- Konu Sahibi kardelenes
-
ya kizlar cok merak etigim bisey var,
bu havuc ve kakao yagini bronzlasmak icin kulaniyorsunuz ama tüylenme yapmiyormu:uhm:
kızlar aranızda dove summer glow kullanan var mı kalıcı bi bronzluk sağlıyomu merak ediyorum su değince leke leke oluyomuş ne kadar süre suya dokunmicaz anlamadım
Bende ramazandan 1 gün önce tatilde olacağım.Yani güneşten bi gün faydalanacağım.Bunun için bende kakao veya havuç yağı kullanmayı düşünüyorum.Acaba hangisi daha etkili? Bi de bu yağları güneş kreminin üzerine sürebileceğimizi okudum bi kaç sayfa önce,bu durumda yine de bronzlaşılabiliyo mu acaba? veya kremsiz kullanırsam haşlanır mıyım acaba? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
valla ben bu yaz hawaiiaın tropic marka 15faktorlu havuc yagı kullandım gayet guzel .
sana tavsıyem eger gunese hıc cıkmamıssan 15faktor ıdeal ama cıktıysan daha dusugunu de kullanabılırsın .. ve koruyucu faktor surup ustune kakao veya havuc surersen de bronzlasabılırsın ( koruyucu faktor cok yuksek olmadıgı surece ) . kremsız kullanmanı da tavsıye etmıyorum ben gecen yaz hafıf bronz oldugum halde 1gun boyunce sadece kakao yagı kullandım ve haslandım benneyaptımki
evet kimse cvp vermedi :) saolun. bn denedim pekte etkili deil yani bronzluk oldu ama kakao yağı kdr etkili deil
arkadaşlar kakao yağı güneşe çıkılmadıkça karartmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?