Güneş Kremleri Bronzluk İçin Önerileriniz Var mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma
bu arada ben forumda gezindim denk gelmedim yüzünüz için ayrıca bir krem kullanıyomusunuz?? yani koruma faktörü kaç krem kullanıyosunuz
cevap bekliyoruuuummmmmmmmmmmm

pardon baştan alıyorum... Acaba güneşsib bronzlaştırıcı kremi, güneşlenirken kullansam ne olur ki?m

komik olur. adı üstünde ''güneşsiz bronzlaştırıcı'' sürersin gidersin sahile, sonra her denize girişinde rengin atar haydaaa bu kıza noluyo derler :roflol: al bi yüksek koruma faktörlü krem.. satıcıya de, öyle bişey verinki güneşte kızartmadan bronzlaştırsn beni diye.. oldu bittii buyrunnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım kozmetikte çalışıyor bronzlaştırıcı krem akmış yanlış hatırlamyıosam veee koruma faktörlü hemde bronzlaştırıcı biraz pahalı ama simsiyah yapıyomuş diorunnn bende alıp denicem :-)

selamlar.. kolay brozlaşmak için bir kaç yerde bitkisel vitamin takviyesi alanları okudum. hatta bir kaç vitamin ismide buldum. buraya yazmanın doğru olup olmadığını bilmediğim için yazmıyorum. sadece sizlere şunu sormak istedim. böyle bir vitamin takviyesiyle bronzlaşan var mı? kalıcılıkta sağlıyormuş, gerçekten bu takviye işe yarar mı?

arkadaşlar benim sorunum kalıcı bronzlaşmak istiyorum . bronzlaştırıcı krem kullanıp kalıcı bronzluğa ulaşabilirmiyim ? bana hangi bronzlaştırıcı krem önerirsiniz? bide tenim beyaz.

selamlar.. kolay brozlaşmak için bir kaç yerde bitkisel vitamin takviyesi alanları okudum. hatta bir kaç vitamin ismide buldum. buraya yazmanın doğru olup olmadığını bilmediğim için yazmıyorum. sadece sizlere şunu sormak istedim. böyle bir vitamin takviyesiyle bronzlaşan var mı? kalıcılıkta sağlıyormuş, gerçekten bu takviye işe yarar mı?

Vitamin takviyesi değil de... Benim bi arkadaşım bu yaz tatile çıkmadan evvel ve tatildeyken günde 4-5 domates, 2-3 tane de havuç yemiş. Ve inanılmaz güzellikte bir bronzluk elde etti. İnternette araştırdım. Domates (kendisi veya suyu) ve havuç bronzlaşmayı kolaylaştırmakla birlikte dengeli ve güzel bir renk sağlamaktaymış...

Ben çok beyazım. Senelerdir de güneşe çıkmıyorum. Ama bu yaz bronzlaşacağım kafaya koydum!
Dün 30 faktörlü kremle güneşlendim.
Bugün aktardan kakao, kayısı ve ceviz yağı aldım, karıştırdım. Yarın sabah saat 8den 10a kadar bu karışımla güneşleneceğim. Güneş ışınlarının en zararsız olduğu saatlerde yani. Sonrasında 30 faktörlü kremle devam...

hayır canım ben denemedim daha sürüp güneşe çıkabilecek durumda değilim ama Suna Dumankaya çok etkili olduğunu söyledi ben en kısa zamanda yapıcam sen yaparsan sonuçları ilet mutlaka canım

arkdslr bişe sorucm kakou yagı ne hawc yagı alıcm böle aktrlarda satılan sıvı olnlardn mı alcm yoksa wazelın gıbı krm olnlrdAN MI ?olumunekankayizsmile

Cnm kakou yagı ve havus agı cok ıyı glıor bn bıt gunde kpkara olmustum ama tnn byzsa once koruma fktorlu kerm surmelısın tatlın 2 3 gnu yag sur yoksa kızrırsın cann yanar

Geçen hafta tatildeydim istemediğim kadar bronzlaştım bu kadar etkili olacağını tahmin edemedim..45 Faktörlük Sebamed (20de olabilir aslında ama ben gittiğim yerde bulamadım ) ve Kakao Yağı muhteşem ikili önce sebamed sürdüm üzerinede Kakao yağı ve sonuç süper bronzluk ..

ayy canım aynı dert bendede var güneşte domates gibi oluyor suratım biraz daha esmer olsak bence böle bi sorun kalmaz sorun için yardım bekliyorum :KK43:

arkadaşlr ben ondülanın havuçlusundan çok memnunum va da çikolusundan:) anında bronz

ben hem solaryum hem de güneş olayına karşıyım, cilde yaşlanmasında rolü çok büyük bence. bronz ve kırışık olmaktansa, bembeyaz kaymak gibi olmak, pürüzsüz bir cilt yeğ bence:)
fusion beauty nin oto bronzanı çok güzel yalnız. turuncu yapmıyor. ve cildimi çok güzel besleyip, anlamadığım bi şekilde sivilcelereme yok ediyor:) yüzüme canlılık versin diye birkaç günde bir kullanıyorum.

kızlar cok beyazım psikolojim bozulmus durumda dısarı cıkamıyorum yok boyle solgun bır yuz ne yapabılırım yardım edın

mzuniyetime peynir gibi gitmemek için 1 hafta öncesinde malum bi kozmetik markasından bronzlaştırıcı sprey almıştım. Hevesle sürdüm bu spreyi, ama sonuç faciaydı.... ellerimin içi kahve kına boyasına büründü. Bacaklarım az sürülen ve çok sürülen yerler olarak parçalı bulutlu oldu. Tam kıvamına geldi derken bu sefer ilk sürmeye başladığım kısımlar beyazladı.... hatırlamak bile istemiyorum; ama paylaşmak istedim.

otobronz hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım hep pişman.harita gibi yapıyor.ne kadar dikkat etseniz de eşit dağılmıyor

slm kızlar bu yıl ilk kez kızımla birlikte tatıle gitcez,kızım 2 yasında olcak,güneşin zararlı ışınlarından koruyup sivilce fılan yapmadan tenımızı koruyacak ve de güzel bronzlaştırcak ürün önerileriniz neler?özellikle de kızım için...:26:

Yok mu şöyle hem etkin bronzluk saglayan hemde iyi koruyan bir güneş kremi???

Önerilerinizi bekliyorum!

X