Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

aa iyiymiş ya bende bacaklardan çok şikayetçiyim ya çok kalınlar..inceltmem lazım.iç bacak, dış bacak hepsi var :KK1: benim de plates aletlerim geldi.. platese de başlayacağım inşallah .insan ne yapacağını şaşırıyor çok seçenek olunca .dün ne yapacağıma karar verirken 2 saat geçti sonra da hiç birşey yapamadım moralim bozuldu...haftalık program mı yapsam ne yapsam bilmiyorum...

noseecim zamanla bir kismini eleyeceksin. ben de de artik severek yaptigim belli basli videolar kaldi onlari zamana yayarak ve keyfime göre yapiyorum. her zamanki gibi haftanin 3-4 günü yada fazlasi kardio haftanin en az 3 günü bölgesel olarak dagitiyorum. araya pilatesle biraz da yoga sikistirabildim mi o hafta iyi gecmis sayiliyor benim icin. ömür boyu spor yapmayi amac haline getirince hepsine yeterli zaman kaldigini görüyorsun.

Bugün cocuklarla bir saat kadar kendimizi zorlamadan yürüdük, biraz bahcede oyalandik. Aksam da yoga stretching yaptim. Cok iyi geldi. Üstüste kas calismalari yapinca esneme mutlaka yapmak gerekiyor kizlar, siddetle tavsiye ederim.

Selam mutlu haftasonları herkese, spor dolu geçer inşallah. dün akşam ben turbo jam videolarım vardı, onlardan yaptım 2 adet video.
1 tanesi kıckbox ağırlıklı hareketler vardı.Zevkli ama biraz koreografiyi tutturmak zor oluyor.Diğeri de direnç bandıyla yapılan kol ve bacak çalıştırmasıydı.Bakalım ilerkeyen günlerde de deniycem. Turbo jam Saatte 1000 kaloriye kadar yaktırttığını iddia ediyor.Daha dün öyle birşey hissetmedim,yeni olduğum için.

Selam mutlu haftasonları herkese, spor dolu geçer inşallah. dün akşam ben turbo jam videolarım vardı, onlardan yaptım 2 adet video.
1 tanesi kıckbox ağırlıklı hareketler vardı.Zevkli ama biraz koreografiyi tutturmak zor oluyor.Diğeri de direnç bandıyla yapılan kol ve bacak çalıştırmasıydı.Bakalım ilerkeyen günlerde de deniycem. Turbo jam Saatte 1000 kaloriye kadar yaktırttığını iddia ediyor.Daha dün öyle birşey hissetmedim,yeni olduğum için.

noseecim 1000 kalori üst sinirdir kilolu olanlar icin. Sen benim kadardin galiba ancak 600-700 civari yakarsin bir saatte.

noseecim 1000 kalori üst sinirdir kilolu olanlar icin. Sen benim kadardin galiba ancak 600-700 civari yakarsin bir saatte.

Ah Keşke 600-700 kalori yaksam ama o kadar yakacağımı zannetmiyorum..Gerçi 1 saatte hareketler eksiksiz ve doğru olursa belki olabilir.

Ah Keşke 600-700 kalori yaksam ama o kadar yakacağımı zannetmiyorum..Gerçi 1 saatte hareketler eksiksiz ve doğru olursa belki olabilir.

Yakarsin canim 600 rahat yakilir 1 saatte. Tempona da bagli tabii.
Benim bu ögleden öncem bahce isleriyle gecti. Ögleden sonra da bir fitness blender, iki mil de leslie yaptim. Bu hafta fitness blender challenge i yaptim kendime. Zamanim da fazla kalmadigi icin 20 ser dakikalik bir videosu sipir sipir terlememe yetiyor da artiyor bile.

Evet bugün de kısa günün karı turbo jamin başlangıç videosunu yaptım biraz pratik yapmam gerekti. çünkü hızlı yapınca insanın kafası karışıyor.sonra da platese bir başlayayım dedim bu befitteki Tracey Malletin videosunu yapayim dedim. demeseydim keşke, ya plates için zayıf ve esnek bir vücüt gerekiyor galiba. bazı -çoğu harekette :)) - zorlandım. Birde dedim şimdi ingilizce videolar , yarısını anlayıp yarısını anlamayınca sakatlanmayayim; o yüzden şu anda ebru şallının videolarını izliyorum. biraz temelden başlamak lazım. ya zaten ağır sporlar yapabiliyorum kardioyaya yönelik ama vücudumda esneklik problemi var sanırım :KK43:( platesle pek anlaşabilecek gibi değilim ama hadi hayırlısı...

Son düzenleme:
Evet bugün de kısa günün karı turbo jamin başlangıç videosunu yaptım biraz pratik yapmam gerekti. çünkü hızlı yapınca insanın kafası karışıyor.sonra da platese bir başlayayım dedim bu befitteki Tracey Malletin videosunu yapayim dedim. demeseydim keşke, ya plates için zayıf ve esnek bir vücüt gerekiyor galiba. bazı -çoğu harekette :)) - zorlandım. Birde dedim şimdi ingilizce videolar , yarısını anlayıp yarısını anlamayınca sakatlanmayayim; o yüzden şu anda ebru şallının videolarını izliyorum. biraz temelden başlamak lazım. ya zaten ağır sporlar yapabiliyorum kardioyaya yönelik ama vücudumda esneklik problemi var sanırım :KK43:( platesle pek anlaşabilecek gibi değilim ama hadi hayırlısı...

Ilk denemede basaracaksin diye bir sey yok zamanla alisiyor vücut. Kaslara esneklik kazandirmak da cok önemli vücudun daha iyi bir durusu olmai acisindan. Asagida ebru sallinin baslangic seviyesi icin pilates videosunu ekliyorum.
Ebru Şallı Yeni Başlayanlar İçin Pilates Hareketleri, Temel Pilates Hareketleri,Pilates Başlangıç - YouTube

Selam kizlar. Bugün ögleden öncemi temizlikle gecirdim, ögleden sonraya da 1 saat kadar videolarimi hazirlamistim ama daha kardionun 6. dakikasinda devam edemedim. Aslinda sabahtan beri kasigimda bir agri vardi, sanirim ic bacak hareketleri sirasinda incittim. Baktim bacagimi hareketlerde hic kaldiramiyorum yarida biraktim. Hemen bir esneme yoga videosu yaptim. Biraz rahatlatti ama hala agriyor. Olmayinca olmuyor zorlamamak lazim.
Kizlar sizden fikir istiyorum. Evet karnim erisin diye kardio yapip duruyorum ama ayni zamanda beden ölcümden de gidiyor ki artik istemiyorum. Pilatese mi agrilik vereyim yine ne dersiniz? Kardiosuz da karin yaglari erimiyor. Offf off.

Selam kizlar. Bugün ögleden öncemi temizlikle gecirdim, ögleden sonraya da 1 saat kadar videolarimi hazirlamistim ama daha kardionun 6. dakikasinda devam edemedim. Aslinda sabahtan beri kasigimda bir agri vardi, sanirim ic bacak hareketleri sirasinda incittim. Baktim bacagimi hareketlerde hic kaldiramiyorum yarida biraktim. Hemen bir esneme yoga videosu yaptim. Biraz rahatlatti ama hala agriyor. Olmayinca olmuyor zorlamamak lazim.
Kizlar sizden fikir istiyorum. Evet karnim erisin diye kardio yapip duruyorum ama ayni zamanda beden ölcümden de gidiyor ki artik istemiyorum. Pilatese mi agrilik vereyim yine ne dersiniz? Kardiosuz da karin yaglari erimiyor. Offf off.

bende bugün annemle temizlik yaptım sonra 20 dk kardiyo ve 45 dk ebru şallıyla plates yaptım bu hafta ağırlık çalışması yapıcam
geçmiş olsun dikkat et yüklenme orana karın bölgem pilatesle daraldı benim kardiyoyu azaltıp pilatese ağırlık verirsen daralır bence süper olur

Selam kızlar, dün yine turbo jamdan 20 dk lık çalışma ve 20 dk da eliptik bisiklet çalıştım. Platesi şu an erteleyeceğim.
Sevgili Derya geçmiş olsun. Sen bilirsin sadece platese de yönelebilirsin platesle de incelenler var ama ben tek başına incelteceğini kesinlikle düşünmüyorum. inceltse bile kardio desteğiyle 3 ayda olacak şey 6 aya uzar diye düşünüyorum.spor salonuna giderken hoca kardioyuyo (koşma, bisiklet) haftada en az 3 gün veriyordu, 2 günde fitness (vücut çalıştırma aletleri) veya ona eşdeğer platesi veriyordu.Eğer uzun zamana yayayim diyorsan sen bilirsin istersen kardio yapma.

vücut zayıflarken yağ depoları nerdeyse oradan yakar diye biliyorum.

Selam kızlar, dün yine turbo jamdan 20 dk lık çalışma ve 20 dk da eliptik bisiklet çalıştım. Platesi şu an erteleyeceğim.
Sevgili Derya geçmiş olsun. Sen bilirsin sadece platese de yönelebilirsin platesle de incelenler var ama ben tek başına incelteceğini kesinlikle düşünmüyorum. inceltse bile kardio desteğiyle 3 ayda olacak şey 6 aya uzar diye düşünüyorum.spor salonuna giderken hoca kardioyuyo (koşma, bisiklet) haftada en az 3 gün veriyordu, 2 günde fitness (vücut çalıştırma aletleri) veya ona eşdeğer platesi veriyordu.Eğer uzun zamana yayayim diyorsan sen bilirsin istersen kardio yapma.

Ben düzenli olarak 1 yıl plates yaptım faydasını çok gördüm ama dediğin çok doğru tek başına bi yere kadar fayda sağladı sonra hep aynı yerde kaldım şimdi kardiyoyu hayatıma ekledim ve ağırlık çalışmaya başladım vücudum tepki vermeye başladı çok şükür

Tesekkür ederim sevgili nosee. Zaten kardio hayatimda hep olacak evde yapmasan disarda yürüyorum. Ondan vazgecemem ama belki haftanin 5-6 günü yerine 3-4 e düsürürüm. Pilates yapiyorum zaten bugün de yarim saat yaptim. Ama daha düzenli yapinca etkisini görüyorum. Pilates ve yoga cok rahatlatiyor. Ben de tecrübelerim ve okuduklarimdan hep karma bir calisma sisteminin daha iyi bir basari getirdigini gördüm. Bazen kardioya cok yükleniyorum ama artik beden ölcümün daha fazla incelmesini istemiyorum. 38 benim icin iyidir. Dengelemem lazim hepsini. Bu sabah leslie nin nine videolarindan 2 mil yaptim yavas yavas. Ama daha iyiyim hafif agrim var bugün. Sanirim sadece incinme.

Selam herkese bugünde büyük bir hırsla sporuma devam ettim. Bugün slim in 6 videosunu yaptım.zamanında yapanlar çok işe yaradığını söylüyorlardı.basit gibi gözüken ama tekrar sayısı fazla etkili hareketler var. İlk serisini 25 dk lık start it up'ı yaptım.birde 10 dk lık 6 pack videosu vardı onu yaptım herhalde 10 dk da 200 kere mekik çekmişimdir :)) bir de 30 dk bisiklet çevirdim. Şimdi de tarçınlı sütümü içiyorum.turbo jam zevkli ama ben gerçek fitnesın daha çok işe yaradığını düşünüyorum sanki...ama arada yapabilirim yine de...

Sevgili Derya bana esneme videosu tavsiyesi yaparsan sevinirim.çok kilolu olmama rağmen esneklik gerektiren hareketlerde zorlanıyorum açıkçası...

Son düzenleme:
Selam herkese bugünde büyük bir hırsla sporuma devam ettim. Bugün slim in 6 videosunu yaptım.zamanında yapanlar çok işe yaradığını söylüyorlardı.basit gibi gözüken ama tekrar sayısı fazla etkili hareketler var. İlk serisini 25 dk lık start it up'ı yaptım.birde 10 dk lık 6 pack videosu vardı onu yaptım herhalde 10 dk da 200 kere mekik çekmişimdir :)) bir de 30 dk bisiklet çevirdim. Şimdi de tarçınlı sütümü içiyorum.turbo jam zevkli ama ben gerçek fitnesın daha çok işe yaradığını düşünüyorum sanki...ama arada yapabilirim yine de...

Sevgili Derya bana esneme videosu tavsiyesi yaparsan sevinirim.çok kilolu olmama rağmen esneklik gerektiren hareketlerde zorlanıyorum açıkçası...

Sana benim yaptiklarimdan ekleyeyim sevgili nosee, cok iyi geliyor gercekten de. Ben de basta yapamiyordum ama simdi alistim.

Goodbye Stress Calming Stretching Workout -- Full Body Yoga Infused Stretching Routine - YouTube
Zen Yoga - YouTube
Yoga Poses For Strength And Balance - YouTube

Bunlar esneme icin yaptigim üc video. Xhit yoga yazinca daha baska yoga videolari da var cok güzel.

Gerçek fitness ten kastin nedir

Sana benim yaptiklarimdan ekleyeyim sevgili nosee, cok iyi geliyor gercekten de. Ben de basta yapamiyordum ama simdi alistim.

Goodbye Stress Calming Stretching Workout -- Full Body Yoga Infused Stretching Routine - YouTube
Zen Yoga - YouTube
Yoga Poses For Strength And Balance - YouTube

Bunlar esneme icin yaptigim üc video. Xhit yoga yazinca daha baska yoga videolari da var cok güzel.

Dün akşam Goodbye Stress Calming Stretching Workout 'u yaptım egzersiz sonrası soğuma amaçlı çok iyi geldi gerçekten

Dün akşam Goodbye Stress Calming Stretching Workout 'u yaptım egzersiz sonrası soğuma amaçlı çok iyi geldi gerçekten

Ben deneyip memnun kalmadigim hic bir videoyu tavsiye etmem. Esneme hareketleri hem kaslara iyi gelip dinlendiriyor hem de calistirdigimiz kaslari uzatip daha güzel bicimlendiriyo. Bir ise yaramasa yillar boyu ünlü insanlar yoga yapmazdi.

Gerçek fitness ten kastin nedir

Turbo Jamda daha çok Kickbox ve dans hareketlerinin karması şeklinde. Slim in 6 ise normal vücut çalıştırıcı hareketler var mesela bolca squats var, crunchlar var ne biliyim klasik bacak çalıştırma hareketleri var anlamında demiştim.

X