Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Transferden once rahim kalinligima bakilmadi bile apar topar oldu sanki o kadar ilac ictim sistim iyice ofke aci kaybetmislik hissi hersey karisti kafamda. Ben simdi ne zaman adet olcam. Bir daha ancak aylar aylar sonra gidebiliriz..oda ben o gucu bulabilirsem. Ayni merkezde devam etmelimiyim onu bile bilmiyorum

Rahim filminde cikmamismiydi o egrilik ? Ben rahim filmi cekildim birsey olsa orda cikmaz miydi birde ucreti ne histeroskopinin ?

Canım benim ne şanslısın ki bir evladın varmış Allah bağışlasın. Ama dediğim gibi illa olacak diye birşey yok malesef herşey yolunda gitsede olmayabiliyor. Benimde doğal yollarla hamileliğim olmuştu 12. Haftada kalbi durdu bi daha hamile kalamadım bir sene oldu bizde beklememek için tüp bebeğe başladık. Evet biz genetik tarama için kan verdik eşimle aynı zamanda da kan pıhtilasmasina bakılıyor. Haftaya çıkacak sonuçlar. Ağla dök içini ama Allah büyük sıkma canını. Olur yine inşallah. İl dışından gelmiştin dimi sen onun için git gel zor diyorsun sanırım. Ben doktordan ve merkezden memnun olduğum için devam ediyorum canım. Biraz kendine gel ve merkezle konuş bakalım ne diyecekler sana nasıl bir yol cizecekler ona göre karar verirsin. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Rahim filminde görünmüyordu canım. 3.700 tl histereskopi fiyatı. 2.200 tl de kapsamlı genetik tarama testlerine verdik
Suan hic sakin degilim belkide ondan berbat hissediyorum embriyolar cok cok kaliteli demislerdi a + demislerdi neden olmadi en cok onu merak ediyorum. Binlerce sukur kizim var. Allah herkese versin ama hic dusugum yok evlendigim ay hamile kaldim 16 ayda ne degisti ki bilmiyorum

Evet canım haklısın şuan yapman gereken biraz dinlenip toparlanıp kendine gelmen sonra ne yapacağına karar verirsin. Benimde embriyolar çok kaliteliydi olmayınca olmuyor işte histereskopiyle bakalım belki rahim için de problem vardır ondan tutmamistir diye çok şükür ciddi bişey çıkmadı. Genetiğe bakalım belki genlerde bi sıkıntı vardır yada kan pihtilasmasi vardır belki dendi ona da baktiriyoruz. İnşallah onlarda temiz çıkar. Başka bişey istemediler en azından direk transfer yapalım ikinci deneyelim demediler araştırıyorlar hayırlısı bakalım

Biz cok uzaktan gelmistik tekrar gidecek ne vaktimiz var ne gucumuz. Oyle zordu ki zaten once gorumcemde kaldik ordan polisevine gectik orda burda kaldik birde 16 aylik bebekle o yollar bitmedi.. zaten iznim falanda yok ise baslicam 20 gun sonra

Histeroskopi peki aneztezi ile mi oldu agrin var mi ?

Biz cok uzaktan gelmistik tekrar gidecek ne vaktimiz var ne gucumuz. Oyle zordu ki zaten once gorumcemde kaldik ordan polisevine gectik orda burda kaldik birde 16 aylik bebekle o yollar bitmedi.. zaten iznim falanda yok ise baslicam 20 gun sonra
Anlıyorum canım gerçekten zor haklısın. Histereskopi anestezili oluyor 20 dk sürdü bütün işlem ayılmam falan. Ağrım olmadı hafif kanama var sadece birazda adet sancısı gibi sızı var. Zor bi işlem değildi

Aradilar az once husamettin beyle gorustuk carsamba gunu tekrar goruscez kendi aramizda dedi yine aricaklarmis dondurulmuslarla ne yapacagimiza karar verceklermis bende dedimki embriyo koymadan once ne gerekiyorsa test yapmak istiyorum tekrar bir negatif sonucu cok zor kaldiririm. Mahfoldum aglamaktan. Rahme cizik attiktan ne kadar sure sonra embriyo transferi oluyor acaba biliyormusun ? Birde co kultur diye birsey varmis ondan bahsettilermi sana ?

Canım kendi aralarında toplantı yapıyorlar hastalar hakkında öyle karar veriyorlar banada aynı şekilde karar verildi her hasta farklı biliyorsun bana sadece histereskopi ve genetik test istediler. Co cultur duydum ama bana bahsetmediler hiç.

Genetik test embriyolara değil bize yapıldı kan verdik eşimle KARYOTIP ANALIZI diye yazmışlar kağıda. Sırt karyotipe 750 tl dediler. Bi de kan pihtilasmasi için falan ACA IGM
ACA IGG
LUPUS ANTIKOAGULAN AB
FAKTOR V LEIDEN MUTASYON
ANTITROMBIN III DUZEYİ
PROTEIN C AKTIVITESI
PROTEIN S AKTIVITESI
FI G 20210A PROTOMBIN POLİFİRMİZMİ
PAI MUTASYON ANALIZI (5g/4g)

Yukarıda yaZdığım testleri de istediler hepsi 2.200 tl tuttu 9 tüp kan benden 1 tüp eşimden aldılar 15 gün sonra çıkar dediler. Devlet hastanesinde de yapılıyormuş 1-2 ay süreyle çıkıyor sonuçlar dediler isterseniz dışarda yaptırabilirsiniz dediler. Biz beklemek istemedik yaptırdık merkezde.

K kokulucilek123 canım güçlü ol nolursun..çok şükür ki bir kızın var nolursun kendini etrafı sorgulama neden nicinleri bırak yoksa kendin telef olursun..bazı şeyler hayır kısmet..bak ben 8 sene bekledim erken doğum yaptım 6 aylık kuzularimi toprağa verdim..kaç kez gelişmedi kürtaj oldum..şimdi diyorum ki genede çok şükur kızıma kavuştum dünyanın en güzel kızı tabiki benim için olmazdı o zaman bu kızıma kavusamazdim..herşey hayır kısmet hep hamile kalmadan çok dua ettim kendim için hayırlı değilse tutmasin yarım kalacak ise hamilelik hiç tutmasin dedim...nolursun üzme kendini..kuzuna bak ona kokla ona sarıl bol bol..şükret hayırlı olan zamanı dile..çok üzüldüm Allah sana eşine güç sağlık versin inşallah..

Allah saglikli omurler versin canim benim suan psikolojim hic iyi degil kendimi esimi ailemi sucluyorum bugun brukselden aradilar toplanti yapmislar hic bir sey yapmadan ikinci embriyoyu koymak istiyorlarmis. Cok sasirdim bir problem var ama hic ustune gitmiyorlar ikinci negatifi kaldiracak durumda hic degilim histereskopi cizik atma intrlipid serum gebelik asisi hepsini sordum hic birine gerek yok dedi..herseyin hayirlisi tabiki ama icim icime de sigmiyor neden sorusu hep aklimda Allah icimi biliyor isyan degil benimki sadece aklimim yettigi kadar sorguluyorum..

TÜP BEBEK MERKEZİ İLE TANIŞMAM MAYIS AYINDA BAŞLADI...
YUMURTALARIM TOPLANDI 18 YUMURTANIN 13 TANESİ DÖLLENDİ.
SADECE 4 YUMURTAM BLAST OLDU VE DONDURULDU. BEN OHSS OLDUM SONRASINDA. VE 2 AY SONRA İLK TRANSFERİMİ OLDUM. DOKTORLAR ŞANSIMIN YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. AMA SONUÇ NEGATİF OLDU TEMMUZ AYINDA. SONRA 2 AY ARA VERDİK VE 2 EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ. ÇOK UMUT VERDİLER GEBELİK BEKLİYORUZ DEDİLER. DÜN TEST YAPTIM KOCAMAN BİR SIFIR. BUGÜN ARAŞTIRDIM VE BEN RAHİM FİLMİ ÇEKİLMEDEN TÜP BEBEĞE BAŞLANILMAYACAĞINI ÖĞRENDİM. NE YAZIKKİ BANA RAHİM FİLMİ ÇEKİLMEDİ.... HAYIRLISI OLSUN ARAŞTIRACAĞIZ HKNIZDA TOPLANTI YAPIP DÖNECEĞİZ DEDİLER. NE ARAYAN VAAR NE SORAN.... DÜNDEN BERİ DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI..
HEM MADDİ HEM MANEVİ OLARAK ÇOK YIPRANDIĞIMIZ BU SÜREÇTEN ELİMİZDE KOSKOCAMAN BİR SIFIR İLE ÇIKTIK.... GİDEN UMUTLARIMA MI YANAYIM.... HAYALLERİME Mİ YANAYIM.... BU YOLDA HARCADIĞIM 14BİNLİRAMAMI.... UMUTTA PARAYLA SATILIR OLDU. BEN TİCARİ BİR MAL DEĞİLİM.. BEN HASTAYIM... VE ÇOK ÜZGÜNÜM

Merhaba,brüksel tüp bebek merkezını kesınlıkle tavsıye etmıyorum ıkı kez deneme yapıldı ıkısıde negatıf,orayı tıcarethane olarak goruyor hepsı cokta ılgısızler,benım tavsıye edecegım merkez florya lıv hospıtal medıcalpark,bAnu kumbak aygun cok ılgılı doktor,onun sayesınde kızıma kavusacagım allahın ıznıyle brukselden fıyatlarıda daha uygun

İnşallah bir gören olur yazdığımı ben de Yücel beye gitmeyi istiyordum ćünkü yumurta rezervi azlíğında iyi olduğunu söylediler ama şimdi kafam karıştı gerçek her merkez için olumlu yorumlarda olumsuz yorumlarda var genelde tutanlar olumlu tutmayanlar olumsuz yorum yapıyor aranızda son dönemlerde giden yok mu acaba

Bende Yücel beye gideceğim önümüzdeki ay. Tüp bebek kesinlikle kısmet işi. Olacaksa olur Allahın izniyle. Rabbim nasip edecekse olur benim arkadaşım orada tedavi oldu ilk denemede pozitif oldu şimdi kızı 2 yaşında.

tup bebek merkezi arayisi icersindeyiz. Acibadem maslak bulent tiras la gorustukten sonra , Bruksel Tup bebek merkezine gorusmeye gittik. ikisini de begenmedim icime sinmedi. birinci yer tamamen mahser alani gibi. Bulent Bey ile gorusme bitince , bir hemsireyle ayrintili bilgi vermesi icin gorusturulduk. rutinimizde yok deyip trombofili paneli istemeden , her gelene ilk 3 ay kan sulandirici yaptiklarini hemsireden ogrendim. stresin en az olmasi gereken zamanlarda, benim psikolojim oyle bir yeri kaldiramaz, sekreterinden hemsiresine herkes bir havalarda, sanirsiniz ki can bagasliyorlar.. Bruksel Tupbebek Merkezin'de, Yucel Bey ile gorustum. insan olarak mutevazi iyi biri. ancak izlenecek protokol icime sinmedi. Bulent Beyin protokolunden farkli bir yol izliyor. Ayrica esimin degerlerini bile sormadan bodoslama gel yapalim havasi hosuma gitmedi. 6-7 kere yapanlar var diyerek dusunmek cok sacm, cok cahilce. Ilk seferde olmasi icin iyi bir yer aramak sorusturmak cok mu kotu birsey. Her hastayi para olarak gorup, defalarca kez sonucu bilerek hayal kirikligina ugratmak cok kotu birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…