Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün vücudum o kadar yorgundu ki anlayamadim resmen dayak yemis gibiydim spor yapamadim herhalde birgün once fazla yüklendiğimden.hatta erkenden yattim.bakalim bugun yapacağim inşallah.
hangi videoyu yapmıştın
Slim in 6'in ilk videosunu -start it up- yaptım birde karın videosu vardı slim and 6pack onu yapmıştım birde eliptik bisiklet 20 dk..
Baya yapmışsın ondan
Bugün bum bum ve bi video daha vardı bu ikisini denedim. Sonradan before after resimlerine baktım,
çok güzel şekillendirmiş, o sarkık görüntü yok olmuş ama eskiye göre daha büyük duruyor her resimde.
Ben küçülsün istiyorum o yüzden de yine kafamda soru işareti oluştu. :/
Zaten hangi videoyu yapsam diye düşünmekten günler geçiyor. Bum bum mesela yaptıktan sonra bacaklarımda ağrı hissettim ama kalçada yok.
Ağrı olmayınca da etki etmemiş gibi geliyor.
Daha önce mari winsor videolarını da denedim, zaten o da yakmadığı için etkisi de olmadı. Şöyle sağlam bi şey yok mu özellikle basen için, aramaktan sıkıldım çok bi tanesine başlamak istiyorum artık.
fitnessblenderın çok güzel videoları var basen ve bacaklar için üstelik farklı sürelerde videolar bulabilirsin
youtubeda çok güzel videolar var aslında hepsini yapasım geliyo
Puffitt Hatta bu Jillianın Killer Buns&Thigs da popo ve bacak inceltmek küçültmek için. onu da yapabilirsin.
veya
Brutal Butt & Thigh Workout - 30 Minute Lower Body Sculpting - Drop it Like a Squat! - Fitness Blender
Kelli's Booty Workout - Ultimate Butt and Thigh Workout for a Round Lifted Butt - Fitness Blender
Fat Burning Cardio Workout for Butt and Thighs with Yoga Cool Down - Fitness Blender
Bunlar da olabilir.
Kızlar nerdesiniz, forumumuz bomboş kimse spor yapmıyor galiba
, Derya Ablamızda yok 2 gündür (
Bende slim in 6'e devam, ya 25 dk lık video her seferinde çok yoruyor.. kısa ama öldürücü...2.seviyeyi düşünemiyorum.50 dk sürüyor...
Herhalde sürüne sürüne bitiririm..Sanki bel bölgemde bayağı toparlanma oldu. Hem diyet hem de spor yapıyorum.hatta kilomdan daha zayıf gibiyim.
Selam arkadaşlar, uzun zamanda oldu girip bir şey yazamadım.Düzenli gidemedim, sağlık problemlerim oldu ara verdim. Geçen hafta tekrar başladım . Bu sefer kısa olduğu için T25 focus yapıyorum. 2 haftam bu geccede yaparsam bitmek üzere. Forma girmeye başladım.Spor yapmayı özlemişim, bırakmayıp devam edenleri görmek çok güzel. Herkese kolay gelsin
Selam arkadaşlar, uzun zamanda oldu girip bir şey yazamadım.Düzenli gidemedim, sağlık problemlerim oldu ara verdim. Geçen hafta tekrar başladım . Bu sefer kısa olduğu için T25 focus yapıyorum. 2 haftam bu geccede yaparsam bitmek üzere. Forma girmeye başladım.Spor yapmayı özlemişim, bırakmayıp devam edenleri görmek çok güzel. Herkese kolay gelsin