Güneş Kremleri Bronzluk İçin Önerileriniz Var mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma
ya bronzlaştırı kremler warmış aranızda kullanan falana varmı nsl etki ediyo kullanan arkadaşlar bilgi werebilirmi :) şimdiden teşekkürler

bnde şey duymuştum bu normal bildiğimiz vazalin varya onu sürüp güneşlenince de bronzlaştırıyormuş ama denemedim sadece duydum..eğer bilipte deneyen varsa söyleyebilrmi? :)

evet kimse cvp vermedi :) saolun. bn denedim pekte etkili deil yani bronzluk oldu ama kakao yağı kdr etkili deil

Kakao yağı bronzlaştırıyor ama ne yazık ki güneşin zararlı etkilerine ve kanser yapıcı ultraviyole ışınlarına karşı koruyamıyor...

canım korumafaktörlü kremlaerden başka hiçbirsey korumuyor cildi suna dumankayanın verdikleride güneşten korumuıyor.benim ablam dr arkadası dermatolog koruma faktörlü krem dışında hiçbirsey korumuyor diyor.

ben garnier ambre solaire gunes kremini kullandim hic yakmadi sagolsun cok iyi koruo annemler fln hic soyulmadilar ben cok gunese cikmadim o yuzden peynir gibiydim bu tatilde sirf kakao yagi kullanicam ins arap gibi olurum

Güneşsiz bronzlaştırıcılar var ben aldım hatta dove'un bugün..bence iyi bi çözüm en azından denize ilk gün peynir gibi girmekten iyidir...
Bakalım sonuç alınca yazarım daha ilk kez sürdüm çünkü..
Ama bence solaryumdan iyi..cildi yakmaktansa..

ben gecen yaz ve ondan önceki yaz sadece kakao yağı kullandımmmm.simsiyahh oldum :)ha bi de bi ara bebek yağı sürüyordum habire güneşlenirken.ama kızlar bilin bunlar zararlı koruma faktörleri hiç yok olanlarında çok az

canım senin dediğin ürün garnier mi ?
ben bugün garnier ambre solaire nin 30 faktörlük güneş sütünü ve de bronzlaştırıcı yağını aldım..
normalinde de ben hep önce birkaç gün 30 faktörlük sütü uygulayıp güneşleniyorum..daha sonra güneş yağına geçiyorum..hiç yanık manık olmuyor..çok tatlı bir pembelik oluşuyor bronzluğu kendin ayarlayabiliyorsun..bugüne kadar nivea kullandım ama umarım garnierle da aynı sonucu alırım..nivea bulamadığım için garnier aldım

Son düzenleme:

Evet garnier'ninki...güle güle kullan...niveaya bir daha dönmek istemiyeceksin güven bana.

ben de pazar günü denizze gittim. Güneş yağımı sürdüm ve üstüne de kakao yağı sürdüm. Gerçekten bronz olduu. Kakako yağını ilk defa denedim. Gerçekten çok iyiymiş, herkese öneririm :)

peki kalıcılığı için yapabileceğimiz bişeyler var mı acaba ya fisfisfis
ben niveanın 2 faktörlü yağıyla çok güzel yandım öneririm..kakao yağı da kararmak isteyenler için çok iyi.yerimseniben

bende hafta sonu tatile çıkıyorum, güneş kreminin üstüne kakao yağını sürücem, sonucunu sizlere bildiririm. kullanan arkadaşlara sorum olacak, 1 haftalık atil için kaç şişe almam lazım ve de bu bronzluk ne kadar süre kalıcı oluyo. yanıtlarsanız sevinirim....a.s.

selam kızlar!
yaa ben bu bahsettiğiniz kremi nerde bulabilirim her yerde varmıdır:uhm:
genelde sebamed ve nıvea görüyorumm
beyaz tenliyim ve kolay,kolay bronzlaşmam kaç faktörlük almam lazm
bide beyaz süt gibi dediniz ama sprey şeklinde de olanı var?
bi kaç arkadaş yüksek faktörlü kullanma dedi:uhm:
20-25 faktörlük kullnmak istiyorum sizce uygunmudur??
teşekkürler..!

Son düzenleme:
Ya plajda bazı kızlar görüyorum bronzluk diyemicem renklerine resmen simsiyah oluyorlar hep merak ediyorum ne kullanarak öyle oluyorlar fikri olan var mı? Kakao yağı öyle siyahmı yapıyor acaba. Ben havuç yağ, kaysı yağı falan kullandım bunlar çok tatlı bi bronzluk veriyorlar.

canm o kızları bende görüyorum ama onlar çok uzun süre tatil yapan kişiler
kuzenim bahsettiğin gibi birine sormuş esmer olduğunu söylemiş bide uzun süredir
tatil yapıyormuş ama denize girmeden önce 3-4 seans solarıuma girende var...

kızlar ben o güneşsiz bronzlaştıran kremi kullandım.d..e nin ürünü görmüşünüzdür reklamlarda.çok hoş bir renk veriyor amaterleyince yada su değince çok kötü oluyor.leke leke iğrenç.bide kıyafetleri boyuyor.sürüp denize gitme fikri çok yanlış bence.rezil olursunuz falla benden sölemesi:))))))))))):teytey:

Canım Watsons'ta ßuLaßiLirsin :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…