Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Ovitrelle de vurdum dun aksam saat 9.30da yarin sabah yumurtalar toplancak 2, 3 tane 19 mm vardi dun sabahki kontrolde digerleri 17 - 14 mm arasinda degisiyordu toplamda 14 15 tane saydi hoca ama bakalim yarin kac tane toplancak merak ediyorum
Naptın canım ben fırsat bulup giremedim..kaç tane toplandı yumurta.. transferin oldumu..tahlil nezaman yapacaksın..valla perhiz konusunu hatırlamıyorum ben yaa..sagliklisi gün aşırı olan idi galiba??

Naptın canım ben fırsat bulup giremedim..kaç tane toplandı yumurta.. transferin oldumu..tahlil nezaman yapacaksın..valla perhiz konusunu hatırlamıyorum ben yaa..sagliklisi gün aşırı olan idi galiba??
Canim 15 yumurtam toplanmisti 13 u olgunmus 10 tanesi dollenmis 5. Gunu bekledik 4 tane a+ kalite embriyomuz kaldi 5. Gune 1 tanesi persembe sabah transfer edildi. Beklemedeyim canim 3 gun dinlendik4. Gun uzun bir yolculuga ciktik insallah tutunmustur bugun hafif bir dolgunluk hissi var sanki hassaslasti gibi rahmim yoktu bugune kadar hic bir belirti

Transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum 1 ekim test.gunum 10. Gun dedi hemsire sizin kacinci gunde bch kac cikmisti kizlar beklemek cok zor

Transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum 1 ekim test.gunum 10. Gun dedi hemsire sizin kacinci gunde bch kac cikmisti kizlar beklemek cok zor
Hayırlı olsun canım ne güzel transferin olmuş bile. Inşallah sonucunda pozitif olur. Benimde 5. Gün embriyosuydu ben dayanamayıp 8. Gün idrar testinde silik çizgiyi görünce kan vermiştim onda da değer düşük çıkmıştı. Ama sana tavsiyem 10. Gün yaptır kan testini çünkü tekrar 12.günde artış var mı diye yine istiyorlar sürekli kan vermekten kurtulursun .
sabret arkadaşım az kalmış zaten inşallah iyi olacak sonucun da

Benim durumum karışıktı canım kimyasal gebelik oldu benim. 8. Gün kan verdim 30 çıktı 10. Gün 26 çıktı sonra 13.gün 52 çıktı böyle böyle 545e kadar yükseldi ama sonra düşüşe geçti olmadı yani. Şuan araştırma yapılıyor neden tutunamadı diye genetik tarama testleri için kan verdik pihtilasmaya falan bakılacak Cumartesi günü de histereskopi olucam. Sonuçlara göre de transfer zamanı belli olacak

Canik en hayirlisi olcak insallah bebegin sana tutunacak insallah histeroskopinin amaci ne oluyo

Ya lütfen sakin ol canım bak ben 8. Gün yaptım belli belirsiz çok çok silik kaldı bi cizgiydi hatta cikmayabilirdi de. Hemen karalar bağlama bekle lütfen gününü.

Ayrıca sabah ilk idrarla yapmalısın.
Sabah test yoktu evde oglen esim getirdi ama test bekleyince bir garip hal almis c cizgisi net ama t nin altindan c ye dogru silik pembe bir hat var tarif edemedim ama sanki bozuk gibi bu test

Sabah test yoktu evde oglen esim getirdi ama test bekleyince bir garip hal almis c cizgisi net ama t nin altindan c ye dogru silik pembe bir hat var tarif edemedim ama sanki bozuk gibi bu test
Bozuk olabilir canım o zaman üzme kendini sen bekle bence 10. Güne az kalmış zaten direk kan verirsin biliyorum çok zor oluyor beklemek bir gün bir yıl gibi geliyor ama sağlıklı sonucu o zaman alırsın anca

Bozuk olabilir canım o zaman üzme kendini sen bekle bence 10. Güne az kalmış zaten direk kan verirsin biliyorum çok zor oluyor beklemek bir gün bir yıl gibi geliyor ama sağlıklı sonucu o zaman alırsın anca
Testi ekledim canim bozuk gibi duruyor ama o pembelik bile bir umut oldu gibi offf nelerden ne umuyorum ..

Canım bence bu test bozuk normalde böyle bişey çıkmaz dağılmış gibi sanki orda bişey normal değil yani
Bencede bozuk ya yarin kan versem cikmaz mi ki ? Birde rahme cizik atma birde cr45 mi ne rakam konusinda emin degilim bir test varmis onlar hakkinda bilgin var mi canim birde bir serum takiliyormus bebegi atmasin vucut diye tutmaz ise ben onlardan isticem

Canım dayanamicam diyorsan ver yarın kan testi bende 8. Gün vermiştim ama merkez 10.gün tekrar istedi hatta düşük çıktı değer 12. Gün yine verdim kan vermekten sıkılmıştım artık. Söylediğin testleri duydum hatta şuan benimde tutunamadi diye genetik tarama istedi yücel bey onu yaptırdık 7 ekimde çıkacak sonuç. Histereskopi yapalım dedi. Hem sorun var mı bakacak hemde çizik atılacak. Şuan başka bişey istemedi

Sonuc kocaman bir 0.00 sifir. Onca emek para tum iznimiz hepsi bitti.
Canım ya geçmiş olsun üzülme demiycem çünkü neler hissettiğini biliyorum. Ama biliyorsun ki doktorlar da vesile Allah ol diyecek ki olacak. Insallah dondurulmuş embriyolarin varsa onlar sana umut olur pes etme sakın elbet olacak. Bak benimde kimyasal gebelik oldu. Tam beta yükseldi derken düştü bende çok üzüldüm ama isyana düşmedim kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün histereskopi oldum rahime egrilik varmış biraz onu duzeltmisler bi de çizik atılmış. Şimdi ilk adetimle dondurulmuş deniycez.

Surekli aglayasim geliyor bir kizim var o kendi oldu buda olur sandim en iyi yer olsun doye arastirdim hep ama olmadi hayirlisi buymus dondurulmus var ama umudumu yitirdim resmen baska merkez mi aratistirsam diyor bir yanim. Tum vaktimizi buna harcadik 1 gun bole iznim kalmadi kafayi yicem.. baska bir test istemedi mi doktor senden genetik test pihtilasma falan ? Bir daha denersem hepsini yaptircam ama suan tum gucum tukendi bittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…