Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Teşekkürler Derya ;

Bende en kısa zamanda esneme videolarını yapacağım.Gerçekten çok önemli esneklik.Biliyorum ki esneklik çalıştıkça çok çok da gelişebilecek birşey. Ama önemseyip yapmak gerekiyor.

Dün vücudum o kadar yorgundu ki anlayamadim resmen dayak yemis gibiydim spor yapamadim herhalde birgün once fazla yüklendiğimden.hatta erkenden yattim.bakalim bugun yapacağim inşallah.

Son düzenleme:
Baya yapmışsın ondan

Ya belki çok zor videolar değildi ama çok değişik hareketler yok etkili hareketler tekrar sayısı biraz fazla hatta seviye seviye artıyor bu en basiti.. Sırayla aşağıdaki videolar 2 şer hafta yapılıyor. Hatta ilk 6 günde 10 ibs ve 10 ins (sanırım 5 kiloya kadar ve 5 cm'e kadar) vermeyi garanti ediyor.

Debbie Siebers-Start it up Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
http://vdownload.eu/watch/6171333-slim-in-6-ramp-it-up-33-часть-2.html
http://vdownload.eu/watch/6171331-slim-in-6-burn-it-up-часть-3.html

Son düzenleme:
Bugün bum bum ve bi video daha vardı bu ikisini denedim. Sonradan before after resimlerine baktım,
çok güzel şekillendirmiş, o sarkık görüntü yok olmuş ama eskiye göre daha büyük duruyor her resimde.
Ben küçülsün istiyorum o yüzden de yine kafamda soru işareti oluştu. :/

Zaten hangi videoyu yapsam diye düşünmekten günler geçiyor. Bum bum mesela yaptıktan sonra bacaklarımda ağrı hissettim ama kalçada yok.
Ağrı olmayınca da etki etmemiş gibi geliyor.
Daha önce mari winsor videolarını da denedim, zaten o da yakmadığı için etkisi de olmadı. Şöyle sağlam bi şey yok mu özellikle basen için, aramaktan sıkıldım çok bi tanesine başlamak istiyorum artık.

fitnessblenderın çok güzel videoları var basen ve bacaklar için üstelik farklı sürelerde videolar bulabilirsin
youtubeda çok güzel videolar var aslında hepsini yapasım geliyo

Selam kızlar, dün yine slim in 6 yaptım.Birde Deryanın verdiği Fitness Blenderdaki esneme videosunu yaptım. Arada bir yapacağım vücudumun yumuşaması lazım.Hatta video bittikten sonra bile hareketleri tekrarladım.

Puffitt Hatta bu Jillianın Killer Buns&Thigs da popo ve bacak inceltmek küçültmek için. onu da yapabilirsin.

veya

Brutal Butt & Thigh Workout - 30 Minute Lower Body Sculpting - Drop it Like a Squat! - Fitness Blender

Kelli's Booty Workout - Ultimate Butt and Thigh Workout for a Round Lifted Butt - Fitness Blender

Fat Burning Cardio Workout for Butt and Thighs with Yoga Cool Down - Fitness Blender

Bunlar da olabilir.

fitnessblenderın çok güzel videoları var basen ve bacaklar için üstelik farklı sürelerde videolar bulabilirsin
youtubeda çok güzel videolar var aslında hepsini yapasım geliyo

İkinize de çok teşekkürler bugün deneyemedim, 1 buçuk saatlik yürüyüş yaptım sadece. Ancak yarın kesinlikle denerim bunları, hepsi güzel görünüyo :)
Bu arada ben bum bum yaptıktan sonra biraz haksızlık etmişim,
sadece bacaklarım ağrıdı demiştim ama bugün popoda bile vardı o ağrı. İlk günden faydası olmuş demek.

Kızlar nerdesiniz, forumumuz bomboş kimse spor yapmıyor galiba
, Derya Ablamızda yok 2 gündür (
Bende slim in 6'e devam, ya 25 dk lık video her seferinde çok yoruyor.. kısa ama öldürücü...2.seviyeyi düşünemiyorum.50 dk sürüyor...
Herhalde sürüne sürüne bitiririm..Sanki bel bölgemde bayağı toparlanma oldu. Hem diyet hem de spor yapıyorum.hatta kilomdan daha zayıf gibiyim.

Buralardayim noseecim ama esim haftalik izine geldigi icin fazla bakamiyorum. Yedi günde bir görüsüyoruz o evdeyken de dur iki dakika ben sporumu yapip geleyim diyemiyorum tabii. Ama o evde yokken 7 gün calistigim icin bugünlerde de kaslarimi dinlendirmis oluyorum. Bugün biraz vaktim olacak bu kisa videoyu yapmayi planliyorum.

Little Black Dress Workout, Holiday Fitness, Class FitSugar - YouTube

Selam arkadaşlar, uzun zamanda oldu girip bir şey yazamadım.Düzenli gidemedim, sağlık problemlerim oldu ara verdim. Geçen hafta tekrar başladım . Bu sefer kısa olduğu için T25 focus yapıyorum. 2 haftam bu geccede yaparsam bitmek üzere. Forma girmeye başladım.Spor yapmayı özlemişim, bırakmayıp devam edenleri görmek çok güzel. Herkese kolay gelsin

Bu t25 focus nedir canim bize de biraz bilgi verir misin? Nerden ulasilir acep?

Ney, T25 focus mu Shaun T 'nin yeni programı inanmıyorum, nerden buldun, bende görüp incelemiştim.Nasıl etkileri memnun musun ? Tavsiye eder misin...

Son düzenleme:
Eşim indirmiş kızlar, beraber yapıyoruz. 25 dk sürüyor, biz 2.haftayı bitiriyoruz. Cardio ağırlıklı hiç durmak dinlenmek yok. İLk günler zorlandık ama şimdi daha iyiyiz. 2 haftanın sonunda şunu söyleyebilirim, hafif hafif vücut forma girdi.Zayıflamak istiyenler diyetle beraber yaparsa etkili olabilir.Benim kilo problemim olmadığı için kilo vermedim . Özellikle bacaklar çok iyi çalışıyor, selülite etkili olacağı kesin ..bol scuat ve hoplamalı zıplamalı bir program. Ayrıca ilk ay ekstra alete gerek yok, sonrasında ağırlık eklicez. Gelişmeleri burdan paylaşırım arkadaşlar

bu hafta çok zor ve stresli bir hafta geçirdim bunun acısınıda 1 saat ağırlık çalışarak çıkardım şu an yazarken bile kollarım ağrıyo üstüne deryanın önerdiği kakaolu sütümü içtim çok rahatladım şükürler olsun

Selam herkese iyi haftasonları, dün yine slim in 6 yaptım üstüne bir de fitnes blenderın natural brazillian butt lift yaptım...hergün ağrılarım devam ediyoor.. Zayıflayana kadar geçmeyecek sanırım ağrılar...

Canlarım sizleri çok özledim ve özlüyorum.Malum çok yoğunum gündüz iş vede terapi yapıyorum psikoterapi uzmanı oldum nerdeyse.Neyse akşamlarıda çoluk çocuk koca ev işi yemek bulaşık faslı derken bi türlü yazamıyorum kızlar.Ama işyerinde arada wifi den topiğe bakmayı ihmal etmiyorum.Neyse herşey yolunda meğer ne kadar çok zayıflamak isteyen varmış.Ama sorunu ben çözdüm kızlar vaktim olsada yazsam sizlere.Merak etmeyin az kaldı bilgilerimi paylaşmaya.Kendinize çok iyi bakın sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…