Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

kaderim35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
6.064
2.771
42
Bu tüp bebek merkezi ve Prof Yücel bey ile ilgili bilgisi olan tedavi gören arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen?doktorumun önerisiyle izmir den istanbula geldim.eskiden çok iyi şeylerde çok kötü şeylerde yazanlar olmuş..yeni bir forum la güncel bilgiler gerekli.bana yardımcı olursanız sevinirim..

Ben geçen ay ilk defa bu merkeze gittim Dr.Yücel Bey'e muayene oldum. Benden hsg istedi onu çektirdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Adet olmamla birlikte ilk olarak aşılama deneyeceğiz. Çok ilgili ve güzel bir merkez daha önce burada tedavi görüp bebeklerine kavuşan çok tanıdığım oldu ve benimde tercihim bu merkez oldu emin ellerde olmak güven verici.

canım ben de geçen ay ilk defa yücel beye gittim..izmir deki doktorum kendisi yücel beyi tavsiye etti apar topar istanbula gittik..benden de hsg istedi..şimdi adetliyim geçen ay kürtaj oldum çünkü gebe kalıyorum ama bebek gelişmiyor dağılıyo kesenin içinde..2011 de aşılama ile çoğul gebelik olmuştu gebelik koleastazı geçirdim 6 aylık erken doğum gerçekleşti biri doğumda diğeri 1 gün küvez de yaşadı..sonra iki kez kendiliğimden hamile kaldım..ama gelişmedi bebekler..tüp bebek deneyelim dedik genetik inceleme olsun istedim o yüzden doktorum yücel beyi tavsiye etti..adetim bitince hsg çekilcem izmir de bir kaç gün içinde..sonra tekrar yücel beyi ziyaret edeceğiz..umarım seninde gönlüne göre olur bir an evvel bebeğine kavuşursun sağlıkla..

Canım çok büyük geçmiş olsun, çok zor günler geçirmişsin. Yücel Bey her konuda çok bilgili ve tecrübeli bir doktor umarım tüm sorunların biter ve bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alman nasip olur.

Teşekkür ederim..inşallah yücel bey bizi bebeklerimizle buluşturur..istanbul izmir arası mekik dokuyacağız ama bebeğime kavuşacak olduktan sonra her şey vız gelir..muayenesi baya kalabalıktı o gün ben gittiğimdede..çok forumlarda ismi geçen biri olmadığı için tekrar araştırmak istedimm..yada herkes kafasına göre bakmadan bir forum açıyor..ben baktığımda çok eski forumlar vardı..geçenlerde bir kaç kişinin daha açtığını gördüm..sen daha önce başka tedavi gördün mü??

Evet bende gittiğimde baya kalabalıktı benim yakın çevremden bu merkeze gidip bebeklerine kavuşan tanıdıklarım var, hatta bir tanesi olumsuz 7 aşılama ve 4 tüp bebekten sonra Yücel Beye gidiyor ve yapılan ilk tüp bebeği tutuyor şuan 2 yaşında bir kızı var. Ben tavsiye üzerine gitmeye karar verdim. Topiklerde dediğin gibi daha eski yorumlar var. Ben 4 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bazı aylar ilaca rağmen yumurta gelişimi hiç olmadı buda beni korkuttu ama yumurta rezervi testi yapıldı amh testi yani değer 4 çıktı yani yumurta rezervleri iyi. Yücel Beyde doğurganlığımın yüksek olduğunu söyledi eşimin testini tekrarladı çok şükür ondada bir sorun görmediği için aşılama denemeye karar verdi. Çok fazla stres yapıyorum belki onunda etkisi çok birde yaşım 33 o yüzdende acele ediyorum

benim de ilk aşılamadan önce klomen tedavim olmuştu hiç gelişmemişti..sonra gonal f iğneye geçmiştik ve çok şükür ilk aşılamada tutmuştu...içini ferah tut..benim karaciğer enzimlerim çok yükseldiği için erken doğum gerçekleşti..yoksa şimdiye 3 yaşını doldurmuş olcaktı çocuklarım..kendi doktorumda tekrar aşılama dedi..ama çoğul gebelik ve benim vücudum kaldırmadığı için tüp bebek ve genetik inceleme olsun istedim..çünkü aşılama olduğunda 6 kese tutmuştu..biri boş çıktı..diğerinin kalbi durdu..4 tane kaldı..2tanesinide doktorum sonlandırdı mecbur..aşılama olduğu zaman ilişki ye girilmiycek miş biz de girmiştik belki o iki tane gene normal yolla olduğu için gene yok oldu..bilmiyorumki??

Sende gönlünü ferah tut canım, yaşadıkların çok zor şeyler tahmin edebiliyorum ama vardır Rabbimin bir bildiği kolay hamile kalabiliyorsun o avantajın var bu sefer güzel bir takiple inşallah devamı da güzel olur. Genetik testi çok önemli muhakkak yaptır zaten Yücel Bey ister. Doğru bir tedavi yöntemi çok önemli Yücel beyde bu konuda profesör bir doktor. Yaş kaç canım senin ?

32,5 tan 33 canım..aşağıya yuvarlamaya gerek yok:)

32,5 tan 33 canım..aşağıya yuvarlamaya gerek yok:)
Yaşlarımız ayni canım ben biraz geç evlendim 3 sene olucak ilk 2 yıl maddi sorunlardan istemedik son 1 yıldırda çok yoğun şekilde istiyoruz Hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek .

Yaşlarımız ayni canım ben biraz geç evlendim 3 sene olucak ilk 2 yıl maddi sorunlardan istemedik son 1 yıldırda çok yoğun şekilde istiyoruz Hayırlısı bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek .
Ben de 26 yaşındaydım.bekleyelim biraz dedik..bu yaşımıza kadar geldik anlamadım valla..

Sen istanbul da mi yaşıyorsun canım.tedavin nasıl şu anda var mi gelişme ben iğnelere başladım bakalım

Kızlar bende pazartesi itibari ile Yücel Beye tedaviye başladım 6 hafta önce ameliyatımı gerçekleştirdi. Gerçekten işinin ehli ve Türkiyede tek doktor. Kendisine güvenim sonsuz.Merkez güzel ve kaliteli.Çalışanlar ve hemşireler herkes çok ilgili. Bugün 3. iğnemi vuracağım. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi buraya yazarız.

Sen istanbul da mi yaşıyorsun canım.tedavin nasıl şu anda var mi gelişme ben iğnelere başladım bakalım
Evet canım istanbulda yaşıyorum 2 aydır Yücel Bey'e gidiyorum aşılama deneyecektik ama kistimden dolayı erteliyoruz. Şuan doğum kontrol ilacı ile kisti yok edip arkasından aşılama deneyeceğiz.

Çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun, sorun neydi? Bende Yücel Beyden çok memnunum tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok başarılı bir doktor. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Aaa canım bende bugün 3.ignemi vurulcam..

Evet canım istanbulda yaşıyorum 2 aydır Yücel Bey'e gidiyorum aşılama deneyecektik ama kistimden dolayı erteliyoruz. Şuan doğum kontrol ilacı ile kisti yok edip arkasından aşılama deneyeceğiz.
Hadi bakalım inşallah kistlerin yok olur..soğan kuru bu deneseydin keşke bir çok kişiye faydası olmuş

Hadi bakalım inşallah kistlerin yok olur..soğan kuru bu deneseydin keşke bir çok kişiye faydası olmuş

Çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun, sorun neydi? Bende Yücel Beyden çok memnunum tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok başarılı bir doktor. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Canım ben 2 sene önce başka bir ameliyat geçirdim. İleri derecede endometriozis tüplerde sıvı birikmesi ve birbiri ile iç içe geçmiş çikolata kistler vardı ameliyat çok başarılı geçmediği için durum hızla tekrarladı ve ben de yücel beyi buldum kendisi çok başarılı bir ameliyat yaptı. Tüplerimi bağladı yapışıklıklatı giderdi ve kistlerimi temizledi yani tüp bebek için risk faktörlerini ortadan kaldırdı.şimdi çok şükür tedaviye başladık. Sen tedaviye başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…