- Konu Sahibi kardelenes
-
RoJ€k-t€;3986758 .!.:kızlar ben bi konu açmıştım, bana burdan devam etmemi söylediler, ama yazılanlardan pek aradığımı bulamadım.. tekrar sorıyım size..
güneşsiz doğal yollarla bronzlaşmak istiyorum ama otobronzanlarla falan değil.. daha önce kullandım ama en ufak bi nemde kıyafetlerimde izler oluştu ve suya girdğim anda da kir gibi bişeyler döküldü resmen..
yani yağ karışımları otlar falan o tür bişeyler arıyorum aslında.. bu konuda bişeyler bilen uygulayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
ben bu sitede bir yerde okudum fakat tekrar geldiğim sıra bulamadım fakat okuduğum gün içerisinde hemen uygulamıştım.bi havucun suyunu sıktım vede o suyun içine ondan birazcıcık az demlenmiş çay koydum.çayda teni direkt olarak turuncu göstermesine engel oluyo.yıkanmayla evet gidiyo.yani bahsettiğin gibi dökülmüyo ama çok geç bi zamanda vücuttan çıkmış oluyor.bu aralar kış, haliyle ellerime yüzüme boynuma vs uyguladım gayet güzel durdu çok memnun kaldım üstelik ben baya beyaz tenliyimdir ama çok tatlı bir bronzluk kazandırıyo.dene bence hemde sudan ucuz bir maliyetle yani.inşallah hoşuna gider.:Saruboceq:buyrunnnnnnnnn
kizlar piyasada bir cok ürün var bildiginiz gibi...ama size tavsiyem elmayi püre haline getirip maske seklinde yüzünüze sürün,15 dk sonra ilik suyla yikayin...bunu düzenli sekilde yaptiginizda belirgin bir sekilde bronzluk sagliyor..bikac yil önce duymus ve denemistim,faydasini gördüm..ama ben beyaz tenli olmayi tercih ettigim icin artik yapmiyorum...dogal yöntemlerde denemek istiyorsaniz fikir olur dedim a.s.
rica ederim canim,insallah faydasini görürsünüz sizde..elma sonucta cilde zararindan cok yarari dokunan bir meyve..yerimsenibenCucu bak bu mantıklı gibi geldi.Hani meyveler soyulduktan sonra ya da fazla beklediyse kararıyor ya o hesap.Doğrudur dediğin gibi.Teşekkürler paylaşım için...a.s.
kizlar piyasada bir cok ürün var bildiginiz gibi...ama size tavsiyem elmayi püre haline getirip maske seklinde yüzünüze sürün,15 dk sonra ilik suyla yikayin...bunu düzenli sekilde yaptiginizda belirgin bir sekilde bronzluk sagliyor..bikac yil önce duymus ve denemistim,faydasini gördüm..ama ben beyaz tenli olmayi tercih ettigim icin artik yapmiyorum...dogal yöntemlerde denemek istiyorsaniz fikir olur dedim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?