- 7 Temmuz 2012
- 541
- 480
- 108
- Konu Sahibi acilaricinde
-
Evlenmeseydin vermeseydi baban diyor.E yani? Bu adam size ihanet etmemiş mi, ben mi yanlış anladım. Böyle meselelerde suç, suçlu yoktur. Sevmiyorsunuz, zaten yanlış bir evlilikmiş, olmamış işte. Her iki tarafı da böyle bir evliliğe mahkum etmenin manası ne?
Sizi çok mu seviyor da suçum ne diyor, anlamadım ki?
Sende haklisin nebilim zorla vermisler kafasi eskide kalmis iste allah isla etsin baska insan nediyebilirki allah kimseyi sasirtmaya itmesin zor bir durumArkadaşı söylese ne söylemese ne zaten her gün eski sevgilisini düşünüyomuş.Ayrıca ne demek kaderin bu senin kocan her gün yanında başka kadını düşünse onla evli kalmak ister miydin o adams haksızlık değil mi düpedüz aldatmak bu.
Sandigindan daha da aptalimAkılsızlar başın cezasını kalpler de çekiyor anlaşılan.
Çok üzüldüm, kusura bakmayın ama bu kadar aptal olamazsınız. Vallaha yüreğim ağrıdı.
Ben zaten kabullendimO arktasta nasil bir arktski bunlari sana anlatiyor neolursa olsun bunlari sana soylememesi lazimdi etkilendin daha cok simdi,bu evliligi sen istemeye istemeye evlendin ama artik onune bakip kocana kizina haksizlik etme biliyorum hissettiklerin yogun belki ama napcaksin, olmuşa ölmüşe çare yok biliyorsun oyuzden esinle mutlu olmaya bak sevmeye calis bilmiyorum araniz nasil ama sen evli bir kadinsin ilkin kizini ve kendini duşün yanlıs yapma, senin kaderin bu kabullenip yasamak,gelecek ne getirir bilemezsin, o yuzden mutlu olmaya bak esinle
Keşke içimdeki dokemediklerimi de bilsenHikayeniz hiç inandirici değil. Hiçbir şey tutmuyor birbirini.olay siralamaniz hatali.biraz daha geliştirirseniz kendinizi daha iyi senaryo yazabilirsiniz.
Sandigindan daha da aptalim
Hayır asla niyetim onunla hayatımı tekrar.birlestirmek değil bu imkansizda zaten artık bir çocuğum var .ohoooo bu nasıl iş?
sevmediğin adamla nasıl olduğunu bilmediğin şekilde evlenmek?
çocuk yapmasan hadi yine bi şansınız olurdu. sevmediğin adamdan neden çocuk yaptın peki?
baktın sevmiyosun demedn mi çocuk olmasın belki ayrılırız diye.
ama bu gidişle adam sana bi kere ulaşsa işler kopacak gibi.
bunca yılın özlemi + kocanı sevmemen sana nurtopu gibi bir yasak aşkla geri döner.
Tabiki de olmaz ama keşke diyorum hep keşke böyle aptallik etmeseydim keşke aptallarla da yasamasaydim bu hayatı. Kimse hayatıma müdahele etmeseydi keşkeSevdiğin adamı, sevmediğin adamı, kendini, üstelik kızını da yakmış oldun. Ne desek boş bundan sonra. Bütün bir hayatı saçma gurururunuzun pişmanlığı ve mutsuzlukla geçireceksiniz, tebrikler.
Yapacak birşey yok arkadaşım. Gömeceksin ne varsa. Bu saatten sonra kavuşsan da olmaz o iş. Kafalar yanmış, hayaller sönmüş, olan olmuş.
Eger oyleyse gomeceksin kalbine yapacak bir şey yok.hala sevdiğin adam ayni adam degil.kalan aşkiniz devam etmeyecek.saril çocuğuna,bütün sevgini ver ona.Keşke içimdeki dokemediklerimi de bilsen
Kimse hayatıma müdahele etmeseydi keşke
Artik onu dusunmeyi birakip ailene saril baskada yapacak birsey yok gordugun gibi ayrilmayi düşünüyorsan onu sen bileceksinBen zaten kabullendim
Ona dönemem ki duyduğunda bile yüzüne bakacak cesaretim yoktu şimdi hiç yok
Sadece bir şeylerin aslını öğrenince lanet ettim herkese her şeye
Yıllardır içimde yaşıyorum zaten bu benimle kalacak hep
aynısı geldi aklımaTiramisu sen misin
Universite bitirmis is bulup calismis birisiniz ustune 8 ay gecen sure var ve diyorsunuzki evlendiğim zaman 20 yasindaydim burasi sizce de biraz celismedimi zaten roman gibi yazmisiniz bana fake gibi geldiniz !
2008 mevzunuyum neresini anlamadinizUniversite bitirmis is bulup calismis birisiniz ustune 8 ay gecen sure var ve diyorsunuzki evlendiğim zaman 20 yasindaydim burasi sizce de biraz celismedimi zaten roman gibi yazmisiniz bana fake gibi geldiniz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?