Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Ben de tekrarlayan düşükler sebebiyle kendim histereskopi istedim Yücel beyden ama o gerek yok senin rahim filminde sorun yok dedi ve yapmadı. Herkesin beklentisi farklı tabi memnuniyet derecesi de farklıdır ama gereksiz histereskopi yapmayacağından ben kendi adıma eminim. Herkesin yaşadığı farklı tabi. İnşallah bundan sonrası güzel olur herkes için

Ben de gittim erbil yağmura yucel bey için uçana kaçana ameliyat yapıyor dedi Aman ben hiç öyle düşünmüyorum . Ameliyattan sonra cd sini veriyor eğer gereksiz yapildigini dusunuyorlarsa incelesinler. Doktorun net olmasını seviyorum öyle gereksiz konuşmaları sevmediğim için yucel beyi seviyorum sanırım . Tam bana göre bir doktor . :)

Aynen öyle, cd veriliyor zaten. Son denemede de düşük yapınca artık histereskopi yapalım bakalım ne var ne yok dedi. Ben de çok konuşunca uzaklaşıyorum doktordan:) Yücel beyden çok memnunum:)

Valla ben de bi donem erbilin hastasiydim.
Kendi disinda tum dr lari kotulemeyi seviyor anladigim kadariyla. Ki ve ben histereskopi oldum ve ameliyatta da daha iyi anlasildi ki olmam gerekiyormus

Canim erbilin hastasiydim ben de ondan hic ama hic memnun kalmadim hani ahim var dedigim dr lardan kendisi. Bana da dedi histereskopi gereksiz diye ama gerekliydi.

Seninle histereskopi oncesi dr seciminde konusmustuk. Gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah.
Unuttum kumralada sen de t sekil rahimden mi ameliyat olmustun.
Ben de ameliyat sonrasi tup bebek tedavisine gun sayiyorum

Seninle histereskopi oncesi dr seciminde konusmustuk. Gebeligin hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah.
Unuttum kumralada sen de t sekil rahimden mi ameliyat olmustun.
Ben de ameliyat sonrasi tup bebek tedavisine gun sayiyorum
Canim ben laparoskopi oldum çikolata kistinden dolayı . Teşekkür ederim canım benim .Rabbim en yakın zamanda sana da kısmet etsin inşallah

Canim erbilin hastasiydim ben de ondan hic ama hic memnun kalmadim hani ahim var dedigim dr lardan kendisi. Bana da dedi histereskopi gereksiz diye ama gerekliydi.
Neden memnun kalmadın canım ne sorun yaşadın merak ettim. Birde şunu belirtiyim yücel bey iyi bir dok olabilir ama ben sevmedim ayrıca çok para göz.bir sorun olduğunda hemşire ulaşamıyorsun iletişim yok.birde daha öncede dediğim gibi ben rahim filmini görüşmeye gittiğim doktorlardan gösterdim sorun yoksun ama yücel bey bu sorunu gördü nedense.ve histeroskopi sonrası hiç ara vermeden bana tüp bebek yaptı.

Ilk sorunun cevabini vereyim;
Ben ilk denememi Cerrahpasa da bir prof ta yaptim. Ozel muayenehanesine gittim ve laboratuar, yum. toplama vs islemlerinde Bahceci kullanildi.
Sonucum negatifti adam rahminde darlik var histereskopi oneriyorum dedi ben de bazi sebeplerden dolahi o dr dan ayrildim.
Madem donmuslarim bahcecide oradan bir dr la devam edeyim dedim. Erbil Yagmur u sectik maalesef.
Her zaman ki emin tavriyla histereskopi gereksiz ben prof diilim ama hepsini cebimden cikaririm cikaririm gibi bilindik laflarini etti.
7 tane dondurulmus embriyom vardi. Dedigine gore hepsi tas gibiydi.
Neyse bunlara genetik test yapilacak dedi el mecbur yaptirdik. Herbiri 350$ dan.
3 u zaten cozdurunce bozuldu(sozde tas olan embriyolar, neyse kalitesi onu soylesin). Digerlerinin sonuclari geldi vs.
Bir de era testi onerdi ki anladigim kadariyla dogru duzgun hicbir merkez bilimselligine inanmiyor. Ha bu test te 3000$ bu arada.
Neyse ben transfer zamani bekliyorum vs uyku duzenim bozuldu biraz stresliyim.
Aradim dedim ki kendimi stresli hissediyorum ama gebelikte dusunuyorum biliyosunuz bana onerebilecehiniz ilac var mi. Ben bekliyotum ki sedatif etkisi olan bitkisel biseyler verecek.
Bana efexor diye bi ilac verdi. Allahtan evhamliyim arastirdim eski dr umu aradim ki saglam insani bile kotu etkileyen agir bi antidepresan. C grubu bi ilac yani fetus uzerine ne etkisi olabilecegi tamamen muallak. Ha bu arada ilaci verirken bir de birisinin telini verdi. Arkadasiymis, kadin psikolojisinden cok iyi anlarmis mutlaka aramaliymisim.
Aradim "ruhlarin da gelisime ihtiyaci vardir" diyen bir psikologtan bozma yasam kocu. Iste 10 seans geliceksiniz seansi 500 tl. Zayen bu efexor ilac ve seansi 500 luk cakma psikologdan sonra direk vazgectim cok ta kizdim.
Yani alti ustu uykum bozuk sen bana agir antidepresan dayiyosun, bir de ben nasiplendim biraz da benim arkadas nasiplensin diye cakma psikologa yonlendiriyoraun. Ha bu arada papatya cayiyla cozdum olayi. Psikiyatri proflari bile 500 almiyor ki sen benim psikolojimi bilmeden nasil agir fetus uzerinde etkisi bilinmeyen ilac verirsin bana.

Varan2
Ondan ayrilma karari verince memorial semra kahramana gittim.
Erbil benim donmus embriyolarimi cozdu, parca aldi, tekrar dondurdu vs. Bunlari anlattim kadina.
Kadin bana yani ben dunya genetik tani merkezi baskaniyim ve ben sunu diyorum ki sizin embriyolariniza tamamen bosu bosuna genetik test yapilmis ve dondur cozdur parca al tekrar dondur derken tutunma yuzdeleri de dusurulmus dedi.
Yani adam bi de benim donmus embriyolarimi cop yapti.
Ben sinirli olmayayim da kim olsun simdi?

Yucel hoca hakkinda ki duauncem de su.
Bi kez gorusme yaptim sadece on goruame parasi aldilar ve muayene parasi almadialr ki yarim saatten fazla dinlemistir bizi. Paragoz olsa ultrasonu sok cikar muayene ucreti alirdi diye dusunduk esimle.
Bana histereskopi icin erken dedi yine paragoz olsa oyle demezdi diyorum ama her insan kendi gozlemini bilir sonucta.

Bu arada ben memorial da hisyereskopi ardindan hemen tup bebek yaptiracaktim ama onde gelen yum.lar oldugu icin uaptiramadim. Yani komplex bi histereskopi degilse hemen ardindan gelen ay tercih ediliyor. Bunu memorial da da bu sekilde yaptilar ki memoriala gercekten guveniyorum su ana kadar.

Tedaviyr gun sayiyorum. Olay negatif almak degil eger memorial da negatif alsam da yine devam edecegim bana guvensizlik vermedikleri muddetce. Sonucta merkezlerin ve dr larin sadece vesile oldugunu biliyorum.

Bu arada erbil de embriyo basina 300$ vererek embriyolarimdan oldum parayla.
Onun dedigini yapsam daha kanitlanmamis 3000$ lik era testi ve seansi 500 den on seansta 5000 olmak uzere arkadasina hibe edecehim bir meblag vardi.

Evet bu arada bruksel diger yerlere gore daha pahali ama bu bi fiyat politikasi gibi geldi bana hastadan ne koparsak kardir politikasi degil.
Kisaca Allah herkesi iyi dr larla karsilastirsin diyor ve cebimden bes kurus fazla cikaran varsa bu surecte kotu niyetiyle haram zikkim olsun Allahim baska bi yerinden cikarsin diyorum

Kusurabakmayin uzuuun ve karisik yazdim zannediyorum

Selam canim..benim tedavim izmirden istanbula oldu..yumurta takibim izmirde yapıldı burdan tahlil ve ultrason sonuclarini faksladik gun icinde bruksel bize donus yapti hatta yucel hoca kendisi aradi su ilaci kullanacaksin su gun sunu yapacaksın diye..orda kimseye ulasamamazlik olmadi bana..hatta tup bebegim tutundu kanamam burdaki doktorlara guvenmedim brukseli arayip not biraktim dosyayı cikartip doktorlar beni bizzat aradı..histereskopi sonrasi bana da hemen ertesi ay adetle tedaviye baslandi ki rahimde az bir cokme varmis o zamana kadar bana kimse soylemedi bana..mutlaka serklaj önerdi her telefon da serklaji unutma diye yuz defa tembih edildi..yucel hoca da esimle benim en cok hosuma sen konusurken surekli not almasi renkli kalemler le birseyler cizmesi cok hosumuza gitti..bu zamana kadar hic bir doktorda boyle birsey gormedik izmirde de bir cok doktora gitmis olmama rahmen..ben cok memnun kaldim..ins herkes te yucel hoca ile pozitifi gorur..istanbuldaki fiyatlari bilmiyorum ama izmirde de ozel tup bebek merkezlerinde fiyatlar hemen hemen ayni..hatta bir arkadaşıma rahimi kalinlasmiyor diye cift opu yapildi kiza nerdeyse 20 bine mal oldu sonuc negatif..simdi kendiliginden hamile kaldi..burdaki arkadaslarima siddetle hep bruksel dedim..asil izmirde acayip insanlari sömürüyorlar kandırıyorlar..her sey yarim yamalak yapilip aaa tutmadi hadi bunuda yapalim diyorlar..ama bruksel de hersey en bastan yapildi ben de..genetik kan testleri istanbulda 2500 civari tutuyordu bana dedilerki niye bosuna 2500 vereceksin..tahlilleri yazdi doktor yucel bey..izmirde üniversite yada arastirma hastanesinde genetik bolumunde yaptirabilirsin bedavaya sigortanla dediler..bizde izmirde arastirma hastanesinde bedavaya karyotip taramayi kan pihtilasma testlerini yaptirdik..umarim kimse aramaz rabbim kimseye aratmasin evlat..herkesi hayırlı yerlerle dogru doktorlarla karsilastirsin..

Yaşadıkların üzücü şeyler tabikide ama bende bürükselde buna benzer şeyleri yaşadım.histeroskopi den sonra bana balon işlemi yaptı canım çok yanınca beni azarlardı ve bana böyle yaparsan sana bakmam diye bir cümle kurdu aslında o anda biterecektim tedaviyi.ve tedavi olumsuz olunca beni hemşire aradı genetik test istedi kurduğu cümle aynen şu "başka yerde bu test 1 ayda çıkıyor bizde 3 haftada"Meğer devlet hastaneleri yapıyormuş orda yaptırdım bende gitmedim daha oraya güvenimi sarsılan. Hemşire bana iğneleri gösterdi ve o anda vurdu hep aynı saatte yapacaksın dedi reçeteye iğnelerin saatini yanlış yazmış.ERBİL beye gelince ben gittim ön görüşmeye samimi geldi bana.umarım herkes emeğinin meyvesini alır daha fazla yıpranmadan.

Insallah sen memnun kalirsin.
Bu dr mevzularinda herkes basina geleni biliyor.
Insallah en kisa zamanda da hepimiz guzel haberler aliriz

kızlar son durumla nedir?
bende görüşme yapıcam yücel beyle bakalım nasıl biri?
önerileriniz olumlu olumsuz önemli iletebilirseniz sevinirim..
acıbadem Bülent traş
memorial semra kahraman
bahçeci aylin çil görüşmeye gittim ve artık karar vermek istiyorum : (

Bence kisilerin iletisimlerine odaklanma. Bruksel tup bebek merkezi isini layigiyla yapar hic kusku yok. Ben olumsuz hicbir yorum yapamam olumlu yorumlarim derya deniz. Zaten herhangi bir hastaneyi onermiyorum. Sadece tup bebek merkezi denemelisin. Defalarca deneyip basaramayan bircok insanu bebek sahibiyapiyorlar. Cok sukur bizimki 5 aylik. Hic pisman olmazsin. Yucel Karaman ve Husamettin Uslu muthis ikili.. iyi ki varlar

Ben de amerikan bahceci bruksel ve ozel bazi doktorlarla gorustum
İcime sinen su anda bahceci oldu ben ona gidicem
Aradigim samimiyeti ve dogru cevaplari orda aldim
40 yasindayim bahcecicen once sordugum doktorlar yumurtami dondurmayi onerdi sonrasi icin..
Bahceci benim yaşimda dondurma isleminin verimli olmadigini ve yapilmayacagini soyledi
Gercekten de herkes yasadigi tecrubeyle degerlendiriyo
Benim sikayet ettigim doktor ve hastaneden baska birisi ikizleriyle cok mutlu ayrilabiliyo
Sonucta cok alternatif yok
Bunlardan birine gidilecek
Doktor ön yuzu
Embriyolog ve labratuar isin en onemli kismi
Onlarda surekli bi yerden bir yere transfer oluyo
Birinin tavsiyesiyle gittiginde artik orda iyi embriyolog klamadiysa dr iyi olsa da yurumeyebilir bence
Allah herkese istedigini versin

Merhaba yazdiklarinizin cogunu okudum bende brukselde tedaviye baslayacagim galiba arastiriyorumeylulun basinda brukseldeyim memnunsunuz galiba siz ikinci bebeginiz e mi hamilesiniz saglikla kucaginiza alin insallah
Teşekkür ederim canım doğal hamile kaldım 2.de..ins sende en kısa zamanda anneligini tadar bebeğini kucağına alırsın..ben Brüksel den Yücel hocadan çok memnun kaldım..ins sende memnun kalırsın

Teşekkür ederim canım doğal hamile kaldım 2.de..ins sende en kısa zamanda anneligini tadar bebeğini kucağına alırsın..ben Brüksel den Yücel hocadan çok memnun kaldım..ins sende memnun kalırsın
Ayy ne guzel bir haber bu saglikla buyut bebisini insallah bende ikoinci yavruma kavusurum. Canim hoca tup bebek derse neleri konusmam lazim inan hic fikrim yok yani tutunma ignesi falan okudum acaba o ne bide ilk kizimda coraspirin kullanmistim onuda soylicem hocaya insallah hersey yolunda gider

Kanda pıhtılaşma mi var sende canım..onu mutlaka söyle bence de daha detaylı tahliller isteyebilir elinde varsa genetik pıhtılaşma tahlili filan mutlaka götür görsün eksik olan birşey olursa ister zaten mutlaka..tutunma iğnesi de neymiş ben bilmiyorum öyle birşey progesteron iğnesi veriliyor oda kanaman filan olursa bebek tutugunda.. transferden sonra ben her gün 1ince dilim ananas ve 1avuc kabak çekirdeği yedim alternatif tıpLada ilgilendim..bence onlarida araştır derim ben..ananas kan sulandırıyor..zaten hoca coraspin ve iğne veriyor başka bir arkadaşımda pıhtılaşma olmadığı halde onada vermişti bildiğim kadarıyla..ananasi abartma kanamaya neden oluyor ben de oldu çünkü bende sonradan öğrendim çok hoşuma gitmişti çok yemistim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…