Güneş Kremleri Bronzluk İçin Önerileriniz Var mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma
arkadaşlar 20 faktörlük aldım.
ama kuzenim bi kaç kre kullanmış ama bronzlaştırmıyor diyoo sürekli kullanınca mı
faydasını görüyoruz acaba tabii takviye olarak kakao yağı ve havuç yağıda kullanıcam.

ya kizlar cok merak etigim bisey var,
bu havuc ve kakao yagini bronzlasmak icin kulaniyorsunuz ama tüylenme yapmiyormu:uhm:

ya kizlar cok merak etigim bisey var,
bu havuc ve kakao yagini bronzlasmak icin kulaniyorsunuz ama tüylenme yapmiyormu:uhm:

ben aksine bir yerde okumustum havuc ve biraz sut maskesi hem bronzlastiriyormus hemde yuzunde tuylenmeyi azaltiyor yani tuyleri azaltiyor
bide bu havuc yagini nerde bulabiliriz?acabe kendimiz yapabilirmiyiz

BronzLaşmak için güneşe ve solaryuma ihtiyac yok avonun bi kremi var bunu bütün vücuduna masaj yaparak düzgünce sürüosun bi kaç gün tekrarLaman yetio zaten ilk sürdüğün zaman etkisni görüyosun kremi sürdükten sonra güneşe çıkmana gerek yok kendisi yapıo ama krem kuruyana kadar üstüne bişey giymiceksin bide 4-5 saat sonra anca bronzlaştıryo fakat en önemlisi düzgün sürmek annem denedi düzgün süremedi benek benek oldu ben sürdüm cok gzel oldu ancak 2-3 güne geçiyo ondan doLayı bunu araLıksız 1 hafta sürünce kaLıcı oLuyo tavsiye ederim aynısının yüz için oLanıda var vücud için olanıda vargamyoncuiremsu

tatil sonrarası bronzluğunuzu korumak istiyosanız gitmeden önce ölü derilerinizden kurtulup güzel bi kese yaptırmanızı tavsiye ederim... ben biotherm 15 faktörlüsünü kullandım son 2 günde aynı markanın yağını kullandım. bide nivea nın güneş sonrası rahatlatıcı bi ürünü var akşam banyodan sonra sürünce rahat bi uyku uyuyabiliyosunuz :) tavsiye ederim

arkadaşlar ben avonun beta karoten içeren bronzlaştırıcı yağını alıyorum yarısını bi şişeye döküyorum şişenin yarısına da kakao yağı susam yağı havuç yağı ve kayısı yağı ekliyorum çağla şikel bronzluğu oluyo valla bütün kış da kalıyo süper..hem cilt besleniyo hem de bronzluk muhteşem tavsiye ederim:lepi:

kızlar aranızda dove summer glow kullanan var mı kalıcı bi bronzluk sağlıyomu merak ediyorum su değince leke leke oluyomuş ne kadar süre suya dokunmicaz anlamadım :KK43::KK43:

kızlar aranızda dove summer glow kullanan var mı kalıcı bi bronzluk sağlıyomu merak ediyorum su değince leke leke oluyomuş ne kadar süre suya dokunmicaz anlamadım :KK43::KK43:

kurumasını beklemen yeterli canım. pek kalıcı olduğu söylenemez. hatta banyoda akabiliyo kolayca. sürekli kullanman lazım. kullandığın süre boyunca da kese falan yapmaman lazım..

dove'un kreminden hiç memnun kalmadım. suyla kolayca çıkıyor kese yapmana gerek bile kalmadan üstelik kurulanırken lekeleri havluyada çıkıyor aynı şekilde terlediğinde de elbiselerin lekeleniyor.
Garnier AMBRE SOLAIRE'ın bronzlaştırıcısı var ve çok güzel leke yapmıyor yıkadığında da iyice keselemezsen çıkmıyor. düzenli kullanımla gayet güzel bir bronzluk sağlıyor.

Bende ramazandan 1 gün önce tatilde olacağım.Yani güneşten bi gün faydalanacağım.Bunun için bende kakao veya havuç yağı kullanmayı düşünüyorum.Acaba hangisi daha etkili? Bi de bu yağları güneş kreminin üzerine sürebileceğimizi okudum bi kaç sayfa önce,bu durumda yine de bronzlaşılabiliyo mu acaba? veya kremsiz kullanırsam haşlanır mıyım acaba? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

arkadaslar bronzlasmak icin karistirilmis yaglarin pek saglikli oldugunu düsünmüyorum en iyisi koruyucu faktörü cok olani sürün biraz gec bronzlasiyorsunuz ama saglikli birde bronzlugun kalici olmasi icin bol bol havuc suyu icin tvsiye ederim.

Bende ramazandan 1 gün önce tatilde olacağım.Yani güneşten bi gün faydalanacağım.Bunun için bende kakao veya havuç yağı kullanmayı düşünüyorum.Acaba hangisi daha etkili? Bi de bu yağları güneş kreminin üzerine sürebileceğimizi okudum bi kaç sayfa önce,bu durumda yine de bronzlaşılabiliyo mu acaba? veya kremsiz kullanırsam haşlanır mıyım acaba? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

valla ben bu yaz hawaiiaın tropic marka 15faktorlu havuc yagı kullandım gayet guzel .
sana tavsıyem eger gunese hıc cıkmamıssan 15faktor ıdeal ama cıktıysan daha dusugunu de kullanabılırsın .. ve koruyucu faktor surup ustune kakao veya havuc surersen de bronzlasabılırsın ( koruyucu faktor cok yuksek olmadıgı surece ) . kremsız kullanmanı da tavsıye etmıyorum ben gecen yaz hafıf bronz oldugum halde 1gun boyunce sadece kakao yagı kullandım ve haslandım benneyaptımki

valla ben bu yaz hawaiiaın tropic marka 15faktorlu havuc yagı kullandım gayet guzel .
sana tavsıyem eger gunese hıc cıkmamıssan 15faktor ıdeal ama cıktıysan daha dusugunu de kullanabılırsın .. ve koruyucu faktor surup ustune kakao veya havuc surersen de bronzlasabılırsın ( koruyucu faktor cok yuksek olmadıgı surece ) . kremsız kullanmanı da tavsıye etmıyorum ben gecen yaz hafıf bronz oldugum halde 1gun boyunce sadece kakao yagı kullandım ve haslandım benneyaptımki

Canım yanıtladığın için teşekkür edeerim:1hug: a.s.Bu yaz ilk kez gidicez ve zaten ramazandan bi gün önce gidicez.Yani sadece 1 gün güneşten faydalanacağım..O zaman önce güneş kremi sürüp üzerine de kakao yağı süreyim.Azcıkta olsa bacaklarım bronzlaşsın istiyorum çünkü çok lekeli:1no2:

evet kimse cvp vermedi :) saolun. bn denedim pekte etkili deil yani bronzluk oldu ama kakao yağı kdr etkili deil

canım mesajına yenı karsılık verıorum ama kesınlıkle cok etkılı vazelın tavsıye ederım, ben son gunum kesfettım keske daha once bılseydım daha da guzel yanardım

ya kızlar 5 ekımde dugunum var ama gunluk hayatta cok kotu yanmısın hanı derler ya amela yanıgı ondan gelınlıkde ıgrenc duruyor ne yapacam ben ya soleryuma gıdemem kapalı alanda durumıyorum :) bırde param yok neyse su sogan suyu be kakao yagını denıyecem

X