- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Oğlunun yerini biliyor musun?Dedim onu da yaptım ama bana annenin evinde k L acı çek diyor
Dedim zaten ama acı çekiceksin diyorTamam kabul ediyorum de kabul etmiş gibi görün bir süre sonra yolunu bul kaç
Off Allah akıl fikir vicdan versin
Haneye tecavüz den ceza yerim oglumu vermezler mahkeme de bana onu da düşündümOğlunun yerini biliyor musun?
Git kapılarına polis çağırtacak kadar olay çıkar.
Kir, Dök, yık.
Camları indir.
Polis gelince de oğlunu alana kadar karakola gitmemek için diren. Derdini anlat.
Açıktan okumucam pantolon giymicem bir rete gitmicem. Psardesüsüz dısarı çıkmıcam. Esimden izin aldıktan sonra babasından izin alıcam sayayım mı dahsNeymiş şartları pisliğin
Babanizla falan gitseniz , polisler neden alamiyor ya emen bir bebeği gerçekten aklım almıyor.Haneye tecavüz den ceza yerim oglumu vermezler mahkeme de bana onu da düşündüm
Sadist pislikDedim zaten ama acı çekiceksin diyor
kocanızın 3 haftadır kaçırdığı gerçeği var ortada.Haneye tecavüz den ceza yerim oglumu vermezler mahkeme de bana onu da düşündüm
Olmuyor onu da denedim. Polis biz karışmayız dediPolislerle dayanın. O pisliğin olmadığı bir zamanda eşimin ailesi çocuğu alıkoyuyor 3 haftadır diyip alın çocuğu. O da mu olmuyor
Bursa dayım. Yok bileziklerimi hep aldılar. Ev aldılar kayın babanın üstüne yaptılar evi dekocanızın 3 haftadır kaçırdığı gerçeği var ortada.
Sizin haneye tecavüze gelene kadar..
Yuzugunuz, kolyeniz 3 kuruş paranız yok mu? Avukatla hızlanır her sey.
Hangi ildesiniz?
Kadın derneklerine başvursanız?
Sakin olun. Yapmayın öyle şeyler zaten. Kendi can güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Zaten camı çerçeveyi indirmek gibi şiddet içeren eylemler mahkemede sizi zor duruma düşürür. Sizi öfke problemiyle, çocuğa bakmaya yetersizlikle suçlayabilirler. Şu an ihtiyacınız hukuki destek. Hangi ildeyseniz internetten bakıp kadın derneklerini arayın. Çocuğu elinden alınan ilk anne değilsiniz ne yazık ki son da olmayacaksınız. Onlar prosedüre daha hakimdir. Yaşadığınız şey çok zor ama tekrar yazıyorum sakin olun. Karşı tarafa hakaret falan da etmeyin, mahallelerinde olay çıkarmayın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.Haneye tecavüz den ceza yerim oglumu vermezler mahkeme de bana onu da düşündüm
Avukat sız bir sekilde davayı açsam sonra geçici velayet le cocugumu alma ya çalışsam ne kadar sürer sizce. Bu sorumu cevaplar mısınız lütfen. Bir sekilde bir seye tutunmaya çalısıyorum buna tutunurum en azında kendime sabret az kaldı oglana kavuşmaya diyim. Bir ümit ya nolurBen avukatın nasıl çıkmadığını anlayamadım. Kadın derneklerinden yardım isteyin. Yol gösterici olacaklardır.
Bursa dayım. Yok bileziklerimi hep aldılar. Ev aldılar kayın babanın üstüne yaptılar evi de
Mecbur dayandım. Para olsa zaten tutardım ama yok işte. Mecbur bekledim. Orda rezillikte çıkardım ama aynıEmpati kurmak bile istemiyorum. Ama şu kadarını söyleyeyim, 1 gün ayrı kalmak zorunda kalsam camı çerçeveyi indiririm. Çocuk kaçırmak ne demek? Niye evi polisle bassana kadar karakolu aşındırmıyorsunuz? Borç harç bulun para, ücretsiz avukat bekleneyin.
3 hafta diyorsunuz hanımefendi. Siz dahil çocuğu düşünen yok mu? Kim bilir o ne halde. İnsan bu kadar da sabırlı olur mu?
Allahım ne işe yarıyorsunuz o zaman! Sen şimdi biraz sakinleş anası bakıyordur sonuçta torun iyi bakar. Ama ilk fırsatta alacaksın avukatını polis eşliğinde öyle gideceksin. Seni sahipsiz sanmışlar, bir işe gir gelir elde et avukat tut veya hukuk danışmanlığı al o velayeti sana verirler zaten o pislik acı çeksinOlmuyor onu da denedim. Polis biz karışmayız dedi
Vall en kötü o pisliğe oyun oynayacaksın! Barışıyormuş gibi yapıp vınnn topuklayacaksın. Şartları kabul ediyormuş gibi görünüp planını hazırla ne diyeyim. Böylelerine bu yakışır.Mecbur dayandım. Para olsa zaten tutardım ama yok işte. Mecbur bekledim. Orda rezillikte çıkardım ama aynı
İşe girip çalışsam bile ne kadar çalıscam. 8 milyar en az avukat oda tanıdık 5 ay çalıstım kazandım diyelim ben nasıl 5 ay beklryimAllahım ne işe yarıyorsunuz o zaman! Sen şimdi biraz sakinleş anası bakıyordur sonuçta torun iyi bakar. Ama ilk fırsatta alacaksın avukatını polis eşliğinde öyle gideceksin. Seni sahipsiz sanmışlar, bir işe gir gelir elde et avukat tut veya hukuk danışmanlığı al o velayeti sana verirler zaten o pislik acı çeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?