Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selam kizlar, hepinize iyi bir haftasonu dilerim. Ben haftasonu evimi toparlayip temizlemek durumundayim cünkü bütün haftam sokaklarda gecti diyebilirim. Ama cok hareket ettim o yüzden kendimden memnunum bu hafta. Aksamlari vaktim ve halim kalirsa yoga ile biraz rahatlamayi düsünüyorum. Onun disinda yorucu spor yapmayacagim hafta sonu. Pazartesi esim izine geliyor, carsamba aksami yeni bir spor haftasiyla araniza dönerim insallah.

Bende herkese iyi haftasonları dilerim,derya linkini yolladığın video çok rahatlatıcı görünüyor.Bu hafta inşallah kısmetse yaparım.
Dün inanılmaz trafikten dolayı eve geç gittim dolayısıyla egzersize vaktim olmadı bu akşamda arkadaşım evleniyor.Pazar günü sıkı bi çalışma yapıcam.Salı günüde izinliyim bu hafta egzersiz için vaktim baya olucak.

Dün fitnessblender 20 dakikalık kol çalışması yaptım ve 10 dakikada little black dress egzersizini yaptım pazar günü için mini bir çalışma oldu

Kızlaren son Cuma günü Fitness Blender'dan ''Ultimate Toning and Cardio Workout for Belly Fat Loss - Abs and Cardio Training'' yaptım
bütün haftasonu belim, bacağım her tarafım pert oldu :)) tavsiye ederim biraz pert edici ama yapması zevkli, işe yaradığını düşünüyorum. zorlayıcı ama yine de yapacağım...

Kızlaren son Cuma günü Fitness Blender'dan ''Ultimate Toning and Cardio Workout for Belly Fat Loss - Abs and Cardio Training'' yaptım
bütün haftasonu belim, bacağım her tarafım pert oldu :)) tavsiye ederim biraz pert edici ama yapması zevkli, işe yaradığını düşünüyorum. zorlayıcı ama yine de yapacağım...

Egzersizleri yaparken okadar zorlanmama rağmen ertesi gün ağrım olmuyo sinir oluyorum ya ben ağrısın istiyorum

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo bakalım takip etmiyorum sanmayın :KK20::KK20::KK20:Benim çok iyi gidiyo bunun için sizden bi öneri istiyorum.Şimdi öğrendiğim bilgilerle kilonun sorunu tamamen psikolojik.Yani sorunun kaynağı aslında biliçaltındaki kayıtlar.Bu değişimide kendimde yarattım yani zihninizde bu sorunu bilinçaltındaki kilo yapan sebepleri faktörleri kilo vermenize engel olan bi çok düşünce duygu davranış ne olursa olsun bu sorunu ortadan kaldırdığınızda bu otomatik olarak bedene yansıyo zihnen değiştiğinizde bedeninizde değişiyo.Tıpkı benim gibi.İnanın tatlılara olan zaafım sofrada doymak bilmeyen ben yiyeceklerden uzaklaştım.Bende pozitif güzel bi değişim yarattı ruhen ve bedenen değişiyorum.Çok güzel bi duygu bu ve benim enerjim etrafımada çevreme iş yerime olumlu olarak yansıdı.Bugün işime bakımlı bi kadın olarak geldiğimde aldığım iltifatları anlatamam.Ne yapıyorum tartılmıyorum aynada kusurlarıma bakmıyorum tam tersi bedenimle ilgileniyorum onu seviyorum.Sporumu enerjiyle yapıyorum ne güzel bi duygu yaşam sevinci enerjisiyle dopdoluyum :KK16::KK16::KK76::21::KK52:Eeee bütün bu etkiyle kilo vermemek imkansız bu işin püf noktası bu kızlar.Şimdi sıkı durun daha 1-1.5 hafta öncesine kadar siyah pantolonumun içine giremez vede düğmesini ilikleyemezken bugün denedim oldu tartıyı ve tartı psikolojisini ortadan kaldırmak adına yaşam koçumun bana tavsiyesi ile tartılmıyorum.

Sizinde fikrinizi almak adına tekrar ayrı sayfa olarak konu açmayı düşünüyorum daha önce sayfa açmayı sormuştum iyikide açmamşım o zaman şimdi daha bilgili ve bilinçli olarak tekrar soruyorum.Herkese destek ve yardımcı olmak umuduyla bu soruna umut çare olmak adına psikolojik destek sayfası açmak istiyorum hanımlar.Yine yaşam koçumun vede kendi tecrübelerimi deneyimleri aktarmak için yeni bi sayfaya ihtiyacımız var orda daha iyi sunumlar tavsiyeler yapabiliriz.Burası spor sayfası sonuçta.Bendeki bu enerjiyi sizede yansıtmak istiyorum ne dersiniz.Önce sayfayı hazırlamam gerek iyi bir sunumla.Şimdi değişim ilk benimle başlayacak ve bu sizede yansıyacak.Şu andaki fikrimiz benim çekimlerim yapılacak yani benim resimlerim ilk halim ve sonraki değişimim şeklinde sonra bu değişimi sayfamda sizlere de gösterecem.Birde sırada büyük eğitimci yaşam koçu psikoloji terapistlerinin eğitimlerine katılıyorum sırada o var.Katıldığımda sizlerle paylaşacağım zaten.Alacağım sertifika ile bu hizmetimi sizlerede aktarmak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Sizi seviyorum kendimi seviyorum yaşamayı seviyorum hayatı seviyorum.:KK16::KK16::KK16:

Hiç paylaşmazmıyım cnm bunun için buradayım bu psikolojiyide en iyi ben anlarım.Öğrendiklerim karşısında ne kadar çok hatalarım varmış aslında kilo vermek çok kolay vede tamamen psikomatik bi durum.Şimdi evden yazıyorum işyerinde de laptobum alınır alınmaz size bütün detaylarıda aktaracağım zaten.Bide çok önemli büyük eğitimlere de katılıyorum özelliklede Deniz Egece'nin workshoplarına adam işi çözmüş kaç yüz tane kitap okumuş bu kilo vermeyle,beyin, bilinçle vücudumuzun sistemiyle alakalı kendiside 40 kilo vererek bu işi gerçekleştirdi.Bu yöntemi işin püf noktasını çözümünü herşeyin eğitimini anlatıyo.Aynı zamanda kendi oğlunun mucizesi de tüylerimi ürpertti.Oğlu daha bebekken doktorlar artık ölü yaşasada sakat kalır demelerine rağmen kendisi doktorları kovarak kendi inancını küçücük oğluna telkinle bunu empoze etmiş.Sonuçta herşey bi enerjiden ibaret ne hissederseniz onu yaşar ve alırsınız.Yeni doğan bir bebek nasıl algıladı sizce bu inancı ne kadar büyük bi ibret ve mucize.İnancımızla neler yapabiliriz bi düşünsenize.

Çok mutluyum şükürler olsun Rabbime.Bende okuduğum kişisel kitaplardan öğrendiklerim tecrübelerim deneyimlerim vede alacağım eğitimlerle birlikte daha faydalı olacağıma inanıyorum herkese yardım etmek istiyorum.Aslında işin işine girince kilo vermenin çokda kolay olduğunu anlıyoruz.Boşuna kendi kendimize takıntı yapmışız zorlaştırmışız.Beynimiz bilinçaltımız o kadar güzel bi mucize ve sistemle donatılmışki işte bunun farkındalığa ulaştığınızda aslında tüm engelleri duvarı örende kendimiz olduğunu anlıyoruz.

canım bana okuduğun kitapların ismini yazarsan çooooook sevinirim bende bu bilinç altımı dğiştirmek istiyorum ve bu kilo küçüklükten beri dert oldu ergenlikte tavan yaptı hala devam ediyo veriyorum sonra nasıl olyo inan hiç anlamyorum ve bu kitaplarla kendimi geliştirmek ve bakış açımı değiştirmek istiyorum lakın hangi kitaptan başlicamı h,ç bilmiyorum kafam öyle dolu ki hep yeme odaklı oluyorum bunu senin yazılarını okuduktan sonra daha iyi anladım ve böyle oluncada doymak bilmiyorum

Son düzenleme:
Bende dün sahilde 5-6 km kadar yürüdüm.Ayrıca spor yapmadım ama bende fitness blender'dan devam etmek istiyorum.insanın hepsini yapası geliyor.Sanki karnım sıkılaştı gibi geldi ya fitness blender işe yarıyor sanki..

Sevgili nosee iyi hatirlattin gecen kis ben de yapiyordum zaman zaman. Evet zorlayici ama sanirim yarim saat katlanilabilir.

Yeni bir spor haftasinin acilisini fitness blenderla yaptim. Bakalim bu hafta ne kadar yapabilecegim ama iyi bir düzen tutturdum. Cok da dert etmiyorum sonuclari.

Kizlar uzun zamandan sonra secret weapon yaptim. Yine yerlerde sürünerek bitirdim. Insan ne kadar spora alisirsa alissin bir süre birakinca bazi hareketlerde zorlaniyor. Ama iyi geldi.

Kizlar uzun zamandan sonra secret weapon yaptim. Yine yerlerde sürünerek bitirdim. Insan ne kadar spora alisirsa alissin bir süre birakinca bazi hareketlerde zorlaniyor. Ama iyi geldi.

Evet doğru söylüyorsun birkaç gün bıraksan bile insanın kondisyonu düşüyor.Birde bu secret weaponu indirmiştim yapmak nasip olmadı
ama siz arada hep yapıyorsunuz takip ediyorum da ne işe yarıyor ,tam olarak bende yapayim...

Evet doğru söylüyorsun birkaç gün bıraksan bile insanın kondisyonu düşüyor.Birde bu secret weaponu indirmiştim yapmak nasip olmadı
ama siz arada hep yapıyorsunuz takip ediyorum da ne işe yarıyor ,tam olarak bende yapayim...

Secret weapon özellikle kalcanin dis yanlari, üst bacak ve en cok da ic bacak icin ise yariyor diye biliyorum. Düzenli yapinca tabii.

Kizlar artik kesin olarak üst bedenim de 38e düstü. Bu ay aldigim tüm t sört ve hirkalari 38 ve m olarak degistirmek zorunda kaldim. Artik direkt 38 alayim da kücük gelirse degistiririm bari.

Secret weapon özellikle kalcanin dis yanlari, üst bacak ve en cok da ic bacak icin ise yariyor diye biliyorum. Düzenli yapinca tabii.

aa iyiymiş ya bende bacaklardan çok şikayetçiyim ya çok kalınlar..inceltmem lazım.iç bacak, dış bacak hepsi var :KK1: benim de plates aletlerim geldi.. platese de başlayacağım inşallah .insan ne yapacağını şaşırıyor çok seçenek olunca .dün ne yapacağıma karar verirken 2 saat geçti sonra da hiç birşey yapamadım moralim bozuldu...haftalık program mı yapsam ne yapsam bilmiyorum...

X