Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan var mı?

swordfish canim sendeki bu alet elektrik akimimi veriyor yoksa yogurarakmi masaj yapiyor tam anlamadim

swordfish canim sendeki bu alet elektrik akimimi veriyor yoksa yogurarakmi masaj yapiyor tam anlamadim

Canım ikiside değil, gerçi yoğursa fena olmazdı hani zemuszemus titreşimle masaj yapıyor...Bak ürün açıklamasında şöyle yazıyor

İŞE YARAMAYAN YÖNTEMLERE SON !! GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ MASAJ KEMERİ BREAST BEAUTY ARTIK TÜRKİYE’DE.
Aerofit Breast Beauty aslında tüm kadınlar için müthiş bir hediyedir. Çünkü düzenli bir kullanım ile kadınların hem sağlıklı hemde görsel anlamda çekici, diri göğüslere kavuşmasını sağlar.
İlerleyen yaş, yoğun iş hayatının stresli ortamı, hamilelik, fazla kilo gibi pek çok unsur kadın göğsünün görsel anlamda ve sağlık açısından bozulmasına neden olabilmektedir. Aerofit Breast Beauty Breast Beauty sarkmaları gidermek ve daha büyük göğüslere sahip olabilmek için uygulanabilecek en sağlıklı ve en etkin üründür.
ETKİLER
1. Göğüslerin farkedilebilir boyutta büyümesini sağlar. Aerofit Breast Beauty etkili titreşim sağlayan masaj ile göğüs kan dolaşımını hızlandırarak göğüs içi dokuda hücre yenilenmesini hızlandırır ve salgılanan hormon miktarını arttırır. Bu şekilde göğüs bölgesindeki dokunun oluşumunu destekler ve fark edilir boyutta fiziksel büyüme sağlar. Aerofit Breast Beauty aynı zamanda deforme olmuş ve sarkmış göğüsler için muhteşem bir çözümdür. Göğüs dokusuna canlılık getiren masaj sayesinde göğüslerin tekrar diri ve yuvarlak hatlara kavuşması sağlar.
2. Göğüs sağlığı açısından faydalıdır. Aerofit Breast Beauty göğüs sağlığı açısından son derece etkindir. Beze oluşum riskini düşürür, kan dolaşımı yavaşlamasını engeller ve etkin bir şekilde doku gevşemesini giderir. Aynı zamanda sarkmaya neden olan fazla yağ dokularının yanmasını tetikleyerek daha sağlıklı göğüslere sahip olmanızı sağlar. Aerofit Breast Beauty sağlıklı göğüsler için vazgeçilmez bir uygulamadır. Düzenli bir kullanım ile göğüs hastalıklarına karşı bağışıklık sağlar.
TEMEL ÖZELLİKLER
Kullanımı kolaydır
2 Aylık Düzenli Kullanım Sonra Etkisini Gösterir
Göğüs Büyütücü Ürünler İçinde Tartışmasız En Etkin ve En Sağlıklı Yöntemi Kullanır.
Beze Oluşum Riskini ve Buna Bağlı Olarak Göğüs Kanseri Riskini Düşürür.
Kullanımı Bırakıldığında Göğüslerde Küçülme Yaşanmaz.
Göğüs Büyütücü Kremler İle Birlikte Kullanılabilir.
Doğum Sonrası Sarkama Ve Doku Bozukları İçin En Kesin Tedavi Yöntemidir.
UYARILAR VE KULLANIM ŞARTLARI
Bu ürün hiçbir göğüs hastalığında tedavi amaçlı kullanılmaz.
Göğüs kisti riskini azaltıcı etkisi bulunan bü ürün, kist oluşum riskini tamamen ortadan kaldırmaz.
Kalp , beyin ve tansyon hastalarında kullanımı sakıncalıdır.
Yemeklerden yarım saat önce ve yarım saat sonra kullanılmaz.
Çamaşır makinasında veya elde yıkanmaz.
16 yaş ve üstü kullanılabilir.

Bu da ürünün kendi sayfasındaki açıklama

Aerofit Breast Beauty temel anlamda
titreşim üreten bir masaj kemeridir.
Sütyen formatında üretilmiş olan bu
masaj kemerinin kullanımı son derece
kolay ve konforludur.

Breast Beauty elektronik bir mikroçip tarafından kontrol edilir ve farklı frekanslarda
titreşim üretir. Üretilen bu titreşim göğüs dokusundaki kan dolaşımını hızlandırmaktadır.
Üzerine monte edilmiş kumandası ile titreşim seviyesi ayarlanabilir. Ayrıca şarjlıdır, pil
veya elektrik bağlantısı gerektirmez. Günlük ev işleri yapılırken sorunsuzca kullanılabilir.

Son derece düşük bir elektrik akımı ile çalışan Breast Beauty risksiz ve güvenli bir kullanım imkanı sunar.
Breast Beauty aslında tüm kadınlar için müthiş bir hediyedir. Çünkü düzenli bir kullanım ile kadınların
hem sağlıklı hem de görsel anlamda çekici göğüslere kavuşmasına yadrımcı olur
Neden Breast Beauty ?
Breast Beauty göğüs büyütücü ürünler kategorisinde en doğal ve en etkin yöntemi kullanan üründür.
Göğüs sarkmalarını, cilt deformasyonlarını hızlı bir şekilde giderir ve göğüslerde
hacimsel büyüme sağlamaya yardımcı olur.
Breast Beauty'nin etkileri kalıcıdır. Çünkü hiçbir katkı maddesi kullanmaksızın sadece anatomik hormon
üretimini tetikleyerek göğüs dokusuna canlılık verir ve doğal bir gelişim sürecini destekler.
Bu şekilde gerek doğum sonrası gerek ilerleyen yaş, aşırı kilo kaybı ve daha bir çok sebepten
kaynaklanan göğüs deformasyonları için müthiş bir çözüm sağlar.
Breast beauty sadece deforme olmuş göğüsler için değil küçük göğüsler için de müthiş bir çözümdür.
ıki aylık düzenli bir kullanım ile göğüslerde kalıcı bir büyüme sağlayan Breast Beauty büyümeyi
sağlarken göğüs sağlığı açısından da olumlu etkiler gösterir. Kan dolaşımının çok düşük olduğu
göğüs dokusunda uygulanan masaj ile göğüs hastalıkları riski minimuma indirilmektedir.
Temel Özellikler
Göğüslerde meydana gelen sarka ve deformasyonların giderilmesine yardımcı olur. ıki aylık bir kullanım sonrasında göğüslerde büyümeye yardımcı olur.
-Göğüs sağlığı açısından faydalıdır.
-Doğaldır, hiç bir katkı maddesi kullanmaz.
-Ağrısız ve pratik bir tedavi yöntemi kullanır.
-Şarjlıdır pil gerektirmez.
-Göğüs büyütücü kremler ile birlikte kullanılabilir

Bu arada ürün tanıtımını yapan kız çok şeker...

Göğüs dokusu kadın anatomisinde kan dolaşımının en az olduğu bölgedir.
Oysa göğüs dokusunun beslenmesi için gerekli olan hormonların dokuya
ulaşmasını sağlayan da yine kan dolaşımıdır.
Kan dolaşımının zayıflığı buna bağlı olarak göğüs dokusu için üretilen
hormon miktarının da azalmasına neden olmaktadır. Zira insan anatomisi
tüketilmeyen kaynakların üretimini doğal bir tepkime ile düşüren bir yapıya sahiptir.
Breas Beauty kadın vücudunun bu anatomik yapısı baz alınarak tasarlanmıştır.
Uygulanan masajın temel işlevi göğüs bölgesinin kan dolaşım hızını arttırmak
ve bu şekilde hormon üretimini tetiklemek ve üretilen hormonların göğüs dokusuna
hızlandırılan kan dolaşımı ile ulaşmasını sağlamaktır.
Breast Beauty, etkili olduğu kadar göğüs sağlığı için son derece faydalı da olan
özel bir masaj yöntemi kullanır.Elektronik bir mikroçip ile kumanda edilen bu masaj
temelde göğüs dokusunua üç farklı açıdan masaj yapar.

Dikey Masaj

Dikey masaj Göğüs alt ve üst noktaları titreşim
uygular ve kanın içeri doğru pompalanmasını sağlar.

Merkezi Masaj

Merkezi masaj Göğüs ucu merkezli titreşimler
ile merkezden içeri doğru titreşim uygular.

Dairesel Masaj

Dairesel masaj tüm göğüs dokusuna dairesel titreşimler
ile merkezden dışarı doğru azalan bir masaj uygular.

Ne kadar süreyle kullanmalıyım ?

Öncelikle belirtmeliyiz ki , Breast Beauty kullanım amacınıza göre minimum kullanma süreniz değişiklik arzedecektir.

- Göğüs sarkma ve deformasyonları için minimum 4-6 hafta

- Hacimsel büyüme için 6-8 hafta minimum kullanım süresi vardır.

Kullanıma düşük seviyede masaj ile günde iki kur ( sabah-akşam ) olarak başlanması ve 2 haftalık periodlarla masaj
seviyesinin yükseltilmesi önerilmektedir.

Herhangi bir yan etkisi var mı ?

Hayır. ürünün kullanım şartlarına uygun olarak kullanılması durumunda hiçbir yan etkisinin
olmadığı klinik raporlarıyla belgelenmiştir. Ancak ilk kullanımlarda yüksek seviyede masaj
uygulanması sonucunda miğde bulantısı oluşabilir.

Breast Beauty hangi bedenlerde satılıyor ?

Ürün tek meden olarak üretilmektedir. 85 üzeri bedenlerde ürün tam olarak oturmayacağından 90
ve üzeri bedenler için bu ürün önerilmemektedir.

Hamile iken bu ürünü kullanabilir miyim ?

Gebelik ve emzirme dönemlerinde bu ürünü kullanmanız önerilmemektedir.
Bu dönemlerde vücuddunuzun hormonal yapısı normal zamanlardan farklı olduğundan istenilen sonuca ulaşmak mümkün olmayacaktır.

Aldığım ürün garantili mi?

Evet . Aerofit markası altında alacağınız tüm ürünler iki yıl arızalara karşı Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgesine sahiptir.

cok sagol canim valla oldukca net ve anlasilir.
tek takildigim nokta sarkmayaneden olan fazla yag dokusunu eritmesi, e zaten zor tutuyor yag dokusu orada :uhm:

cok sagol canim valla oldukca net ve anlasilir.
tek takildigim nokta sarkmayaneden olan fazla yag dokusunu eritmesi, e zaten zor tutuyor yag dokusu orada :uhm:

Sarkmaya neden olan fazla yağ dokusunu eritmesi mi? Nerede yazıyor o canım baktım ama göremedim?

ilk yazida :
2. Göğüs sağlığı açısından faydalıdır. Aerofit Breast Beauty göğüs sağlığı açısından son derece etkindir. Beze oluşum riskini düşürür, kan dolaşımı yavaşlamasını engeller ve etkin bir şekilde doku gevşemesini giderir. Aynı zamanda sarkmaya neden olan fazla yağ dokularının yanmasını tetikleyerek daha sağlıklı göğüslere sahip olmanızı sağlar. Aerofit Breast Beauty sağlıklı göğüsler için vazgeçilmez bir uygulamadır. Düzenli bir kullanım ile göğüs hastalıklarına karşı bağışıklık sağlar.

ilk yazida :

Aaaa hakikatten bak nasılda kaçmış gözümden ama nasıl olacakki bu iş, yani ğöğüs dokusunda yağ olması normal ama demekki süt bezlerinin yerini yağ almaya başlayınca zararlıymış...Dur bakalım hemen araştırıyorum...Birde olan yağları eritirse minnacık kalır göğüsler diyeceğim ama eritse bendeki yağı eritirdi...

MEME DOKUSUNUN YAPISI

Memeler, bebeğin belli bir gelişim aşamasına kadar besin ihtiyacını karşılamak üzere süt üretmekten ve salgılamaktan sorumlu yapılardır.

Memeler ergenlik öncesi dönemde kız ve erkek çocuklarında yaklaşık aynı büyüklükte olmalarına karşın, ergenlik döneminde yumurtalıklarda östrojen hormonu üretiminin başlamasıyla hızlı bir şekilde gelişim gösterirler.

Memelerin ulaştığı nihai büyüklük genetik etkenlerle yakından ilgili olmakla beraber, vücudun yağ oranı da büyüklüğü etkileyen diğer bir etkendir. Bunun dışında memelerin büyüklüğü vücuttaki hormonal değişikliklere de cevap verir ve özellikle adet öncesi dönemde kadınlar memelerinde dolgunluk ve bazen hafif ağrı hissedebilirler. Bu dolgunluk ve hassasiyet adet görmekle beraber hızla kaybolur.

Gebelik döneminde östrojen hormonu üretiminin daha da artması memelerin büyümesine ve bazen hassaslaşmasına neden olur.

eme dokusu temelde vücut ter bezlerinden türemiş bir yapıdır ve göğüs bölgesinde 2. ile 7. kaburgalar arasında yerleşmiştir. Dış kısmı cilt ile kaplı bu dokunun iç yapısında salgı bezleri, yağ dokusu ve bağ dokusu bulunur.

Meme dokusunun hemen arkasında bulunan pektoral kasın kılıfı ile arasında yer alan boşluk, meme dokusunu nispeten hareketli bir organ haline getirir.

Memelerin her birinde ortada meme başı adı verilen koyu renkli yuvarlak bir yapı vardır. Bu yapının ortasında da meme ucu adı verilen silindir şeklinde, sütün esas boşaldığı yapı yer alır.

Meme başında yer alan salgı bezleri kaygan bir sıvı salgılayarak bu bölgenin esnek kalmasını ve enfeksiyonlardan korunmasını sağlar.

Her meme, lob adı verilen 15-20 adet bağımsız süt üreten birimden oluşur. Her lob kendi içinde 20-40 adet daha ufak alt birime ayrılır. Bu alt birimler yine kendi içlerinde esas süt üreten hücrelerin toplandığı çok sayıda bölüme ayrılırlar.

Meme dokusu içinde üretilen sütü dışarıya taşımak için çok sayıda süt iletim kanal ve kanalcıkları bulunur. Böylece üretilen süt üretim yerinden kanalcıklara, kanalcıklar birleşerek daha büyük olan kanallara geçer. Kanallarda bulunan süt bebek emdikçe bebeğin dişetleri ve dudaklarının yaptığı baskıyla hemen meme başında yer alan süt depocuklarına (sinüs) ve buradan da meme ucunda yer alan çok sayıda minik deliklerden bebeğin ağız boşluğuna akar.

Memede süt üreten birimleri birbirine bağlayan ve meme dokusuna sağlamlık kazandıran yapılara Cooper bağları adı verilir.

Meme dokusu hem kan damarları hem de lenf dolaşım sistemi açısından oldukça gelişmiş bir yapıya sahiptir ve dokunun lenf kanalları koltukaltında yer alan lenf bezlerine taşınırlar.

Vücüdün yağ oranı göğüs büyüklüğünde bir etkense ve bu kemer sarkan göğüslerdeki fazla yağ oranını yakarak azaltıyorsa bu kemer nasıl oluyorda normal göğüslerdeki yağa dokunmayarak göğüsleri büyütürken bir taraftan sarkan göğüsleri toparlıyor...Bende bu işten bir halt anlamadım .Yoksa kemerin içerisinde var olduğunuı söyledikleri şey bir mikrochip değilde bir erkek beyni mi? Muhtemelen çeviri yanlışı yapmışlardır ama ben bu konuyu mail atarak soracağım kafama takıldı, mantık dışı...

bu sayede bilgilendik sagol valla :KK66:
yagercekten sendeki etkisi nedir simdi bu kemerin ? dolgunlukmu ?diklikmi? cm farkimi ?

kesin bende alicamda hangi model daha pratik olur onu düsünüyorum.
sende günde nekadar süre takiyosun ?

bu sayede bilgilendik sagol valla :KK66:
yagercekten sendeki etkisi nedir simdi bu kemerin ? dolgunlukmu ?diklikmi? cm farkimi ?

kesin bende alicamda hangi model daha pratik olur onu düsünüyorum.
sende günde nekadar süre takiyosun ?

Canım diklik etkisini bilemeyeceğim çünkü zaten hep dimdikdiler ama gözle bariz görünür bir dolgunluk yaptı ve en son ölçtüğümde net 2 cm büyüme vardı fakat ben aydan aya ölçeceğim yani 2 cm ilk ayki ölçüydü...Günde bazen 20 bazen 30 dakika takıyorum, brde çok rahatlatıyor yahu :)

süpermis, sence sendeki modelmi daha kullanislidir yoksa kendi sütyenin icine koyulan kablolularmi ?

süpermis, sence sendeki modelmi daha kullanislidir yoksa kendi sütyenin icine koyulan kablolularmi ?

Ben kabloluları tercih etmedim çünkü sonuçta normal sütyene monte edilmiş olanlar bana sanki her tarafa daha homojen masaj yapacaklarmış gibi geliyor... Ama bilmiyorum tabii, kablolu kullanan birileri olsa da sorsak...

sendeki her yöndemi titresim veriyor ?

3 farklı yönde veriyor canım sen google a ürünün adını yaz, karşına ürünün adını taşıyan bir sayfa çıkacak, orada masajın kaç şekilde ve ne yönlerde olduğunu gösteren resimler var, ben şimdi direkt link versem olmaz...

X