylemeyecektim ama biz evlendiğimizden beri birlikte olamadık dedi. Benden kaynaklı dedi. Korkuyorum bacaklarımı açamıyorum bile dedi. Doktora gittim egzersiz verdi pek yapmadım, o da defalarca yap diye uyardı beni dedi. Hatalıyım ben de ama bu yaptığını beklemezdim dedi. Ben de ne diyeyim yaptığı hoş değil ama o da bunalıma girmiş demek ki dedim. Ki aslında bu bariz aldatma yani kıza ne diyebilirim bilemedim. Git bu gece hallet şunu yoksa sabah sahte biriyle görüşmeye gidecek dedim. Sakın ona da bir şey çaktırma. Gerçek niyetini anlamamız lazım eğer bu iş olduktan sonra da yazarsa ederse bu adam sana her durumda bunu yapar dedim. Bir şey belli etme dedim ki ama nasıl içimde tutacağım gidip konuşmalıyım diyip durdu zor ikna ettim. Bu gitti eve. Sabah olmuş o iş. Ama benim saf arkadaşım sabah demiş ki seni rüyamda gördüm beni aldatıyordun! Yani adamın buluşma ayarladığı gün! Tüm gün de darlamış sen öyle bir şey yapmazsın değil mi, bana dürüstsündür değil mi diye. Sonra ben bu adama yazdım bir işin çıktı herhalde diye. Bu arada fotosunu kaldırmıştı ama uygulamayı silmemişti. Adam da bana demiş sen beni tanıyorsun değil mi? Kimsin görüntülü ara, bir çekincen yoksa neden göstermiyorsun yüzünü filan. Ben de sahte hesap gibi tabii dedim be saçmalıyorsun git işine diye kaldırdım eşleşmeyi. Bu son konuşmaları arkadaşıma anlatmadım. Sana yazdı mı yazıyor mu ben dayanamayacağım söyleyeceğim diye defalarca darladı beni öncesinde. Velhasılıkelam adam artık karda yürür izini belli etmez. Arkadaşım için üzgünüm de. Zor bir süreçmiş ondan yapmıştır daha yapmaz mı, yoksa bundan korkmak lazım yapar her türlü mü diyorsunuz? Bir de en son yazdıklarını anlatmadım. Anlatayım mı, kalsın mı?

Güncelleme: Arkadaşlar konuşmada teke tek değildik. Yanımızda yaşça büyük bir anla vardı. O haklı çocuk, yaptığın hata erkek beklemez o kadar zaman filan tarzında konuştu. Haliyle ben de üzerine git boşan diyemedim.
İkinci olarak tekrar yazmamın sebebi arkadaşımdan dolayı. Merak ediyordu yazacak mı yoksa yazmayacak mı diye.

Son düzenleme:
Arkadasiniz ve siz cok garipsiniz dogrusu. Sevişemeyince başka biriyle buluşmak normal degil bir evlilik icinde. Bir seviş bakalim profili silerse senindir. O adam her turlu aldatir belki o gun olmaz baska zaman olur. Cocuk sahibi olacaklarsa hamilelik, lohusalik var daha nebilim cocuktan rutine binmesi var bu donemlerin hepsinde bir guzel aldatilacak arkadasiniz net.

Adam baskasina gidecek diyince 1 gecede cinsel sorunu kalmayan arkadasiniz da eşine rol yapiyormuş demek ki.

Sizin onunla yazismaniz çok yanlış. Gördüyseniz sadece demeniz yeterliydi . Tekrar gizli gizli yazismaniz birde .
Niyetini anlamam lazımdı. Arkadaşım güven konusuna çok takıntılı.
Sizin onunla yazismaniz çok yanlış. Gördüyseniz sadece demeniz yeterliydi . Tekrar gizli gizli yazismaniz birde .
Erkekleri biliyoruz yani kardeşim kullanıyordu aman eski hesaptı diyebilirdi. Ortaya çıksın istedim.

O işi hallet yoksa başkasına gider ? Çok çirkin buldum ben olsam arkadasa anlatır yarinda buluşma yerine onunla gider bosardim

Demek ki yapılıyormuş gerçekten. Ben de onu garipsedim. En azından vajinismustan kurtuldu.

O işi hallet yoksa başkasına gider ? Çok çirkin buldum ben olsam arkadasa anlatır yarinda buluşma yerine onunla gider bosardim
O işi hallet demedim aslında yanımızda yaşça büyük bir abla vardı daha çok o konuştu ben tam tersini diyecektim de yuva bozan olmak istemedim. Yani o da haklı cinsellik önemli filan uzatma artık demek istedim.

Ülkede binlerce kadın vajinusmus yaşıyor. Hepsinin kocası aldatıyor mu? Adam tam bir öküz. Karısına destek olacağına, uçkurunun peşine düşmüş.
Karısı da tuhaf. Adamı kaybetme korkusundan ilişkiye girmiş. Bence siz aradan çekilin. Karı-koca tam tencere kapak olmuşlar.

Ya sırf cinsellik için mi evlendi burda yıllarca vajinismus olanlar var onlarında mi eşi aldatsaydi çok yanlis yaklaşım olmuş

Adam aldatmaya meyilli her koşulda. Evli olmasına rağmen bir de kendi fotoğrafını koymuş korkusu da yok.
Arkadaşınızın kocasına sinirlenmesi, ondan soğuması ve hiç birlikte olmaması gerekirdi.
Ben de öyle düşünüyorum ama bunu söylesem iş benim başıma patlardı gibi geldi o yüzden pek de gerçek fikirlerimi söylemedim.

Arkadaşınıza bu adam ahlaksız boşan diyeceğin yerde git seviş demişsin

Hata kadında mı yani bu durumda

Biraz davranışınız o kapıya çıkmış

Yapacak bir şey yok

Arkadaşınız zaten aldatılmış hala devam etmek isterse onun kararı

Ben demedim aslında onu yazı uzaman diye eklemedim başka birisi vardı yanımızda o söyledi ben de onun üzerine yok olmaz ayrıl diyemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…