- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Annenin evinde durucak sın. Evlat hasreti çekiceksin benim sartlarımı kabul edicek sin diyorAh özlemez olur mu sizi hiç, emin olun hep soruyordur. Evladı annesinden ayıran ş.... babası bu yaptığının bedelini misliyle öder umarım. İnsan bu kadar mı vicdansız olur? Nerede olduğunu bilmiyor musunuz? Telefonlarınıza çıkmıyorlar mı? İçim parçalandı.
Almaya gittim oglumu k da pıtı açmadılar. Göremedim oglumu. Göremedim.. İçim yanıyor çok özledimCanım Allah sabır versin. Bir haber de mi alamadın oğlunla ilgili 3 haftadır.
Dedim onu da yaptım ama bana annenin evinde k L acı çek diyorMinicik evladını sende ayıranları Allah ıslah etsin.
Yok mu baban, abin, bir kuzenin?
O kocanın ağzı ile burnunun yerini degistirecek?
Çocuğun yerini öğrenir alırsınız hem.
Bir onceki konumda arkadaşlar hersey yoluna girmiş gibi yap eve git demişti, hala bir seçenek.
Allah bin türlü kahretsin onu nasıl bir insan aklım almadı.Annenin evinde durucak sın. Evlat hasreti çekiceksin benim sartlarımı kabul edicek sin diyor
Dayandım kapıya çıkmadılar. AlamadımAyrılmadan önce işe başladınız mı bir geliriniz var mı? Kapıya dayanıp çocuğu alamıyor musunuz? Nasıl birşey bu ya anasının evine bırakmıştır çocuğu.
Tamam kabul ediyorum de kabul etmiş gibi görün bir süre sonra yolunu bul kaçAnnenin evinde durucak sın. Evlat hasreti çekiceksin benim sartlarımı kabul edicek sin diyor
Güçlü durmaya çalısıyorım zaten ama olmuyor kalmadı gücümbu pis herifin amacı bu zaten !
lütfen güclü olmak zorundasınız.
gerekirse rol yapın.
2 yasında bebek elbet size verecekler
kendinizi böyle salmayın aksine en guclu durmanız karsı tarafa bu mutlulugu vermemeniz lazım.
Neymiş şartları pisliğinAnnenin evinde durucak sın. Evlat hasreti çekiceksin benim sartlarımı kabul edicek sin diyor
Babam aç davayı diyor. Onun ailesi zaten ona akılı verenlerAllah bin türlü kahretsin onu nasıl bir insan aklım almadı.
Ailenizde erkek yok mu göz korkutacak?
Eşinizin ailesi de ne vicdansızmış bari onlar yardım etse
Bilmiyorum bir kagıt gelicek miş orda yazıcakmısBen avukatın nasıl çıkmadığını anlayamadım. Kadın derneklerinden yardım isteyin. Yol gösterici olacaklardır.
Polislerle dayanın. O pisliğin olmadığı bir zamanda eşimin ailesi çocuğu alıkoyuyor 3 haftadır diyip alın çocuğu. O da mu olmuyorDayandım kapıya çıkmadılar. Alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?