Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Merhaba, ben tüp bebek tedavisi görmedim ama Yücel Bey histeroskopi ve laparoskopi operasyonlarımı gerçekleştirdi Ekim ayında, alanında çok iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyorum. Ancak tüp bebek konusunda moral de çok önemli olduğu için içinize neresi sinerse orada başlayın tabi, onun dışında trombofili paneli hem biraz maliyetli bir test, hem de bende iki adet gende mutasyon çıktığı halde şu anda iğne kullanmıyorum, hematolog bu genlerde mutasyonun çok yaygın olduğunu ve artık düşük sebepleri arasında düşünülmediğini belirttiği için yalnız coraspin kullanıyorum. Fakat tüp bebek tedavisine başladığınızda kullanılacak olan özellikle estrofem ve progestan gibi ilaçlar da pıhtılaşma olasılığını arttıracağından kan sulandırıcı test sonucundan bağımsız genelde 12. haftaya kadar kullanılıyor hatırladığım kadarı ile. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Bulent Tiras protokolunde kan sulandirici rutin olarak var ilk 3 ay. Yucel Bey'in protokolunde kan sulandirici yok, Bulent Beyde var siz neden kullandirmiyorsunuz diye kabaca soramadigimdan, trombofili paneli testini yaptircakmiyiz hocam dedigimde , Yucel Bey 'pahali test' gerek yok dedi. ilk seferde dusuk olursa, ikinci denemede yaptirmayi tercih ediyor sanirim :))

Ben öyle yorumlamıyorum işte, trombofili paneli yapılsa ve bazı genlerde mutasyon çıksa bile düşük hikayesi olmayanlarda özellikle hematoloji profesörü de bana ilaç vermedi mesela, perinatolog coraspin verdi şu an için. Yani pıhtılaşma konusunda her doktorun farklı görüşleri var, biraz da bıçak sırtı bir konu, dozu fazla gelebilir ya da az gelebilir. Bir de Bülent Bey’in protokolünde belki ilaç dozu fazladır ve onun da etkisiyle önerilmiştir bilemiyorum. Ama dediğim gibi içinize sinmediyse, ilk intiba da önemli olduğu için başlamayın isterseniz. Şişli Memorial ya da Fulya Bahçeci ile de görüşüp karar verebilirsiniz ya da.

para onemli degilse testi yaptir gorelim diyebilirdi. 40 yildir bu isi yapiyorum diyecegine :) ezbere is yapan doktorlari tercih etmiyorum. Doktor hasta iliskisinde guven cok onemli. Bahceci'yi embiryoyu yanlis hastaya transfer yaptiklari haberini okudugum andan itibaren sildim kafamdan. Geri donusumu olmayan korkunc bir hata. Cunku bebek dunyaya gelmis. Mahkemeye vermis aile umarim Bahceci'den tazminat alirlar, gerci bunun maddi telafisi yok.
Benim icin geriye Memorial Sisli, Amerikan Hastanesi, birde Aret Kamar Hoca kaldi, kismet artik :)

O zaman siz yine de yaptırabilirsiniz testi, benim de hamilelik başında istenmemişti ama ben kendim yaptırdım, Gelişim Lab. da 600 TL gibi bir ücreti vardı, sonucu da 4-5 güne almıştım. Siz de sonuçla birlikte istediğiniz merkezle görüşürseniz içiniz rahat eder. Ancak sonuçta mutasyon çıksa bile ilaç önerilmeyebiliyor ve bu da endişe yaratıyor. Açık söylemek gerekirse biz tüp bebek tedavisine başlamayı planlarken hamile olduğumu öğrenmiştik, eğer olmasaydı direkt Brüksel’de başlardım şahsen. Ameliyat sürecimde o kadar titizlikle yaklaştılar ki tamamen sorunsuz ve çok kısa sürede iyileştim, tüp bebekte de burası kadar iyi merkez bir tek Memorial olabilir okuduklarım kadarıyla.

Ameliyat konusunda basarili oldugunu duydum Yucel Hoca'yi, zaten kendisi Endometriozis ve Adenomyosiz Dernegi Yonetim kurulunda'. Tupbebek konusu ise ekip basarisi, embiryolog basarisini kimse buralara yazip konusmuyor ama bence hic azimsanacak birsey degil. kamerali inkubator aldik, embryo izleme surecinde disari cikarmiyoruz petrileri diyen iddaili laboratuvar kurdum diyen hocalarda var. Kismet artik, bilgi paylasimniz icin tesekkurler. iyi aksamlar size.

Nasıl farklı bir protokol uygukayacakmış ki sorununuz belli mi. Artık sperm için ims kullandıkları için sperme çok fazla bakmıyorlar bende görüştüm iki merkezle de. Bülent tıraş sperme bakmayacak Yücel hoca spermiyogram mı ismi nedir tam hatırlayamadım o testi istedi eşimden. Birde bana orada çalışanlar siz gelin bütün testlerinizi biz burada yapacağız dışarda test yaptırmanıza gerek yok dediler.

Birde pıhtılaşma olsun olmasın tüm tüp bebek tedavisinde ilk 3 ay kan sulandırıcı iğne kullanılıyor. Maalesef bende pıhtılaşma var Yücel hoca genetik ve pıhtılaşma testi yaptır amı söyledi daha önce 2 düşük yapmıştım.

Yucel Hoca'nin kendisi ile ongorusme yaptim. kan sulandirici kullanmayacaksin dedi. trombofili panel testi yaptirayim mi deyince gerek yok dedi... ilk denemem olacagi icin boyle dediyse cok yanlis. belki dusuk ihtimalim var. Yucel Hoca'ya sizden once Maslak Acibadem ile gorustum "" Bulent Tiras Hoca her hastaya ilk 3 ay kan sulandirici verdiklerini soyledi"" siz neden vermiyorsunuz DIYEMEDIM.. Aslinda demek lazimmiss. buralarda bunun kritigini yapacagima. iki profesor farkli bilgi verince kafam karisti. Merkez ariyoruz, bu iki yerde icimize sinmedi.

Hayırlısı olsun bende sizin gibi bir sürü yerle görüştüm Brüksel daha iyi gibi geldi ama hayırlısı onlarında embriyologları benmle düzgün konuşmadı insan gıcık oluyor kararsiz kalıyor. Karar verince bana da haber verirseniz sevinirim

Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum para kolay kazanılmıyor istiyorum ki ilk deneme de olsun. Bülent traşa Brüksel arası gidip geliyorum. Eşimin kuzeni de fulya bahçeci de çalışıyor ama pek olumlu yorum okumadım. Aslında karar verip bir an önce başlamak istiyorum. Sizin sorun ne neden olmuyor

bence ikiside iyi degil. Koc universite hastanesi tup bebek merkezi prof..dr baris ata'ya gidip gorusecegim. cok basarili bir resumesi var. yale universitesinden prof.dr.emre seli lab.da arastirmalar yapmis. birde aret kamar hoca ile gorusucem.. Aret hoca'nin protokolunu ogrenmek istiyorum. Bulent tiras dogum kontrol hapi ic gel demedi. Yucel karaman 1 ay yasmin ic gel dedi.

bu arada ben bahceciyi hic dusunmedim bile.. embiryoyu baska kadina yanlislikta transfer eden 1 yer. istedigi kadar basarili olsun. gene yapmayacaklarina dair garanti yok.

bu arada ben bahceciyi hic dusunmedim bile.. embiryoyu baska kadina yanlislikta transfer eden 1 yer. istedigi kadar basarili olsun. gene yapmayacaklarina dair garanti yok.
görüşünce burdan yazarsan bende fikir edinmiş olurum. Birde fulya acıbadem ile görüştük onlarda fena değil ama işte bir karar veremedik. Genetik bozukluğum olduğu için bu konuda hangisi daha başarılı ise ona gideceğim

Bahceci de yaptiran bir hasta olarak sunu diyebilirim ki geçmişte yapilan hatanin tabiki telafisi olmaz fakat bence o kadar tedbirli ve özenliler ki siz transfer masasına yatana kadar kimlik bilgileriniz okutuluyor. embriyoglar son dk hata olmasın diye siz masadayken bile sizden kimlik doğrulaması alıyorlar. Tabi ki karar sizin. Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun.

On numara bir doktor Yücel Karaman. Ekibi sağlam, merkezi tertemiz, çok ilgililer. Tedavimiz için ödediğimiz para helali hoş olsun. Benim henüz netleşmiş bir durumum olmamasına rağmen bu yorumu yapıyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını gördüm ya bu bana yeter. Eğer bir kez daha denemek istersem kesinlikle yine bu merkeze başvuracağım. En az Yücel Bey kadar Hüsamettin Uslu da konusunda uzman, kibar ve anlayışlı. Benim için en önemli şeylerden biri ben dışarıdayken doktoruma anında ulaşabilmek ve cevap alabilmek. Mutlaka her yerin ufak defek eksiklikleri vardır ama ben burada henüz göremedim.

Merhabalar bende buruksel tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yorumları tek tek okudum çoğu eski yorumlar şuan bu merkezde tedavi gören var mi acaba benim iki arkadaşımda burda bebeklerine kavuştu ilk denemede hatta birisi dondurulmuslari ikinci bebeğini yaptı ikisi arkadaşımda da problemler vardı hattı birisine tüp bebekle bile hamile kalamazsin diyen doktorlar oldu ama Ikiside brükselde mucizelerine kavuştu olumlu olumsuz bütün yorumları okudum her hastane ve doktor için iyi ve kötü yorumlar var ben kendi adıma henüz bir ilerleme kaydetmedim yumurta rezervim az olduğu için sağlıklı bi emriyo elde edemedik ama ben yinede burda tedavime devam edeceğim olumlu bir sonuç alırım yada alamam bilemiyorum ama şunu söyleye bilirim yücel hocada husamettin hocada işinde çok iyi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…