Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptiniz siz kizlar ya? 10ar kg agirliklarla calisilir mi gercekten fitik olacaksiniz. Agirlik ise yarayacaksa 2kg da yeter. Ben 500 lt su siseleriyle basladim 750 ye gectim simdi 1,5 litlik le calisiyorum gayet de ise yariyor. Gögüs kaslarim güclenmis gögüslerim havaya kalkti resmen, kollarim da kaslandi. Abartmayin derim ben bu agirlik konusunu.
Ya öyle doğru söylüyorsun mesela slim in 6 de sürekli ağırlık kaldırmadan kollarını çalıştıracak hareketler var. egzersizin sonunda kol hareketlerini zor yapıyorum.ve kollarım öyle ağrıyo ki...kollar sanırım çok tekrar yapınca kolun kendi ağırlığı ağırlık etkisi yaptığı için kollar çalışıyor...
3kg ile 1 saat çalışmanın sonunda su içemez duş alamaz hale geldim
Evet evet hatta insanity'i duymuşunuzdur orada saatte 1000 kalori falan yakılıyor ve hesap yapıyorsun bu kadar kalori yaktığın için mesela 2000 kalorilik yemek yiyeceksin diyor. Yani bana çok saçma geliyor o kadar enerji sarfedicem diye niye fazla yemek yiyeyim, baştan az yerim, sporum da da o kadar enerji sarfetmem, daha az, daha düşük tempoda yaparım. Bilmiyorum çok mantıksız geliyor...Bir de insan gerçekten hergün hergün o kadar çalışma temposunu kaldırması çok zor. yani olimpiyatlara hazırlanmıyoruz sonuçta...
Ben bugün kizimla 1 saat hafif yürüyüs yaptim, aksamüstü de 45 dk pilates. Sanirim bugünlük yeter.
Bugün bir yazi okudum sizlerle de paylasmak istedim. Alman Saglik Örgütü yayinladigi bir yazida protein agirlikli, karbonhidrati tamamen yasaklayan dietlerin ya da beslenme seklinin uzun vadede insan vücudu icin zararli olacagini söylemis. Protein agirlikli beslenmenin kilo vermede faydasi tamamen kanitlanmadigi icin örgüt olarak arkasinda durmalarinin mümkün olmadigini söylüyor. Karbonhidratin ölcülü miktarlarda vücudumuza faydalari anlatiliyor.
Tamam itiraf ediyorum ,ben protein ağırlıklı diyet yapıyorum Ama gerçekten kızlar taaa üniversiteden beri sıkıldım üzerime yapışan kilolardan devamlı 3-4 kilo al ver sonuç hep 10 kilo fazlayım.. Eminim normal kiloma dönsem kilo almam. Ama yıllardır hep diyet, diyet yıllardır hep üzülmekten sıkıldım.Bu kilolar yüzünden çok psikolojim bozuldu...ve protein ağırlıklı diyetle kilo verebiliyorum.ve bu diyeti tamamen uygularsan hayat boyu almayı engelliyor...yıllardır millete diyetteyim kilo vermem lazım demekten, veya başkalarının gereksiz tavsiyelerinden bıktım (yani bir de 10 kilo fazlam var diye, düşünün daha fazla olsa ne olacakmış) ve ayrıca tamamen protein değil ,mutlaka yulaf kepeği tüketmen gerekiyor.ve tüketiyorum en son ekmek yaptım hergün 2-3 minik ekmekçik yiyorum.ve sadece 1-1,5 ay böyle olacak sona diyetin şekli değişiyor.
Selam kızlar, spora tam gaz devam değil mi? biz 3 haftayı bitiriyoruz T25 focus ta..toplamda 18 hafta sürecekmiş bakalım sonuna kadar gidebilecekmiyiz. Yavaş yavaş yapamadığım hareketleri yapar oldum. Forma girmeye devam, herkese kolaylıklar gelsin