biz bir açık arttırma sitesinden aldık o paraya =)
bu arada psikolojik mi bilmiyorum
ama bende hafif de olsa bi dolgunluk oluştu
gerisi de gelir inş
yalnız kemer çalışırken arada kafasına göre duruyo
bugün 3 kere kendi kendine durdu ben yine başlattım
kafam bozuldu biraz ama neyse... inş hemen bozulmaz
ephot cum sen kullanıyorum demişşin nasıl memnun musun
canım 15 dak. dolunca otomatik olarak duruyor, o durmadan bahsediyor olmayasın?
önce dikleştiriyormuş zaten
Kemer farklı frekanslarda titreşimler veriyo gögüs bölgesine, çok olağanüstü bir buluş değil, sıradışı bir şey sunmuyor. Zaten burda yağlarla masaj yapmaktan bahsedilip duruluyo.Yani para harcamanıza gerek yok bu kemer için, ben 8-10 ay önce almıştım. Öyle kullandıktan hemen sonra bir etkisi yok kesinlikle!! Sonuçta sadece titreşim üretiyor. Düzenli kullanımla bir faydası olabileceğini düşünmüştüm.1 aya yakın kullandım(akşamları 45 dk)bi faydasını göremedim ki, şimdi dolabının derinliklerinde yatıyo kendisi
Yağlarla masaj yapmak çok daha mantıklı ve ucuz bir yöntem. Ben gögüs büyütme amaçlı kullandım, ama sarkmalara karşı daha iyi sonuç verebilir bence; ama dediğim gibi bunu masajlada yapabilirsiniz zaten.
bende almayı dşnüodum ama almam o zmn kafamçokkarıştı
herkesin bünyesi farklı canım, herkeste etki eden bit yöntem ne yazık ki bulamadık henüz!!! introm şerbetçiyle kaç cm büyüttü bende işe yaramadı ama 1 ay kullandım intromdan yaşça daha büyük oldugum için belki de 2-3 ay kullanmam gerekiyordu. arkadaş kemerden 1 ayda sonuç alamamaış olabilir ama kılıçbalığı 4 ay kullandı ve 4 cm büyüttü. yanında bir hap almıştı ama kemerin etki ettiğinden emin hatta yedek olsun diye ikinci bir kemer daha almış. hemen ardından etki görmeye gelince evet ben görüyorum. hemen sonrasında farkediyor derken bahsettigim şey elbette cm bazında bir değişiklik değil ama mesela masaj yaptıktan hemen sonra da bir dolgunluk-diklik farkediyorum, kemerde de bu oluyor. kemerin faydası kendi kendine yapıyor olması ve masajdan farklı olarak titreşim vermesi. titreşim masajdan daha iyi uyarıyor olabilir diye düşünüyorum.4-5 ay kullanıp, kesin durumu sonra söyleyeceğim.
ama belki byklükle ilgilidr o dediğin arkadaşın büyükse biraz 75 filansa daa çabk etki etmiştir beim çk kçkler en az 1 sene kulynama lazım o kadr sabredememki ben mafoldumben
Kemer farklı frekanslarda titreşimler veriyo gögüs bölgesine, çok olağanüstü bir buluş değil, sıradışı bir şey sunmuyor. Zaten burda yağlarla masaj yapmaktan bahsedilip duruluyo.Yani para harcamanıza gerek yok bu kemer için, ben 8-10 ay önce almıştım. Öyle kullandıktan hemen sonra bir etkisi yok kesinlikle!! Sonuçta sadece titreşim üretiyor. Düzenli kullanımla bir faydası olabileceğini düşünmüştüm.1 aya yakın kullandım(akşamları 45 dk)bi faydasını göremedim ki, şimdi dolabının derinliklerinde yatıyo kendisi
Yağlarla masaj yapmak çok daha mantıklı ve ucuz bir yöntem. Ben gögüs büyütme amaçlı kullandım, ama sarkmalara karşı daha iyi sonuç verebilir bence; ama dediğim gibi bunu masajlada yapabilirsiniz zaten.
tatlım şahsen ben masaja üşendiğim için aldım kemeri zaten. bu arada kemeri kullandıktan sonra bu ana kadar 1.5 cm bir büyüme oldu kızlar. kemeri 20 dk takıp arkasından soya sütü içiyorum, bilginize.
tatlım şahsen ben masaja üşendiğim için aldım kemeri zaten. bu arada kemeri kullandıktan sonra bu ana kadar 1.5 cm bir büyüme oldu kızlar. kemeri 20 dk takıp arkasından soya sütü içiyorum, bilginize.
bende almayı dşnüodum ama almam o zmn kafamçokkarıştı
kisskiss hiç uğraşma cnm taktır silikon gitsin :lepi: