Güneş Kremleri Bronzluk İçin Önerileriniz Var mı?

Güneş kremleri, bronzlaşma
HAVAİ TROPİCANA baya iyi, biraz pahalı 20-30 civarı sanırım ama acayip yakıyo ve kaliteli bir marka kokusu fln süper.....
tamamen bronzlaşmak isteyenlere :))

kışın da DOVE kullanıyorum senelerdir, bronzlaştırıcı krem.

bronzlasmak icin tek cözümüm solaryum ama fazla ve siklikla girmemeye dikkat ediyorum.

xxxxxxxxxxxxxxxx Yüzde yüz orijinal ve yüksek kalite ürünler. Kozmetik, dermokozmetik, güneş gözlüğü, güneş bakım ürünleri, bebek gereçleri, iç giyim, bay bayan giyim, takı, bijuter güneşin zararlı etkilerinden korunarak bronzlaşmak için birebir...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba

lancaster güneş yağı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acana kızlar,, altın bronzluk sağladığı söyleniyor ama ne kdr doğru bilemiyorum
kullanan varsa sonucu hakkında bilgi verirse sevinirim..

kızlar yaşadığım yerde de fazla askılı falan giyemediğim güneşte tayt tisortle gezdiğimden her yerim amele yanığı modunda 2 3 güne kuşadasına gidecem bu halde şort giyemem ayağımda bilek üstü ten rengi çorap varmış gibi kollar feci yanık omuzlarım beyaz kaldı ne yapabilirim...en azından ton farkı olsa da bu kadar bariz olmasın... tavsiye edebileceğiniz otobronzanlar var mı? lütfen yardım edin...

Ben de çok beyazım özellikle beyaz tenliler için önerilerim var
Öncelikle kesinlikle daha önce uzun süre yanmadıysanız yani cildiniz güneşe alışık değilse ilk günler denize girip çıkın koruyucu sürün öyle birden sereserpe güneşlenmeyin sonuç çok vahim olabilir. Bir de bir tarafınızı uzun süre güneş altında tutmayın sık sık yönünüzü değiştirin bir sırtınızı bi önünüzü yakmaya çalışın. İlk 2-3 gün korunarak hafif hafif yanarsanız cildiniz kıpkırmızı olmaz ve canınız acımaz. Ben genelde Ondüla kullanıyorum ailem de kullanıyor ve ben onlar kadar olamasam da teyzelerim çikolata gibi oluyor çok etkili ve kokusu da harika . Çok terletiyor ve vücudunuzdaki toksinleri de atmanıza yardımcı oluyor. Öte yandan doğal yağlarla bronzlaşmak isteyenler için aktardan alacağınız kakao,havuç,kayısı çekirdeği,susam ve buğday yağı alarak karışımını sürebilirsiniz çok güzel kokuyor ama çoook yavaş yakıyor ve terletmiyor sanki inanılmaz terliymişsiniz gibi hissediyorsunuz ama bir bakıyorsunuz damla ter yok. Ama renge gelince tam bronz yakıyor çok yavaş olsa da.
Bu arada bronzlaşma saati de akşamüzeri 4-7 arası :) Umarım bilgiler işinize yarar daha deneyeceğim kremler yağlar var sizi bilgilendiririm merak eden olursa :)

bizde anne kız çok açık tenliyiz. yüksek faktörlü çeşitli markaların koruyucularını kullanıyoruz. koruyucunun üstüne kako ve havuç yağı sürmek ürünlerin etkisini etkilermi. yani kotumanın faydasını öldürürmü veya yağların bronzlaştırma özelliği koruyucu üstünde etkili olmazmı. aman ne karışık yazdım ya . neyse anlamışınızdır umarım. ben bu sene kararmak istiyorum. valla eşimde bu sefer karar artık diyor .

Bir kaç gün koruyucu ile yanmanız doğru olan zaten merak etmeyin yağlar etkisini gösteriyor yine ama daha yavaş yakar ben bir kaç gün korunmanızı tavsiye ederim. Ben de koruyucuyla yanmaya başladım sonraları sürmedim sadece yüzümü korudum çünkü çillerim var :2:

bronzlaşmak için kesinlikle zeytinyağı diyorum
ben esmerim vede yandıktan sonra malesef ki soyuluyorum, tabiki cilt nemini kaybettiği için
ama bilindiği üzre zeytinyağı çok iyi br nemlendirici ve soyulmayıda ortadan kaldırıyo
bu sene içine kakao ve havuç yağıda katıcam daha güzel bi bronzluk için

kızlar ben bronzlaşmak için ilk iki üç gün 30 faktörlük herhangi bir güneş kremi kullanıyorum daha sonra da kakao yağı, zeytinyağı, havuç yağı kullanıyorum ve son olarak bebek yağının çok güzel bronzlaştırdığını duydum kısmetse haftaya kullanıcam sonucu mutlaka bildirirm bir dee unutmadannn günşelendikten sonra banyoda iyice liflenin banyodan çıktıktan sonra da after sun ürünleri var onları kullanın gerçekten kalıcı bir bronzluk oluyo soyulmadan fazla kızarmadan mükemmel oluyosunuz :)))

essen in yazdığı suna dumankayanın tarifini ben uyguladım ...çok kısa sürede etkili ve parlak bir bronzluk veriyor...yalnız benim yaptığım karışımda hatta tam olarak yazayım;
ceviz yağı, denlenmiş çay suyu,soğan kabuğu suyu, havuç yağı, kakao yağı,susam yağı vardı...güneşe çıkmadan 1 gün önce cildimdeki ölü derileri kese yardımı ile temizleyip nemlendirici kullandım bu karışımıda güneşe çıkmadan uyguladım güneşlenirken tekrarladım son olarak akşam duştan sonra da hamilton marka ( bu markanın kremi en iyisi diyebilirim) nemlendiriciyi tekrarladım...bu arada tuzlu suyun pekiştiriciliğini unutmayın!

ben de her yıl olduğu gibi lancaster tan deepener kullanıcam
üzerine bronzlaştırıcı tanımam!!
tek kusuru krem koyu renkte olduğu için havluda leke yapıyo
ama koyu renklerde bir havlunuz varsa sorun değil en fazla yıkayınca geçiyo :)

Bende haftaya tatile çıkıyorum 2 haftalığınaa :82: :82: beyaz tenliyim ve bronzlaşmak yerine kızarıyorum malesef kii ( annem avonun 50 faktörlük kremini almış 2-3 gün onu kullanıcam daha sonra düşük faktörlü bi koruyucuyla birlikte zeytinyağı kakao yağı ve havuç yağını karıştırıcam bakalım bu sene kalıcı bronzluk olacak mı :97:

bu aktarlarda satılan katı margarın seklındekı kakao yag bronzlasmada cok etkılı gercekten .bırde sadece yaglarla degıl de agız yoluyla alınan kayısı havuc suyununu gunese cıkmadan once bol bol tuketrsenız eger bularında buyuk etkılerı oluyor .bende soyulmaya bır turlu care bulamadım ben neyaz tenlıyım o yuzden gunese cıkmadan once -3-4 seans solayum yaptım .gunesde bırden kavrulup canım acımasım dıye .neyse cok guzel bronzlastım .bır hafta sonrada denıze gırdım ole adam akıllı guneslenmedım bıle 20 dk belkı .resmn butun bacaklarım komple soyuluyor bır haftadr kafayı yıcem yaa offf .soyulmada durmadı sureklı nemledrıyorm ama hala soyulma durmuyor ben bronzlugu yıtırım artık bu soyulma durana kdr sort elbıse gıyemez oldum yaa .

tatlım bu bahsettıgın sanrım otobronzlastrıcı degıl mı nette soyle bılgı verıyor da ''yoğun, hafif renkli besleyici jel. Sürüldüğünde cilde bronz bir ışıltı verir. Özellikle vücut içindir''

yok kakao yağı yok susam yağı amann hiç uğraşamam öle şeylerle... her zaman kullandığım niveanın güneş kremini alıp gidicem bu sene de tatile...

ne kızarma oluyo, ne acı, nede soyulma...

Vazelin sürün diyenleri duydum ve denedim. Vazelin gerçekten yakmadan bronzlaştırıyor denemeni isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…